Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja888

A JAK WYKONAC MASAZ EROTYCZNY FACETOWI ??

Polecane posty

Gość niezaspokojona koteczka @
To ja też poproszę o instrukcję ,najlepiej w postaci filmiku ;):D

jak dla mnie to powinno wyglądać mniej więcej tak, że... : 1. kobieta jest ubrana w seksowną bieliznę, by uruchomić wyobraźnię kochanka. 2. kobieta powinna zaopatrzyć się w jakiś dobry żel do masażu lub oliwkę, by delikatnie jej dłonie ślizgały się po jego plecach. niech dotykając jego skóry uwodzi go i rozluźnia. 3. powinna zadbać o nastrojową muzykę. niech leci w tle 4. powinien być półmrok, by zaostrzyć apetyt na siebie nawzajem. 5. dobrze będzie jak na początku będzie delikatnie gładzić jego plecy i stopniowo będzie zwiększać siłę nacisku. niech mięśnie faceta się rozluźnia. 6. po wymasowaniu pleców facet niech się obróci na plecy i kolej na brzuszek i klatę. schemat podobny jak przy plecach. 7. po wymasowaniu klatki i brzucha niech kobieta zjedzie na podbrzusze, niżej i niech się dzieje magia ;) tak mniej więcej ja to sobie wyobrażam :)

Gość Witamiżegnamzarazem
Ciekaw jestem tej nastrojowej muzyki.

Hm...mądrość i fantazja w normie, to moze się wypowiem ; P Ja mym sugerowała zaczerpnięcie paru pomysłów z masażu hawajskiego (zw lomilomi) czyli masowanie nie przy użyciu jedynie dłoni ale całych rąk i innych części ciała (piersi! ;P ) czyli to bardziej wtedy wygląda na takie ocieranie się, niż klasyczny masaż ;P Generalnie to wygląda mniej więcej tak: http://www.youtube.com/watch?v=Q__f74NF_-g&feature=fvwrel a jak puścisz wodze fantazji, to myślę, ze będzie przyjemnie ;) do tego olejek aromatyczny (a ja osobiście sugerowałabym olej z pestek winogron - do kupienia w sklepach ze zdrową żywnością a czasem normalnie w supermarkecie - mozna go zaaromatyzować samemu np goździkami, cynamonem itp, albo kupić gotowy olejek i dodać, ma niesamowity "poslizg" jak rzadko który olej;P ) pozbądź się stanika i majtek, a zamiast majtek użyj jakiejś chusty w formie pareo, tak, żeby nie było widać, ze ich nie masz, ma to dopiero poczuć na własnej skórze, kiedy np mu usiądziesz na posladkach podczas masażu. Oliwkę do masażu warto podgrzac wcześniej, zeby była znacznie cieplejsza od rąk (jak gorąca kąpiel) daje to naprawdę przyjemne doznanie - znacznie przyjemniejsze niż zimna kropla skapująca nagle na masowana, rozgrzaną skórę :D w wersji "hardcore" mozna na koniec uzyć kostek lodu, to faceta trochę ściągnie na ziemię po takim masażu, żeby za szybko nie skończył ewentualnych harców łóżkowych po tym :D Pewnie to zależy od mężczyzny ale masaż pośladki-pośladki przeważnie każdemu się spodoba, piersi-pośladki-plecy, masaż karku jest dość ważny, bo tam są zawsze spięte mięśnie, pod łopatkami, wewnętrzna strona ud jest dosyć erogenna u każdego, miejsce za uszami - tam gdzie się szyja łączy z czaszką, takie wgłębienie jakby - też te mięśnie zwykle bywają napięte a ich masaż daje dobre rezultaty, z przodu poniżej obojczyków, okolice sutków (ponoć u mężczyzn ten sam nerw łączy mózg sutki i penisa, czyli warto się nimi zająć ;D ) pachwiny i cała reszta właściwa danemu "osobnikowi" :D muzyka, światło , nastrój wg fantazji, ale w sumie nic nie stoi na przeszkodzie by taki masaż wykonać gdzieś na ustronnej plaży w pełnym słońcu czy nad rzeką w miłym ustroniu - pod chustą (ewentualnie szeroką spódnica) nikt nie będzie widział, ze jesteś nago :D )