Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakopiannnka

śluz ciążowy wygląda jak niepłodny ????

Polecane posty

Gość zakopiannnka

haj wszystkim.Jestem w ciąży i mam śluz od początku taki co zostawia białą plame po wyschnięciu na bieliźnie.Czy tak właśnie wygląda śluz niepłodny po owulacji ? Były dwa przytulanka i z jednego będzie dzidziuś :) próbuje dojść z którego . Drugie przytulanko było właśnie jak miałam taki zaschnięty biały śluz na majtkach więc ten raz chyba nie przyczynił sie do zapłodnienia ? O ile tak będzie to będe pewna co do prawidłowego terminu porodu bo są dwa terminy przytulanka a jedno z nich przy białym śluzie więc chyba wątpliwe bo ten objaw śluzowy sugerowałby że owulacja minęła ?

Gość zakopiannnka
no ciążówki pomóżcie :) wiele z was starało sie o dzidziusia obserwując śluz ja jakoś to ominęłam i teraz mało kojarze niepłodny po owulacji

Gość sluz
Tak wlasnie wyglada sluz nie plodny, jest bialy, gesty, klejacy sie i zostawia slad na bieliznie. Nie sposob z takim zajsc w ciaze, bo plemniczki nie maja jak przez niego przejsc. ale nie rozumiem pytania w temacie? co ma do tego sluz ciazowy? Pytanie brzmi: sluz ciazowy wyglada jak nieplodny? a caly Twoj temat nie nawiazuje nic do sluzu ciazowego. Nie kumam za bardzo, ale jesli chodzi o wyglad sluzu po owulacji to tak jak juz pisalam wczesniej - bialy, klejacy sie, zostawiajacy zaschniety slad na bieliznie.

Gość zakopiannnka
Wtrąciłam w moje pytanie śluz ciązowy bo łatwiej mogę przedstawić o jaki śluz mi chodzi. Identyczne plamy miałam krótko przed tym zanim zabrakło miesiączki i dowiedziałam się ze jestem w ciąży no i taki śluz zaobserwowałam przed drugim przytulaniem. Teraz jestem w 6 miesiącu i dalej mam taki sam sluz czyli chciałam po prostu jak najlepiej go zobrazować :) Ale mieszam hehe czyli wychodzi na to że drugie przytulanko było już po owulacji (śluz dowodem)

Gość sluz
a jakie dlugie masz cykle i w ktorych dniach byly przytulanki?

Gość zakopiannnka
a cykle różnie bywają 28 dni 33 - czasem punktualnie czasem dzień ,dwa spóźnienia. Ostatnia miesiączka 28 luty z przytulankiem 13 i 16 marzec .Ginekolożka z usg wróży córcie