Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna nienormalna

Niebieski/szafirowy bukiet do sukni ecru?

Polecane posty

Jak w temacie Czy do sukni ercu pasuje bukiet o takich kolorach? Jeśli tak to jakie kwiaty? Róże? Moze macie jakies propozycje, zdjęcia? Bardzo proszę Was o pomoc :)

Oj dziękuje, czyli uważasz, że szafir i ecru nie będzie się 'gryzło'? Bo moja teściowa powiedziała mi dziś, że te kolory do siebie totalnie nie pasują:(

Gość mp3 albo
ecru kolorowi ecru nierówny ;) zresztą postawienie na dwa kolory na pewno nie będzie krzykliwym czy zgrzytliwym pomysłem :)

Gość masz i nie dziękuj grymaśnico
sądzę ,że będziesz miała ecru/szafir i zielony więc połączenie bardzo ładne

No to ciesze się, że jesteście za mną:) hehe Ładny ten bukiecik z hortensji.. Co myślicie o tych? http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTNI7eXbR8-f3wpRle0AEzCnBx4bhaJ6p1k9Gb6efAZzqTjpj1D http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRC9T5eS_YG_of3wKgcJqAMK40c8F1qu3pgkW2aPGLb0inpuE0pog Mam blond włosy więc wydaje mi się, że taki kolor będzie mi pasował i nie będzie taki 'przejedzony' jak róż, czerwień...

Gość wwwwwwwwwwwwerrrtysa
będzie ładnie ;)

oo te są przeurocze! Już je widziałam kiedyś i myślałam nad tym żeby stanowiły mój 'drugi' bukiet, który zostawia się w kościele:)

Gość Tomila
w tych linkach dziwnie się mienią kolory, albo kolorowane zdjęca albo to jakiś nieznany mi gatunek kwiatów. na jednym niebieskie kwiaty wygladają jak egzotyczne gatunki storczyka. wiem że u nas w polsce też już można dostać neibieskie storczyki - wygladają niesamowicie. najlepiej na giełdę kwiatową się wybrac i zapytać czy nie będzie problemu z konkretnym kwiatem w określonym czasie.

Tak, te kwiaty są dwokolorowe, w srodku szafirowe a na koncach fioletowe. Z tego co wyczytałam są to orchidee, ale już widzę, że będzie duży problem ze sprowadzeniem ich i pewnie będę się musiała pożegnać z moim pomysłem:(

Gość Tomila
wiesz czasami łatwiej dostać sprowadzane kwiaty niż nasze po sezonie ;) sprawdz na giełdzie albo popytaj w kwiaciarni. Widzialam piekne niebiesko - fioletowe storczyki, z bardzo duzymi kwiatami na giełdzie więc myślę że nie warto się poddawać.

Ok, to postaram się sprostać temu zadaniu :D! dziękuję za rady :)