Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnaaaa88

Nie chce go stracic

Polecane posty

Gość onnaaaa88

Czesc jestem z chlopakiem 3 lata zaczelo sie psuc i to z mojej winy bo wymyslalam bylam nieznosna i mialam humorki ostatnio on mnie zostawil i stwierdzil ze to nie ma sensu ale wrocilismy do siebie pod warunkiem ze ja sie zmienie i ze to ostatnia szansa staralam sie robilam wszystko co mogla ale wczoraj noga mi sie powinela i on dalej sie obrazil powiedzial mi ze nie chce byc ze mna jednak potem dalej powiedzial ze chce. Gdy byl juz w domu napisal mi ze ten zwiazek mu zbrzydl zebym sie zaczela przyzwyczajac do osobnego zycia, ze to sa ostatnie jego nerwy. Jestem w kropce bo nie wiem co mam robic zalezy mi na nim bardzo chce byc z nim i to wszystko traktuje powaznie.

powiedzial mi ze nie chce byc ze mna jednak potem dalej powiedzial ze chce." o fak :D widac konkretny i rzeczowy ten twój facet Co do problemu? To nie rozumiem czemu sie dziwisz? Chłopak dał ci szansę na poprawę ty nie umiałas tego wykorzystać więc odchodzi.normalne ...

Gość hahaha regres Twoje posty mnie
zawsze rozwalaja:D:D:D zawsze sie masz za takiego mądrego i rzeczowego, co to Ty nie jestes:O a pewnie na ulicy to kanałąmi chodzisz bo jesteś taki zachukany i nieśmiały:D no, ale przynajmniej na forum możesz zrobić z siebie normalnego🖐️

Gość gość
a moze on cie zdradza i zwala wszystko na ciebie-- olej go to burak jakich wiele - a tak w nawiasie mydli ci oczy sledz goscia a zobaczysz prawde