Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aa.

luteina..

Polecane posty

witajcie kobietki :) mam pytanie odnosnie luteiny na wywolanie miesiaczki. Mi moja gin przypisuje zawsze luteine pod jezyk jednak mojej kolezance inna gin przypisuje do polykania... czy ktos wie czym one sie roznia? sama wiem tylko tyle ze te pod jezyk bierze sie 10 dni a te do polykania tylko 4 dni. wiec ciekawa jestem dlaczego mam sie meczyc i brac luteine 10 dni i ja meczyc pod jezykiem jak spokojnie moge je sobie polykac i to tylko 4 dni. czy ktos cos o tym wie? pozdrawiam

Gość assialbnn
sadze ze mozesz je i łykać.. tylko te pod językiem szybciej wnikaja do organizmu, tak mowi moj ginekolog...

Gość Perw z doskoku
Jest luteina podjęzykowa i dopochwowa. Innej nie ma, jeśli lekarz kazał koleżance łykać to widać miał do tego prawo, jest lekarzem, powinien się na tym znać. Co do tego przez ile dni powinno się ją przyjmować to też zależy od lekarza. Jednej pacjentce każe brać przez 5 dni, innej przez 10, na to nie ma reguły.

Gość assialbnn
zgadzam sie z kolezanka co do ilosci wzietych tabletek, ja np musialam brac 5 dni :) ale co do sposobu ich brania te rozpuszczone pod jezykiem szybciej wnikaja do organizmu...