Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co z nimi zrobic?

Upiły sie

Polecane posty

Gość i co z nimi zrobic?

Moja kuzynka konczy dzies 16 lat, byla na ognisku u znajomych i sie totalnie upiła,jej siostra tez troche wypila ale rozmawialamz nia przez tel i jest jeszcze na tym ognisku. A ja mam dylemat bo ich matka wyjechała służbowo i nieformalnie są pod moją opieką i nie wiem czy mówic o wszystkim matce czy mam sama załatwic jutro tą sprawę z dziewczynami. Bo jakies kazanie sie chyba nalezy, zwlaszcza tej jednej co zgon zaliczyła.

Gość i co z nimi zrobic?
nie wiem jak to rozegrac zeby one nie stracily do mnie zaufania,a matce tez musze cos powiedziec

Gość i co z nimi zrobic?
Ubrana prawda gratuluje,

Gość kwiatnocy
to skoro są pod Twoją opieką to za nie odpowiadasz

Może strzl im porządne kazanie i powiedz, że powiesz matce, niech się przestraszą, a potem nic jej nie mów. Albo nie...te źle zrobiły i powinny liczyć się z konsekwencjami bo inaczej ciężko będzie im w życiu. One źle zrobiły a Ty się przejmujesz jak to rozegrać? A Ty do nich nie straciłaś zaufania? Ps. nie chciało mi się kasować tego pierwszego zdania.

Gość i co z nimi zrobic?
ich matka nic mi konkretnie nie mówiła żebym ich pilnowała o ognisku dowiedziały się już po jej wyjeżdzie ale przez tel jej wspominałam że chyba mają na nie iśc,nie zabroniła,teraz mam dylemat czy je opierdzielic czy powiedziec o wszystkim ich matce jak wróci,a moze jedno i drugie?

Gość real men 201cm
Opierdzielając je tylko pogorszysz sytuację :)

Ile masz lat?? nie mów nic mamie ich jeszcze Ty bd miała przerąbane że tak je upilnowałaś... a Ty nigdy się nie opiłaś ? ? poza tym w tym wieku jaka dziewczyna pójdzie na ognisko i nie bd piła ?

Gość i co z nimi zrobic?
z tą co rozmawiałam powiedziala ze moge przyjsc i sprawdzic jak ona wyglada,mówiła normalnie i składnie, przyznała sie ze wypiła piwo, ale martwi mnie ta co juz spi bo stanowczo przegieła i z nia sie chyba konkretnie rozmówie,albo to byl ostatni raz albo o wszystkim dowie sie matka i nie bedzie wiecej ognisk

Gość wiejski głupek
Bierz ją do domu, a starym nic nie mów. :O No chyba, że już ją dymają :D

Gość jolalojalna
troche je mozesz opiepszyc , i powiedz ze matce nie powiesz nic, bedzie miala na gówniary haka

Gość dasz rade!!!!!!
Ja bym z nimi porozmawiala,z ta jedna w szczegolnosci ale matce bym nie mowila

Gość dasz rade!!!!!!
zreszta zeby ja nastraszyc mozesz zapytac czy woli zebys ty jej powiedziala czy sama sie przyzna matce

nie mów , no wyszł0 szydło . ale to ty , a nie rodzice . widocznie wiedzą ,że nie zakapujesz . nie zawiedz ich . wykorzystaj innym razem . :P :D

Gość i co z nimi zrobic?
o seksie nie ma mowy,juz sa obydwie w domu, ja mam 28 lat i pamietam jak to jest miec 16, ale wiem tez ze sa pewne granice.Skoro jedna ma tyle rozumu w glowie zeby wypic troche to moze i druga powinna troche go miec zeby nie zaliczac zgonu.Jutro wezme je na pogadanke, ze matce nic nie powiem,ale ostatni raz widze te jedna w takim stanie,bo wypic mozna ale musza znac umiar,

Gość marcin84ww
daj im spokój,są wakacje.Ja w tym wieku już próbowałem narkotyków,widać że młodzi grzeczni są.

Gość i co z nimi zrobic?
sory,ze ty próbowałeś to nie znaczy ze to norma,sa wakacje moga isc na ognisko wypic piwo czy dwa, chcialy posmakowac alkoholu ok, ale jak dostana teraz moje przyzwolenie to co bedzie pozniej?

Gość nakuty
Co z tego że są wakacje. Zgona zaliczają tylko dziwki

Gość dasz rade!!!!!!
nie wychylaj sie pierwsza i nie mow ze nie powiesz mamie ,zapytaj sie jej i co teraz? co na to mama niech ona zaproponuje jakies rozwiazanie bo pozniej moze sie to obrocic przeciwko tobie:(

Gość i co z nimi zrobic?
kurcze naprawde nie wiem co z tym zrobic,o ile je znam i one mnie to widza ze zrugam je bardziej niz ich matka,z pewnych powodow mam do tego prawo, ale rzeczywiscie tak zrobie najpierw zapytam co ona z tym ma zamiar zrobic,nawarzyla piwa to niech wypije, moze nastepnym razem pomysli o konsekwencjach

też tak mysle . ją będzie jutro męczyło to co sie stało. zagraj w starszego brata z zasadami, ale puśc ją na rzyganie chociaż.

Gość i co z nimi zrobic?
juz swoje wyrzygala, chociaz to juz jest dla niej odopowiednia kara,

lepiej zaparz mocna herbate i z politowaniem podawaj rano -gorzka i mów ,że to dla jej lepszego samopoczucia ,l i dopiero jak "dojdzie do siebie" to wywal sprawę:p :D