Gość MultiNikt Napisano Sierpień 4, 2011 Czesc ostatnio byłam na koloniach nad morzem kolonie trwały dwa tygodnie lecz 3 dni przed końcem dopiero poznałam chłopaka... trudna historia boo z początku próbowałam go zeswatać z moją koleżanką która zakochała się w jego urodzie ..;D Ona fochnęła się na mnie za niego ponieważ ja z nim zaczełam bajerować tzn on zaczął ze mną bajerować i tak jakoś się to zaczęło powiedział że ona nie podoba mu sie i wgl.. nazajutrz kiedy się całowaliśmy powiedział mi że mnie kocha.. w nocy pisaliśmy smsy i tam mi mówił coś o chodzeniu ja mu zasugerowałam żeby mi to powiedział.. i następnego dnia - wtedy kiedy mieliśmy wyjeżdżać zapytał się mnie o to ja się zgodziłam.. podoba mi się on bardzo... w autobusie ciągle pytał się mnie czy go kocham.. :) jest miły i świetnie całuje.. mam do niego jakieś 25 km... i po powrocie strasznie sie czuje.. tęsknie chyba za nim.. nie wiem czy to miłość czy tylko zauroczenie bo strasznie za nim tesknie ciągle o nim myślę..! Teraz mi się komórka zepsuła i nawet z nim nie mogę popisać... a mam jego nr gadu i praktycznie wgl go nie ma na komputerze.. umówiliśmy się w mieście na 10 sierpnia.. obiecałam mu ze bede tam.. tylko nie wiem czy dam rady bo kasy nie mam i nie wiem jak ja tam dojadę.. dzisiaj chyba z 5 smsów do niego wysłałam.. i nic . nie wiem co się z nim dzieje.. nie wiem czy mu zależy na mnie ?? daje mi do zrozumienia że zależy ale wgl go na gadu nie ma nie wiem co mam myśleć... i czy to miłość czy to co innego strasznie się podekscytowałam nim.. bo jest inny niż moi dotychczasowi partnerzy... i jeszcze na koloniach miał urodziny ale nawet nie wiem które bo wtedy go nawet nie znałam a on nie był w mojej grupie..dodam że jak się już poznaliśmy to codziennie ciągle przebywał u mnie w pokoju ;].I mówił mi że jest w moim wieku. ale wchodze na facebooka i na nk to tam jest napisane że jest rook odemnie młodszy.. i nie wiem czy to prawda jest wchodze do jego kolegi z klasy na konto i ten kolega jest w jego wieku.. nie wiem czy kłamał z wiekiem czy nie kłamał nie wiem co mam myśleć żebym miała chociaż sprawną komórkę..!;[ kiedy byliśmy razem rozmawialiśmy o tym że dziwnie mieć dziewczynę starszą od chłopaka i troche wątpie że kłamał z wiekiem ale nie mam dowodu na to że jest w moim wieku.. co mam robić z kąd pozyskać kase;? nawet z nim teraz kontaktu nie mam do dupy jest pomóżcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach