Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blowwww

PRAWDZIWI przegrańcy...

Polecane posty

Kultura, kurva, moze ja mieszkasz na wiosze, ale u nas myją się w wannach :D

Aaa, mnie wszelkie kocenie ominęło (już się nie praktykuje w większości), otrzęsiny ewentualnie ale pod kontrolą Vodka, ale z Ciebie jest wieśniaczka, proszem ja Ciebie, w wannie się myć? Kto to widział? A głowę jak niby spłókójesz? W kiblu to żecz prosta, spószczasz wode i tyla a w wannie? No wiocha na maksa:classic_cool:

NIedziel, ja wiem to nowość dla Ciebie, ale oturz nowocześnie teraz ma się sedesy, to takie miski jakby z wodą, myć się w nich morzna:classic_cool: A nowoczesna sławojka to się bidet nazywa, ot co

Kultura, a to do tego służy spłuczka.. Taki automat do spłukiwania szarego mydła z włosów :( Zatem do czego sluzy wanna?

bo my te narastająco gore gówna takami zesmy wywozily regularnie , bo nigdy nie moglimy wpasc na to do czego ta spuczka kurva jest :classic_cool: :( czyli, ze srac mamy we wannie czy jak ?

Wanna? Droga Vodko, wanna słórzy do spania, to chyba logiczne 🖐️ taka dodatkowa sypialnia-wytżeźwiałka, jak goście przyjdą na imprę, wtedy pijanego się kładzie do wanny i se szczać może i żygać wszystko spływa i łatwo spłukać:classic_cool:

to jo juz tam wole srac jak za dawien dawna miedzy krzokami, o! tak sie sklada, ze mom ich od choya na podworzu, w pizdu tuj rosnie, wiec bedzie miedzy czym srac. nawet se kuvra rybki w jeziorku moge połobserwowac miedzy czasie, a moze i nawet połowić :classic_cool: :classic_cool: