Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiektoglupol

powiem wam jak ja bez sensu wyleciałam z tej szkoły...

Polecane posty

Gość człowiektoglupol

to wy pojęcia nie macie. Dziś śnił mi się sen i doszłam do wniosku, że jak opisywały porody i jak im było ciężko po i przed to miałam powiedzieć - Najważniejsze, że nikt pani dziecka nie porwał ze szpitala. Odzyskałaby pani przytomność, doszła do siebie po tym zawale, doszła do łózeczka a tu... NIE MA DZIECKA. Tym przegrałam wiecie. Tylko tym. Kidnapping - to tam zawsze był problem :( [cześć]

Owieczko ja z Toba bym mogl miec dziecko bylibysmy swietna para i idealnymi rodzicami mam pieniadze wiec bym wam zapewnil wszytsko, a Ty bys sobie wychowywala w spokoju nasze dziecko:)

Gość człowiektoglupol
ALE słuchajcie to też jest pytanie - CO ROBIĆ W TAKIEJ SYTUACJI? Do kogo sie zwrócić? Kogo BŁAGAĆ O POMOC!!! No i wiecie - co byście zrobili gdyby wam powiedziano - przyszedł pani mąż i zabrał dziecko. Coś strasznego. 10 lat za takie coś. Ja sobie oglądałam dziś kroniki policyjne I W ROSJI - W ROSJI - tam w ogóle policji nie ma - za BRUTALNY GWAŁT - 14 lat więzienia. A np. w Anglii - gwałt i porwanie - pół roku. No taka historia była. No to 10 lat starczy. Jak w Rosji 14 lat POJEDYNCZY gwałt brutalny to w Anglii 10 lat gwałt i porwanie. I tyle. No a nie? Bo czemu ja sie nie odzywam do nikogo. Bo ja pójdę siedzieć na 10 lat wiecie. JA. :( Bo sama się porwałam. :( ps. tylko zdrowy rozsądek może uratować ludzkość wiecie. Tylko zdrowy rozsądek.

Gość człowiektoglupol
Witaj Pasterzu Owiec - no ale powiedz że TO NIE JEST PRAWDA. Że to nie jest prawda - matko jak im jest wszystkim ciężko. Wiecie - dziś rozmawiałam ODWAŻYŁAM SIĘ odezwać na pewne tematy i doszłam do wniosku, że KK w Polsce to jest wyłącznie Obraz Miłosierdzia Bożego i NIC WIĘCEJ. O matko wiecie - wszyscy na mnie. Ale np. uczynki KK - zobaczcie - powiedziałam tak bo wszyscy na mnie wiecie - idźcie do księdza i się go zapytajcie - JAK ŻYĆ BY OSIĄGNĄĆ SUKCES W ŻYCIU (w Polsce oczywiście). Co on wam powie? Pasterzu Owiec - może Ty się wypowiesz - co ten ksiądz odpowie - taki statystyczny ksiądz w Polsce - jak żyć w Polsce żeby osiągnąć w życiu SUKCES - jak uczciwie osiągnąć sukces w życiu w Polsce i tyle. Słucham. Wszyscy słuchamy bo ja nie jestem po stronie POLSKIEGO KK bo uważam, że gdyby nie Obraz Miłosierdzia Bożego to by ich pająki zeżarły, ale różne argumenty pod uwagę biorę. No i słucham wypowiedzi na forum kafe - rozumiem antyklerykalne forum to jest, popierające szeroko rozumianą edukację na przykład - zamieniam się w słuch więc czy wzrok i tyle.

