Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrrcinn

ona adwokat ja kierowca busu... co sadzicie

Polecane posty

Gość mrrcinn

ona robi aplikacje adwokata ja jestem kierowcą autobusu, robi karierę, ciągle zajęta, zaczyna się mnie wstydzić, raz kazała mi skłamać na temat mojego zawodu, jej rodzice ze mnie szydzą. w sumie nie wiem czy to ciągnąć, ja w sumie ją kocham, a ona jest już taka oziębła, ma znajomych ze swego kręgu, elegancka, zadbana. wszystko musi być idealne i na pokaz. Powiedzcie szczerze czy jak słyszycie ze jakaś adwokat związała się z facetem po technikum, to co sobie myślicie??? Koledzy mówią ze ona mnie nie szanuje, ze zostawi już w sumie często chodzi na jakieś imprezy z prawnikami bez mnie .. jestem osobą raczej spokojna i uległą

Gość mrrcinn
w dodatku jak uprawiamy seks to mówi mi że "zna swoje prawa" :(

Gość jak ją tak opisujesz
to widać, że taka snobka się z niej zrobiła... Nie chcę cię martwić, ale chyba twoi koledzy mają rację.

Gość dfjfgj
nie chce cie martwic, ale kiepsko to widze niczym jej nie imponujesz.

Gość anatewka
wiesz, wsrod moich znojomych ; dziewczyna jest lekarzem, robi doktorat z hematologii, jej mąż ma firmę remontową, gdzie sam zasuwa przy remontach, a jest po technikum samochodowym. Swietna para. Ale w zyciu nie słyszalam zeby ona kazala mu klamac na temat zawodu, rodziny sie wzajemnie akceptuja, nikt z nikogo nie szydzi. Wiec wszystko jest mozliwe, bo tu zawod ani wyksztalcenie nie ma nic do rzeczy. Trzeba sie wzajemnie szanowac. No i trzeba miec klasę. A Twojej Pani Adwokat widac jej zabrakło. Daruj sobie, po co masz cierpiec. Ktos wyzej napisal - snobka.