Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merggggii

bardzo dziwne objawy - czeste zawroty glowy

Polecane posty

Gość merggggii

od poniedziałku mam bardzo dziwne objawy, pierw zaczeły sie zawroty głowy, byłam w szpitalu zrobili mi ekg, morfologie , cukier, cisnienie badania wyszly ok ale podali mi kroplowke na wzmocnienie, niestety do tej pory towarzysza mi taka dziwne zawroty głowy, nie cały czas, tylko jak np sie zdenerwuje , albo za dlugo jestem na słoncu, jak wstaje rano boli mnie glowa, do tego czesto czuje ze mam spiety kark, i czuje takie mrowienie glowy tak jak bym cala glowe miala spieta jak bym napinala tam wszystkie miesnie ... jutro ide robic badania wczoraj wrocilam specjalnie z urlopu bo byłam nad morzem, nie mam pojecia co to moze byc nigdy czegos takiego nie mialam, pomozcie

Gość to może być 3
Depresja ja tak miałam 3 lata temu

Gość merggggii
kurcze, ale od czego depresja? ja podejrzewalam nerwice ale to taki moj wymysl, rownie dobrze moge wymyslec guz mozgu, albo i co innego, w sumie mysle zeby zrobic sobie badanie na guz mozgu, co sie robi zeby to wykluczyc?

Gość merggggii
nikt sie juz nie wypowie?

Gość merggggii
chore, wyciskanie z ludzi kasy ( pewnie nie malej ) a i tak najlepiej isc do lekarza, i pojde ... tylko najpierw musze porobic badania dopiero jaki kolwiek lekarz mnie przyjmie i cos powie, a ak t o chcialam sie was poradzic