Gość człowiektoglupol
Wiecie bo ja nie umiałam wymyślić porwania dziecka ze szpitala i pustego łózeczka po dziecku i po mnie. Albo też sytuacji że matka bez kasy i dziecko odbierają. Ale takie coś wiecie i nie po mnie w tej szkole, a tak po mnie bo kto to L4 dostanie po mnie - tyle lat praktycznie bez lekarza i tyle. No to prawda no ale jednak to porwanie i tyle wam napiszę. Co jeszcze mogę napisać? No mnie w życiu najbardziej pomógł w tym kościele ten Obraz Miłosierdzia Bożego KIEDYS 10 lat temu z hakiem, a tak to to nie za bardzo. Bo czemu tak po nich jadę? Mają urząd nauczycielski - to czego to uczą? Idź i kradnij i dawaj na budy. No to wiecie - trochę upraszają sprawę. A takie Chiny? Co oni mają o tym myśleć? Jak się tu nawrócić z czegoś takiego, a Zydzi napisali w Ewangeliach - "Boga nikt nigdy nie widział" - św. Jan Ewangelista tak napisał... bo ludzie wschodu niczego tu nie widzą w tej waszej wierze tylko budy. Ja też. Ale ten obraz to tam jeszcze jeszcze by nad tym pomyśleli - jest ten Bóg widzialny czy nie?

biologii i angielskiego:) robila doktorat z biologii:) bardzo zdolna osoba:) i madra i piekna, wiem bo jej zdjecie widzialem na kafe sliczna niewiasta:) mozna sie zakochac od razu w niej

Gość człowiektoglupol
upraszczają sprawe - tak miało być. A już nie uczę w tej szkole. Już wyleciałam powiem wam za to, że nie umiałam porwania dziecka wymyślić. I wiecie - w Polsce właśnie jest żle bo NIE MA TAKIEGO PROBLEMU. To właśnie was wyróżnia od Zachodu na przykład. Że nie porywacie sobie dzieci. A tam byle kiedy się to zdarza, ktoś się nawet wiesza przez to, a w Polsce nie i tyle. I koniec. Z tą Bachledą to wzięłam pod uwagę odbicie dziecka i tyle. Ale w szkole przepadłam przez to. Ale to nie wiedziałam jeszcze, że się nie obronię, ale tak miałam spławić babę bo to wiecie współżycie, współżycie - to tam pani lekkich obyczajów ma takie problemy, a nie nauczycielka z klasą. Żeby nie było, że stoję o tę panią. Ale uczyć już nie uczę. Wrócić też bez sensu. Coś bym musiała robić wiecie. Ale co? Na razie nic mi nie przychodzi do głowy z powodu POTWORNEGO bólu zęba mądrości i tyle. Strasznie mnie skurczybyk boli i tyle. A Pasterzowi Owiec też nie wierzę - nie dajcie się - tylko kasa i koniec. Nic więcej w tym życiu nie ma. NIczego więcej. No pożar jeszcze i tyle. A reszta bez sensu? Miałam spojrzeć na tych księży i się tak nie wysilać strasznie. Wszystko bez sensu. To nawet w Biblii pisze "MARNOŚĆ NAD MARNOŚCIAMI WSZYSTKO MARNOŚĆ" i tyle. Że słońce zachodzi i wschodzi i nic z tego. Człowiek rodzi się i umiera i też nic pożytku z tego więcej. Takie rzeczy :(

Gość człowiektogłupol
odwiedzam też często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników

Gość człowiektoglupol
No nie jestem znowu taka piękna - nie przesadzaj już Pasterzu Owiec. Co ty tam o mnie myślisz to jest wersja X. Tajemnica. Kurde ale powiem miałam wiedzieć o tym papierosie dawno temu. Najchętniej bym was wszystkich zatrzasła w tej Polsce. Najbardziej za tę biologię. Po co ja w ogóle wzięłam te 3 godziny - zrobili mi HOLOKAUST. Ale włosy mam - to najważniejsze. Zrobili mi plan zagłady Żydów w razie co. Ja byłam naiwna. No ale wiecie - nie wzięłabym - aaa tam taka nadziana , że na godzinach jej nie zależy. Miałam nie brać tej bioli i uczę do dziś. Przepadłam przez 3 godziny biologii aż. Normalnie krew człowieka zalewa. Ale i tak zdrowie wiecie najważniejsze i tyle. Co jest w życiu najważniejsze? Zdrowie i tyle.

dla mnie jestes piekna Owieczko:) ladna twarz, naturalnosc, piekne naturalne wlosy i oczy.... bajeczne mi sie podobasz:) moglabys byc moja zona:)

