Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednamalpa26

ludzie myjcie się

Polecane posty

Gość wrednamalpa26

boże ludzie czemu nie dbacie o higienę czy naprawdę mydło jest takie drogie, czemu jadąc autobusem muszę wąchać wasze smrody z pod pach

Gość deska do prasowania 34
fakt, pełno śmierdzieli i to już w godzinach porannych a co dopiero po południu, po całym dniu, fleje

Gość gagre
Bo to taka szra smierdzaca rzeczywistosc...Kapiel raz w tygodniu a tak to w misce--nie rozumiem skad taka moda i w ogole pomysly ale sama znam osobe ktora twierdziz e ona sie myje czytaj kapie raz w tygodniu a tak to ma miseczke i tez dba o czystosc...powinni nakladac jakies kary dla smierdzieli z apsucie czysciochom humoru.

Gość sęp skalny
Ci czyści poruszają się samochodem, może również powinnaś sobie jakiś kupić?

Gość rote malve
ja też ostatnio przesiadłam się z auta do komunikacji miejskiej i normalnie aż mną trzepie jak mam wsiąść do autobusu, już przy wejściu uderza ściana smrodu, pot zmieszany z papierosami i brudnymi skarpetami, bleeeeea najgorzej niestety śmierdzą mężczyźni, nie tylko ci starzy :(

Gość gagre
mam sobie kupic 3 samochod?:D

Gość gagre
Pozatym smierdzieli mozna spotkac wszedzie...w sklepie fuuuaz sie odechciewa robienia zakupow...a najgorzej jak ktos ma nieswiezy oddech i zdarza sie to coraz czesciej u mlodych kobiet niby takie zadbane a jak sie odezwa to az zal...

Gość zakochana w lekarzu
zauwa zyłam że młodzi chłopcy jadący autobusem po pracy na budowie nie przebierają się - jadą uwaleni w cemencie, ochlapani w kombinezonoe roboczym do domu - wstyd

Gość efefrewre
idioci z was mycie mycie polglowki jebane ale jak ktos ma problem z nadmiernym poceniem sie to nic nie zrobi

Gość rote malve
oooo chyba jakiś brudasek przeczytał :) można poznać kto ma problem z nadmiernym poceniem się a kto się zwyczajnie nie myje, nie żołądkuj się tak bo zaraz cała mokra będziesz.

Gość wrednamalpa26
inaczej śmierdzi pot z przed tygodnia a inaczej taki "świeży":D

[zgłoś do usunięcia] zakochana w lekarzu zauwa zyłam że młodzi chłopcy jadący autobusem po pracy na budowie nie przebierają się - jadą uwaleni w cemencie, ochlapani w kombinezonoe roboczym do domu - wstyd a czy polskie budowy sa wyposazone w prysznice i ogolnie jakies pomieszczenia socjalne ???? nie mieszkam w pl i widok mezczyzny wracajacego z pracy w brudnych ubraniach nie robi na mnie wrazenia. bez problemu wpuszcza go do restauracji gdy idzie zjec lunch.

Gość zakochana w lekarzu
ale ten jadący z budowy może sie przebrac w swe prywatne ciuchy a nie wraca upierdolony w cemencie i siada dupą na siedzeniu tym samym na której za chwilą siądzi e ktoś w białej spódnicy

zakochana w lekarzu ale ten jadący z budowy może sie przebrac w swe prywatne ciuchy a nie wraca upie**olony w cemencie i siada dupą na siedzeniu tym samym na której za chwilą siądzi e ktoś w białej spódnicy jak widzisz ze brudno to nie siadasz !!! :D