Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notojaktojest

czy test zrobiony 14 dni po jest wiarygodny

Polecane posty

Gość notojaktojest

cykle nieregularne wiec trudno przewidziec kiedy okres nadejdzie.(od 22 do 34 dni) czy 14 dni po stosunku (pekla gumka) test jest wiarygodny?

Gość notojaktojest
kiedy w takim razie zrobic test

Gość makadenka
w dniu spodziewanej miesiaczki robi sie test. po 14 dniach jak najbardziej moze byc wiarygodny (u mnie byl). teraz sa bardzo czule testy. dla pewnosci wynik mozna powtorzyc po tygodniu

Stosunek mógłbyc przed owulacją, cykl wydłużony, nie licz dni od storunku!! Zrób test w dniu spodziewanego okresu , potem powtórz po paru dniach. To są najbardziej wiarygodne terminy.

Gość a nie dostałaś miesiączki
?????????? jesli nie to już zrób jesli jeszcze nie ma terminu to poczekaj bo pierwszy dzień po spodziewanej miesiaczce to dobry czas jesli wyjdzie negatywni eto na 90% nie jestes

Gość notojaktojest
nie dostalam ale tak jak napisalam wczesniej cykle mam bardzo nieregularne.Okres moge dostac dzis a rownie dobrze za 2 tygodnie a bardzo sie denerwuje. strasznie bola mnie piersi i krzyz i apetyt za dziesieciu

Gość a nie dostałaś miesiączki
no to zrób i sie dowiesz jesli jestes w ciąązy to jutro rano się doweisz:)bo najlepiej z rannego moczu, to jest sprawdzone bo ja robiłam dzień po spodziewanej miesiaczce wieczorem i była jedna kreska a rano już dwie

Gość a ja wam powiem...
zrób test z krwi, po 14 dniach jest pewny.