Gość człowiektoglupol
Ty Pasterzu weż i znajdż se jakaś przed 30stką. To tam jeszcze do Ciebie by było, ale reszta to już ciężko, cięęężko i tyle. Tak myślę. Może nie mam racji. Kto mówi, że akurat MUSZĘ MIEĆ RACJĘ. Niczego nie muszę - o to chodzi. Ja tam nie rokuję, ale tak 26-27 to tam czemu nie? I tyle. Tak akurat na poród se jakąś wziąć. Nienajlepszy to wiek na pierwszy poród, ale kto wie? I tyle. Ale najlepsza była tu taka rano co 5 lat czeka na noc poślubną. Oby się nie rozczarowała tą nocą poślubną. A tyle czekać to mi się wydaje, że to coś jest nie tak i tyle. I koniec. No ale... a dzieci nie planują. No to tym bardziej już mieli zacząć. Nie - noc poślubna. No takie podejście do życia mają i tyle.

Gość człowiektoglupol
No dziękuję Ci bardzo Pasterzu Owiec - bardzo miły jesteś i kulturalny. Niesamowite - żadnych przekleństw nie używasz. Gdzie to zapisać? W której księdze i tyle. No a reszta to sami widzicie jak jest. Ja uważam, że Kościół ratuje Obraz Miłosierdzia Bożego albo nic i tyle. A powiem wam ten Zachód przemądrzały, że szkoda słów, a nic sobą nie prezentują. Nawet bud juz nie stawiają dla BUDDY. A ta moja matka to wiecie przepadła książką w średniej. Inna ksiązeczka taka, która jej by pasowała i byłaby ZUPEŁNIE NORMALNA. A poza tym w liceum ta ksiązeczka miała być. Ogrodnicza i taka książeczka to za dużo. A temat też za ciężki - w średniej o rozwódce, która powiesiła się bo nie dostała wypłaty. Bezdzietnie na dodatek. Jak się to mogło skończyć? Bo domniemana matka i jej pomysły to jedna sprawa a wiecie ta nauczycielka w szkole OGRODNICZEJ to druga sprawa. Jak ona się ze szkoły ogrodniczej wybić to nie mam pojęcia. Takie rzeczy to w ogóle dyrekcja zabronić jej powinna i udzielić NAUCZYCIELCE nagany i tyle. Bo nawet jeśli wiecie takie coś to tylko w liceum - szkoła ogrodnicza to jest nastawienie na pracę przyszłą, zawód - gdzie bym to takie coś stolerowała. Mieli skargę wysłać na głupią nauczycielke do wydziału edukacji i koniec. Co to z uczennicą wyprawia a ona iść poskarżyć, ale komu? I tyle :(

Gość człowiektoglupol
Po 20scte to żadna gówniara. Weż przestań Pasterzu. Tam Maryja 14 lat miała i by Cię zjadła widzisz. A Ty 25 i gówniara. Już tam juz tam. I tyle. No a tak ogólnie - nauczycielka nawet zmuszona do czegoś tam przez jakieś DZIWNE układy powinna się też zabezpieczyć w pracy. Tam kartka do Dyrekcji że wyraża zgodę na takie coś. Ciekawe czyj to był pomysł i tyle. Bo co ta uczennica miała robić? A jeśli nie? i tyle. Jeszcze za swoją kasę pojechała żeby to wydać. Wiecie jeden skandal i koniec. Ja bym się nie dała. Coś co słuzy szkole - to miało szkole służyć? Jak niby? i tyle. Coś na konkurs - o gdyby pisała pracę konkursową to tak, ale książka? No to jak szkoła swoje wydawnictwo ma. Przecież dla kogo zyski z publikacji ewentualnej? NIe wiem. Podejrzane to wszystko. Tam te pieniądze miały być wiecie wyjaśnione i byłoby OK, a tak tej nauczycielce zostało odejść chyba i też chyba śmierć tragiczna i tyle. Po latach. Bo wiecie - tam coś ze szkołą to ja chcę wiedzieć co się stało z tą nauczycielką. Co ona dziś robi i tyle. Jak nie żyje to nie ma o czym rozmawiać i koniec.

