Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccxbbcbx

Podobają mi się kozaki latem

Polecane posty

Gość cccxbbcbx

Jak mieszkałam w Londynie to spokojnie mogłam zakładać kozaki do szortów (chłodno, mokro - czemu nie). Ale w Polsce wiadomo jak jest - na kalendarzu lipiec, na zewnątrz kałuże i zimno, ale co z tego - kozaków się nie zakłada bo "nie wypada" Ehh

Gość cccxbbcbx
Pewnie, szczególnie w chłodne i mokre dni, jakie do niedawna były. Kozaki + szorty, fajna sprawa

widziałam ostatnio taki wcielenie "blond plastiku" - napatrzeć się nie mogłam w... białych kozaczkach:) nie, to nie dla mnie, chociaż u celebrytek jako tako to wygląda

Gość cccxbbcbx
Haadia, nie popadaj w skrajność :D Uważam, że jeśli dziewczyna jest zgrabna i szczupła, a na zewnątrz nie świeci słońce to czemu nie?

Gość cccxbbcbx
What the fuck, otóż to. Nie wiem dlaczego kozaki kojarzone są z późną jesienią/zimą, skoro można kupić naprawdę fajne, przewiewnie, oddychające buty (i nikt nie mówi tu o kozakach za kolano, ale np za kostkę, do połowy łydki itd). Mam wrażenie, że Polacy są mało otwarci. Krytykują wszystkich naokoło, a sami chodzą ubrani identycznie

Gość cccxbbcbx
What the fuck, a gdzie kupiłaś?

Gość lejla28
jak jest mokro to się kalosze nosi a nie kozaki :O

Gość cccxbbcbx
Kalosze nosi się na wsi

Gość weweewqewqwe
kozaki mozna kupic oddychajace a w takich kaloszach to dopiero tragedia, nie mowiac jak beznadziejnie to wyglada. co to za moda z tymi gumiakami?

Gość bladaankaaaaa
o nie prawda. kalosze są bardzo modne,szczególnie te fikuśne,kolorowe albo jakieś takie odzdobne. na wsi to się nosi gumowce!

Gość lejla28
na wsi to się nosi gumofilce...

Gość weweewqewqwe
nosicie je bo sa modne? ale zenada. chujowo w nich wygladacie.

Gość lejla28
nie noszę kaloszy bo nie mam....według mnie te kolorowe,fikuśne kalosze są fajne...a czy źle wyglądają? kwestia gustu...podobno balerinki też źle wyglądają a co 3 dziewczyna je nosi bo wygodne

Gość bladaankaaaaa
ja nie noszę tego typu obuwia,ale mam młodziutką sąsiadkę, wyznaczającą trendy w mieście.;) nie,ale tak poważnie to dziewczyna potrafi się zawsze fajnie ubrać, cieliste kozaczki przed kolanka, delikatna taka zwiewna sukieneczka ,dodatki -zjawiskowo wyglada,ale ja bym sie chyba tak nie odważyła albo takie brązowe dziurkowane, szorty , żakiet pomarańczowy -też bym sie nie odważyła ale dziewczyna wygląda zarąbiscie.;)

Gość lejla28
ale na pewno w ulewę wolałabym takie fajne kaloszki niż kozaki :O

Gość bladaankaaaaa
no kaloszki też nosi ,kolorowe , jakies takie fajne , w kropki, bardzo fajne.;) ale też nie kazdemu one pasuja, nie?:)

Gość weweewqewqwe
zakiety w mocnych kolorach sa fajne, ale caly czas uwazam, ze moda na kalosze w miescie to czyste nieporozumienie. poza tym nie rozumiem ludzi, ktorzy slepo podozaja za moda. lepsze so eleganckie kozaki niz tandetne kalosze

Gość lejla28
e tam,kazdemu chyba pasują....ważne żeby szpytki były suche :D

Gość gość
kobiety w kozaczkach super im wyższe tym lepiej. w norwegi latem wszystkie kobiety smigaja w kaloszach raczej , kozaki na szpilce to wieczorem