Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu znowu znowu

Znów to samo-czat

Polecane posty

Gość znowu znowu znowu

Kilka dni temu na czacie mojego miasta zaczęłam pisać z fajnym chłopakiem. Rok młodszy, ale zabawny, itd. Ogólnie super. Po wydobyciu z niego kilku informacji zaczęłam się domyślać kim jest i dziś mi to potwierdził. Najgorsze, że ja na czacie miałam nick opisujący mnie, coś w stylu "brzydka grubaska", a on i tak napisał i nie wspomniał nic przez te kilka dni nt mojego nicku. Ale gdy się dowiedziałam kim jest, to wiem, że to nie ma nawet szans na zwyczajne spotkanie, a co dopiero coś więcej. Zawsze mam takie szczęście, że piszą do mnie super osoby i później trudno zgadnąć, o co im naprawdę chodzi.Najgorsze, że ja znam brata tego chłopaka i jeszcze kilku jego znajomych. Czemu tacy fajni faceci wchodzą na czat i zagadują do takich jak ja? Wiem, to pogmatwane:/

Gość ewwe21
czujesz sie gorsza od niego? wyslalas swoja fotke?

Gość ewwe21
czujesz sie gorsza od niego? ;/ widzieliscie swe foty?

Gość znowu znowu znowu
nie wysłałam fotki, on tez nie, ale ja wiem jak on wygląda:) zresztą moje foto mam w awatarze na gg i on je widział, ale tu nie chodzi o to. Rzecz w tym, że zwykle jak wchodzę na czat, to wybieram taki nick, który mnie opisuje(jak w pierwszym poście), żeby od razu ludzie mieli świadomość z kim piszą. A zagadują do mnie sami fajni faceci, przystojni, itd, i głupio mi później się ujawniać, tym bardziej, jeżeli któryś okazuje się znajomym znajomego :/

Gość ewwe21
aha rozumiem, no kurcze musisz sie z tym liczyc ze znajomych spotkasz jesli na pokoju regionalnym siedzisz ;d co do nicku, daj spokoj sraj na to nick to nick, ja znam 3 laski ktore sa grube ale jak sie wystroja wymodzą to kurcze zadna chuda nie ma szans przy takiej ;d kolesie gamgsterzy sami dresiarze a one takie dżagi powaga ;] wyluzuj nabierz dystansu do tego, i sie nie dobijaj tym nickiem - sami wiedzieli do kogo pisza (nick) i tyle, niech mysla co chca ty tez mozesz ich ocenic za ich nicki ;]

Gość znowu znowu znowu
godzę, godzę. Pierwszy raz trafił mi się ktos z kim tak fajnie się rozmawia i akurat musiał to być brat znajomego. Szlag:/