Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Olga

Piliscie kiedys na prawde FRUGO? Jest jeszcze gdzies ten sok do kupienia?

Polecane posty

Gość najlepsze było
czarne frugo :)

W TESCO jest teraz promocja, zdaje się, że 1,99 za butelkę. Jeśli dobrze pamiętam to kiedyś lubiłam zielone, ale to tak dawno było, że może mnie pamięć zawodzić. :D

Gość fasdasd
w polo markecie jest za 1.30

łooooo, czyli mowicie, ze te soki jeszcze sa? cos mi sie chyba widocznie musialo pomylic, bo myslalam, ze te soki sa wiecie, z lat 80, 90 tych:( aa tu taki koks. ide sobie kupic:D

Gość no to frugo
lubiłam ten sok, nie widziałam go od lat, jest jeszcze?

Dziś kupołam w kiosku ruchu w biedronce... po 1,99 kupoiłam ciemne bordowe, zielone i pomaranczowe, a wczoraj różowe jest pyyyycha

Gość byl popularny z 10 lat
temu byla nawet taka reklama "no to frugo" najlepszy zielony bo faktycznie z kiwi a nie z zabarwionej na zielono marchwi.

Gość mernererre
w lewiatanie bez promocji jest za 1.79 ale widziałam tylko różowe i zielon

nie bylo go kupe lat ale wrocilo do sklepow :) smak mojego dziecinstwa :D

Gość mernererre
nie widziałaś go dawno bo przecież Frugo wycofali czy coś a teraz wróciło niedawno :)

Gość fasdasd
wróciło bo sie klienci domagali :)

Gość fasdasd
mi smakuje czarny i pomaranczowy, rozowy dobry ale bez szału i tak lepsze sa te soki cappy :)

jezu, nawet nie wiecie jaki mam teraz szeroki usmiech na twarzy, tak bardzo sie ciesze...Juz sobie myslalam, ze zaraz mi bedziecie pisac ze teraz juz go nie ma a szkoda...Juz wiedzialam na 100% ze nigdy go juz nie posmakuje, bo teraz co sie dzieje...to skzoda gadac, sprite, chemia itd:(

Gość mernererre
o kurde tych kolorów chyba trochę było ja pamiętam tylko czarny pomarańczowy różowy i zielony

Gość mernererre
a pamiętacie gwizdka milky way ?

ale reklamuja chyba 5 smakow, chyba ze sie pomylilam. pytanie mam - czy teraz ten sok smakuje tak samo jak wtedy 10 lat temu, czy znow cos przerobili? ten sam producent jest? bo wiecie, wytwory sie moga zmieniac:(

tak, dokladnie pamietam ten smak jak do dzis, przepyszne i tylko raz w zyciu go jadlam. mama kupila mi go na targu, ale byl doslownie przepyszne, taka nie oszukana ta czekolada byla, te gwiazdki takie dokladne, no pycha.

Gość cccxbbcbx
Nie wiem o co chodzi z tym Frugo, napój jak inne, tylko obrośnięty dziwną legendą.

* FRUGO czarne (z sokiem z winogron, cytryn, wiśni i owocami pitahaya) * FRUGO pomarańczowe (z sokiem z jabłek, cytryn, pomarańczy i passiflory) * FRUGO różowe (z sokiem z grejpfrutów, cytryn, winogron i owocami Grosse Lucuma) * FRUGO zielone (z sokiem jabłek, cytryn, passiflory, kiwi i owocami lulo) jeszcze chyba nie wiem, na ktorry sie zdecyduje, wszystkie sa chyba dobre, czyz nie?:P

ale ze co? bialy tez byl? jaki to byl smak, powiedzcie cos, bo ten sok mnie interesuje juz od ponad mies, dzis sie od was dowiedzialam, ze jeszcze jest. a teraz w dodatku przeczytalam, ze bylo kiedisy 8 smakow, pamietacie je?