Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcsz

Do nauczycielli!!!!!

Polecane posty

Gość dcsz

Jestem nauczycielem stazystą i niedługo mam rozmowę kwalifikacyjną na awans zawodowy. Mam pytanie, w jaki sposób odpowiedzielibyście na pytanie - Jakie korzyści wyniosłeś z obserwowanych zajęć prowadzonych przez opiekuna stażu i jak wykorzystasz je w prowadzeniu swoich zajęć? Z góry dzięki za podpowiedzi.

Gość też nauczyciel - dyplomowany
prawdę

Gość ja bym powiedziała
że np obserwując przebieg lekcji nauczyłam się jak efektywnie wykorzystywać czas na lekcji albo podejrzałam jakieś techniki motywowania uczniów...

Gość ewfwefwaef
juz widzę jak wy wszyscy pozniej uczniów motywujecie, nieroby. Tyle lat się uczyłam i nigdy w życiu nie trafiłam nanauczyciela który chociaż by się starał. nie bądźcie śmieszni.

Gość ewfwefwaef
efektownie to zazwyczaj zajmujecie się swoimi sprawami. a metody typu: czytajcie temat, albo po kolei do tablicy to zajebiste metody. czego was uczą na tej pedagogice? tego właśnie?

Gość lepsze takie niż
Moja nauczycielka od historii w liceum miała "maszynę losującą" zrobioną przez jakiegoś lizusa - maszyna losowała numer, który danego dnia miał odpowiadać. Nie wiedzieć czemu losował zawsze mój numer :o To dopiero było motywujące.

Gość ewfwefwaef
jakieś maszyny losujące różnego rodzaju to wszędzie były. Zamiast logicznie pomyśleć kogo wziąć do odpowiedzi, kto tego potrzebuje, kogo w ten sposób motywować to pierdoły rodem z przedszkola wymyślają.

Gość jfksjfakf
up