Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wyglądająca

wyglądam jak dziecko

Polecane posty

Gość nie wyglądająca

Mam 18 lat a wszyscy dają mi 14....mam tego dosyć bo nigdzie nikt nie traktuje mnie poważnie. Jak się postarzyć?

Gość a ja jestem stara haha
musisz nosić szpilki

Gość nie wyglądająca
czasem noszę ale może też bez przesady przecież z psem na spacer nie założę szpilek 15 cm

zrób makijaż... inna fryzura... efektowniejsze ubrania. może wrzuć swoje zdjęcie to powiem dokladniej ??

Gość ajamam21
A ja mam 21 lat i wyglądam na jakieś 17 może, jeśli chodzi o znalezienie pracy poważnej (nature mam poważną raczej i twardo po ziemi stąpam :) ) jest ciężej, bo od razu uważają mnie za jakąs nieodpowiedzialną gówniarę, bo tak młodo wyglądam. Nie raz już sie spotkałam ze zdziwieniem na rozmowach kwalifikacyjnych ' a wydawało mi się, że w CV napisała Pani że ma Pani 21 lat..' no i moje tłumaczene, że tyle mam naprawde. Ale kobiece kolczyki jakies delikatne perełki, upięte ładnie włosy, spódnica lekko przed kolano, albo do kolan, koszula.. lekki makijaż i juz jest lepiej, tzn starzej :P No i szpilki.. a jako, że mam zaledwie 160 cm to bez nich to wyglądam jak nastolatka z liceum :) Ale pocieszające jest to że bede miała 30 lat i jak tak pojdzie dalej to bede wyglądała na jakies 25 i jest dobrze.

No właśnie takie coś jest dobre bo na starszy wiek wygląda się młodo... dziewczyny w tym wieku dążą do tego żeby tylko wyglądać na starszą...ja mam 21 lat jak miałam z 16 też zawsze marudziłam że bym chciala wyglądac na starszą... to teraz mam... ostatnio usłyszałam że mam 25 ;D

Gość nogi do pdłogi
to sie ciesz, że wyglądasz na młodszą...za kilka lat będziesz o to prosiła, żeby dawali Ci mniej :-)

Gość nie wyglądająca
no tak....tylko już nic nie moge chyba zrobić maluje się, ubieram się raczej modnie, kobieco ale nie jak jakieś nastolatki...włosy mam kręcone długie....nawet takie trochę bardziej falowane, ciemną karnację, jestem niska, duże oczy....ehhh dziecko;/;/ :)