Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostry pilniczek

Pokazać byłemu!?

Polecane posty

Gość Ostry pilniczek

Umówiłam się na wieczór z moim byłym, chce mu pokazać co stracił!Zamierzam się seksownie ubrać i kokietować a kiedy będzie chciał czegoś więcej.......to powiem poprostu nie i odejde! Pytanie do was którą sukienke lepiej wybrać nr 2 czy nr 5 z tej aukcji : http://allegro.pl/asos-sukienki-rozm-34-36-38-40-42-promocja-i1751341193.html Proszę mężczyzn o zdanie!!

Gość Hot lady
Absolutnie nr 5, jak chcesz go kusic to mysle ze taki glebszy dekold na plecach zrobi swoje... no i ta sexy kokardka! Niech sie slini nikczemnik!!:)

Gość Ostry pilniczek
:D dzięki nie założe majtek i mu pokaże w trakcie kolacji....to go zabije...:D Zemsta jest słodka!

Gość Hot lady
ooooo zrob mu pingwina!! czyli zdejmij jego gacie, ale zostaw je w okolicy kostek a potem jak mu pala stanie odejdz, on bedzie cie probowal dogonic tym smieszym chodem ala pingwin, bo spodnie beda mu przeszkadzaly hi hi

Gość cosmogirl
nr 1, w nr 5 od razu wyczuje sprawe ze chcesz zeby sie slinil :D

Gość a taki jeden ...............
Dekold powinien być z przodu a nie z tyłu... A facetów źadne kokardy nie kręcą!!!!

Gość Ostry pilniczek
Hot lady twój pomysł jest genialny!!!jeszcze mu troche poliże i wtedy odejde....niech się przewróci i złamie kutasa!

Gość Ostry pilniczek
A może po kolacji usiąść przed nim i zacząć zabawiać się swoją cipcią ?

Gość Hot lady
o to chodzi zeby sie slinil, bo sedno w tym ze jak juz sie ekstremalnie obslini ona wykona zwrot o 180 stopni i odmarsz, wiec dlatego 5 jest dobra, niech se na pozegnanie popatrzy na gole sexy plecy

Gość cosmogirl
ja bym sobie lizanie i sciaganie gaci darowala :D mysle ze bardziej go zaboli jesli po spotkaniu podziekujesz i pojedziesz do domu bez slowa i bez odbierania tel, pisania sms to jest chociaz z klasa, reszta pomyslow jest co najmniej dziwna :D

Gość Hot lady
Ostry pilniczek yeaahhh niech sobie zlamie!!!:)))

aha a obie masz w domu czy dopiero bedziesz zamawiać? bo wiesz, szczerze mowiąc obie sa fajne przy czym od razu widac twoje zamiary i koncepcje... troche to żałosne nie sądzisz...?

Gość carmencarmen
ja też bym była za numerem 1!! jest skromna a zarazem baardzo seksowna ;)

Gość Ostry pilniczek
jak mu tak odejde z klasą to nic nie da to jest człowiek bez klasy a wiem że takie coś go naprawde wkurwi.....

Gość Ostry pilniczek
Heleno nie znasz facetów??? Z nimi trzeba ostro. Jeszcze nie mam bede dzisiaj zamawiać.Chyba rzeczywiście wezme niebieską :)

Gość Ostry pilniczek
dzięki za poparcie mojego szalonego pomysłu uskrzydlacie mnie :)

Gość Ostry pilniczek
A ty byś się nie wkurzył gdyby twój chłopak majpierw przeleciał twoją najlepszą przyjaciołkę a potem siostrę ? Co prawda zrobili to po pijaku ale zawsze....

Gość Hot lady
Wlasnie ze facetom trzeba prosto, łopatologicznie wszystko przedstawic. Oni nie czytaja miedzy wierszami. Dla nich biale jest biale a czarne jest czarne tu nie ma co niczego zawoalowywac, musi byc jasny przekaz. Gosc bedzie prawie pewien ze moze cos wiecej sie wydarzy, sie napali, a wtedy w tyl zwrot...

autorko, ale twoj pomysl z lizaniem zabawia c.... itd jest poprostu tani i dziwkarski ... najbardziej dokuczy mu akcja z klasa - ty odwalona i seksowna usmiechnieta ale chlodna i na koniec spotkania- z klasa sie pozegnac a potem juz cisza zadnych smsow odbierania tel itd miej dziewczyno klase nie zachowuj sie jak szmata

Gość Hot lady
Ostry pilniczej, kup nr 5, zachowuj sie jakbys chciala cos wiecej, a na koniec po prostu odejdz, na takiego chuja taka zemsta bedzie najlepsza. I wspolczuje Ci ze spotkalas takiego buraka.

Gość Ostry pilniczek
To będzie piękny wieczór! Wiecie dziewczyny zamiast denerwować się ,płakać po facetach to lepiej im "dokopać" to świetna zabawa i bardzo odpręża naszą nadwyrężoną psychikę!!! Musimy być egoistkami i myśleć o SOBIE!!!

Gość cosmogirl
dziewczyny - przeciez to jest obrzydliwe, on przelecial jej siostre i przyjaciolke, a wy gadacie jakby sie z nim spotkac i zeby go jeszcze kokietowac ja po takiej akcji bym nawet z gosciem sie nie spotkala

Gość Ostry pilniczek
Uwaga ktoś się podemnie podpina to nie moje słowa!!!!!!!!!: "Ostry pilniczek A ty byś się nie wkurzył gdyby twój chłopak majpierw przeleciał twoją najlepszą przyjaciołkę a potem siostrę ? Co prawda zrobili to po pijaku ale zawsze...." PEWNIE JAKIŚ FACET....:D

Gość Hot lady
Cosmogirl: ale jak widac ten gosc tylko ma jedno w glowie, wiec ma to sens i jezeli to pomoze Ostremu pilniczkowi poczuc sie lepiej. Niech to zrobi. Jego mina napewno da jej troszke satysfakcji, po tym co on jej zrobil

Gość cosmogirl
no nie wiem, w sumie ile ludzi tyle stanowisk w tej sprawie :) znam troche facetow, mam kilku przyjaciol, ktorzy nie owijaja w bawelne i wysmiewaja takie laski do mnie/kolegow, czy tez zony zdradzone, ktore nagle sie budza z zimowego snu i zaczynaja dbac o siebie jak juz nie ma po co