Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milka @

BEZKRWAWA MIESIĄCZKA, ŚLUZ, POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość Milka @

Cześć! Zbliża mi się 4-ta @ w życiu, własciwie teraz mam 35 dzień cyklu. Między drugą a trzecią odstęp był 40dniowy. Wczoraj i dziś zaobserwowałam u siebie bardzo dużo wodnistego (tj. o konsystencji wody), właściwie bezzapachowego śluzu, który pobrudził mi właściwie całą przednią część bielizny. Czy to może być bezkrwawa miesiączka?! Czy okres mi się zbliża, czy na razie nie będę go miała?! Dziewczyny pomóżcie, buziaki Milka

Gość Milka @
Perwersja: ja też uważam, ze to jest właściwie niemożliwe i niedorzeczne, ale moja 2 lata starsza kuzynka upierała się, że ona kilka razy takie miała.

... miałaś dopiero trzy miesiączki w życiu, dopiero Ci sie wszystko musi unormować, gospodarka hormonalna jeszcze Ci sie kształtuje więc możesz mieć czasem dziwny śluz, nic w tym niezwykłego, kobiecie normalnie zmienia się rodzaj i ilość śluzu w trakcie cyklu nie ma czegos takiego jak bezkrwawa miesiączka jezu

Miesiączkę poznaje się po tym, że pojawia się krew, w mniejszej lub większej ilości, ale jednak zawsze krew.

Gość najlepsze są jajka
zgodnie z definicją: Miesiączka (menstruacja, okres ) to kilkudniowe comiesięczne krwawienie z dróg rodnych spowodowane złuszczaniem się i wydalaniem przez pochwę fragmentów błony śluzowej jamy trzonu macicy, w której nie zagnieździło się zapłodnione jajo płodowe. Więc jak może być coś co nie jest krwawieniem nazywane okresem. Kuzynka gada TOTALNE BZDURY!!

Gość gość
Ja tam mialam bezkrwawa miesiaczke. Masz wszystkie objawy misiaczki tyle ze krew Ci PRAWIE wgl nie leci. Mam miesiaczke od 8 lat :) i czasem mi sie takie zdarzaja. :)