ja nie chce kobiety przed 30 wole takie po 30 i to jest warunek konieczny. moja zona ma byc maksymalnie 5 lat mlodsza ode mnie nie wiecej, nie lubie siks co maja fiu bzdziu w glowach chce ulozona kobiete

Gość człowiektoglupol
Eee tam - jedno zdjęcie - co ty o mnie wiesz? Nic nie wiesz. I wiecie - ja miałam w szkole ZUPEŁNIE PODOBNĄ SYTUACJĘ. Ale co ja miałam napisać. Jedynie, że 3 przedmiotów mi kazał uczyć no ale to mi nic nie dawało w dłuzszym rozrachunku bo tego sie pozbyłam. Ale całkiem podobnie przepadłam w szkole. Ile to rzeczy może robić ten nauczyciel. Ona się miała nie dać. Ale pewnie jakiś teatrzyk to wolała zlecić pisanie książki na lekcji i przepadła bo widać. Czy żyje to nie wiem, ale przepadła bo teatrzyk to każdy zrozumie, nie? Ale książkę żeby na lekcji pisać? I tyle.

sam mam prawie 40 i mam sie zadawac z kobieta co ma 27, 28 lat? przeciez to jak pedofilia dla mnie ja chce kobiete w swoim wieku mlodsze mnie nie interesuja. wole strasze, zadbane i naturalne

jedno zdjecie ale jakie!!!!!!! piekna twarz, ladne oczy, rysy twarzy tez, naturalnosc, wlosy naturalne podoba mi sie to w Tobie ze nie jestes zniszczona farbami do wlosow i tapetami, makijazem masz ladna twarz naturalna i to sie liczy a nie tapeta i solariumi biale wlosy od utleniacza ja lubie ladne naturalne kobiety takie jak Ty a takich malo jest niestety same pasztety wymazane czyms na twarzach bleeeeeeeeeeeeeeeee

Gość człowiektoglupol
Eee tam Pasterz - przerzuć się na młodsze. Nic Ci więcej nie zostaje i tyle. No to chociaż rozumiem co się stało i tyle. Żeby ona nie przepadła to ja przepadłam - i tak mnie nie chcieli - tak jak w tych pracach fizycznych i tyle z całości - no ale to jeszcze, a tamto? I tyle. Zostaje dalej Z UPOREM MANIAKA ich pomawiać i tyle. O wszystko. Najbardziej o książki. Nigdy nie mogłam mieć swoich - skandal. No ale... przyzwyczaiłam się. Bo czemu nie zmieniłam ksiązek w parafii św. Józefa? Bo się już nauczyłam, że WSZYSTKO BEZ SENSU, a może nie? :(

Gość człowiektoglupol
Przestań Pasterz - makijaż też powinien być. Dlaczego nie? Też ma to jakiś sens. Jedne się malują, inne nie. Ja się np. nie maluję, ale kto wie? Może sobie zakupię kosmetyków jak będę mieć za co. Kto wie? i tyle. Ty sam nie wiesz czego chcesz patserzu . IQ 150 Ci jest potrzebne. Ja nie jestem taka. Ja potrzebuję ŚWIĘTEGO SPOKOJU. Ty potrzebujesz wielkiej gwiazdy - jakaś Alexandra Stan Ci jest potrzebna. Ale czy Ty ją przeżyjesz? Mam tu na myśli życie i śmierć - już inne rzeczy pomijając? Oto pytanie!

Gość wysokie ego praczki
💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤💤

Gość człowiektoglupol
Ale nie poddawaj sie pasterzu owiec - paść swoje owce i bądz dzielny. Ja jestem z innego pastwiska i tyle. Ja sie tylko zabłąkałam na kafe. No może być i takie coś chociaż... ale no i tyle. Życie to nie kafe. Życie to coś POZA KAFE i tyle...

Gość człowiektoglupol
Jeszcze tu nieraz przyjdę, ale na razie idę. Pozdrawiam 🌼

Gość człowiektoglupol
:(