Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłamana-ja-86

helloŁ :) Jestem TU nowa :))

Polecane posty

A chcesz mieć ? :P Nie no tak szybko sie nie da, może być na początek kolega :) A co tam pikcisz :P umiesz gotować i nie masz hopaka :D ściemniasz. Przez żołądek do serca :classic_cool:

Gość wiem kto mnie zabił
W wieku 20 lat zacząłem się myć sam. Wcześniej myła mnie mama.

knky {kwiat} Milusi jesteś:) KOlegą jak najbardziej :) Prostyu obiad,siedzę w domu i rodzinie otuję, makaron+pokrojone w plasterki parówki podsmażone+ żółty ser+ketchup mniam!!!! No nie mam hopaka, ale to nie jest jakiś mój wieki problem:)

robisz mi smak :P paskudo ty jedna :D uwielbiam dania z makaronami :P i ser żółty i keczup :D Ja dziś zrobiłem gulasz :classic_cool: jeszcze tylko właśnie makaron ugotuje i będzie git, ale to później :)

Gość misioturtle
zjadam swoje naleśniki:P

Gość misioturtle
cierpie z miłosci do pieknej kafeterianki, no mówie wam zajawisko na skale europy:) ehh zajeta narazie:P

do: Pewnie nie zostawaj tu dluzej na. Popatrz, to forum ma opinie popierdolonego, gdzie siędzą albo dziewczyny probujace sie dowartosciowac itp. Albo faceci, prawiczki i przegrancy zyciowi. Tak jest to forum postrzegane. Ok. Jest w tym cos niecos prawdy, ale jak mi wytlumaczysz fakt, ze dzieki rozmowie z kilkoma osobami wlasnie wychodze z alkoholizmu? Serio. Jak mi wytlumaczysz to ze dzieki temu ze na tym forum zyje? Nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka

Ale co komu przeszkadza,że ktoś drugiemu pomoże, nie wpierdalajcie się w każdy topike,który nie jest o WAS, lub WAAS nie dotyczy. Zostaw klyna w spokoju. Czasem rozmowa z "obcą" osobą może Ci otworzyć oczy, może pomóc bardziej niż rozmowa z terapeutą. Swojego czasu miałam długonocne rozmowy z alkoholikiem, teraz już niepijącym, który założył rodzinę, nie pije, i sielanka jest. Żal Ci dupe ściska,że z Tobą nikt normalnie nie rozmawia? A jak się komuś forum nie podoba,to po co tu jest??? PS - makaronik pycha:)))

ano widzisz, ja rozumiem twoje podejscie do sprawy, sam jestem sceptykiem jesli chodzi o pomoc przez net, a tym bardziej na tym forum. Jednak zycie to nie jest bajeczka, kazdy z nas ma problemy, ja postanowilem wyzalic sie tu na forum i rozmowa mi pomogla, wiecej optymizmu pliz.

człowieku, który nie ma nicka - czasem pomocą jest rozmowa, a nie wielkie porady ! Wpieprzaj sie tam gdzie chcesz, szczegolnie tam gdzie Cie nie chca :classic_cool: Zajebista to ja moze jestem,ale nie znasz mnie i nie masz podstaw zeby tak pisac :D:D:D

Klyn - ja sie nie kloce, poprostu ywrażam swoje zdanie,a że bluzgam,niestety tak mam :( Chodzi o podstawową rzecz, na forum jest jak jest, są podszywy, i tematy o dupie marynie, ale są lduzie, którzy potrafią się dopasować i wtopic, są luudzie "trzeźwo myślący" którzy znajdą wspólny temat z drugą osobą, i czasem z tego wychodzi ciekawa rozmowa prowadzona nie tylko na forum,ale na gadu,tlenie,skypie etc. Gdzies obok kafe,bez tłumu,w zaulku. Z tych poważniejszych rozmów czasem może być owa rozmowa pomocna,a czasem może być o niczym. Warto zapamiętać mądrości drugiej osoby, bo czasem mogą nam coś dać.

ja też podpisuję się pod tym oburącz, obunóg i obugłów ;) i fakt, wrzucanie wszystkich do jednego wora i generalizowanie w ten sposób jest bez sensu

Gość Ej nowa ale pieniaczka
z Ciebie! Weź wyloozuj trochę i nie rzucaj tak mięsem, kultury nie nauczono🖐️? Różni ludzie tutaj są, jak tego nie rozumiesz to tu nie pasujesz. Trochę spuść z tonu.

Gość ELOOOOOOIU
czesc Daniel !

Gość ELOOOOOOIU
z ciebie taka Kasia jak z koziej dupy trąba.

Gość Mirella-Morella
Hej🖐️🌼

Gość 12345A
I co zjedli gówno które "ugotowałaś"? :D

Gość Hej123
A ja niedaleko BB i Cieszyna. jestem głodna sorry, że tak się wcinam ;)

Gość Hej123
Zazdroszczę

hej123 to wpadaj :):):) Zostało trochę,a na deser czsekolada z bita smietaną na ciepło/zimno jak wolisz :) Pierogi ruskie też pychaaaaa:) Ale nie chce mi się lepić :-P