Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez szans na zycie

Bez ludzi o dobrym sercu umrę

Polecane posty

Gość Bez szans na zycie

Dzien dobry. Wlasnie straciłem wszystko. Dzieci kobietę która Kochalem prace i dom. Od kilku dni Nocuje na dworcu bo nie mam gdzie isc. Został mi tylko telefon z dostępem do tego portalu i naszej klasy i puste konto. Rodzina sie ode mnie odwróciła a ja zaczynam myslec by to wszystko juz skonczyc. Jest mi okropnie zle. Brak wody czy nawet jedzenia jest okropny. Pomóżcie mi prosze

Gość uwierz mi ....
nie wierzę! :D

Gość a czemu sie odwrocila
?

Gość uczynna19
Podrzucić ci coś do żarcia? :classic_cool:

Gość trwa weryfikacja prosze czekać
no dawaj dalej ...co gdzie i jak ...musimy wiedzieć aby ktoś sie odważył ci pomóc

Gość Bez szans na zycie
Przykro mi ze staje sie do tego obiektem smiechu i żartów. Oby nikt nie musiał przeżyć cos podobnego.

Jestes troche niewiarygodny przez ten brak wody. Watpie, zeby Ci ktos odmowil, jesli zapukasz mu do domu i poprosisz. A co do jedzenia, zaproponuj np. pomoc przy sprzataniu, to sie na pewno ludziska podziela. Poza tym sa koscioly i instytucje zamujace sie pomaganiem podobnym ludziom o ile NIE PIJA

Gość Bez szans na zycie
Bylas kiedys w podobnej sytuacji? Gdzie człowiek chce umrzeć ze wstydu gdy widzi jak ktos je a Ty tego nie mozesz bo nie masz 10 zlotych? Jak nocą ochrona kopie cie w nogi i mowi ze tu nie hotel i tu sie nie spi?

Gość no to napsiz cos wiecej
bo na razie to jakis niezrozumialy belkot

Gość Bez szans na zycie
Mam byc szczery? Bylem trzy lata w małżeństwie. Pracowałem na dzieci i po wszystkim usłyszałem ze w sądzie są papiery rozwodowe a ja bylem potrzebny zeby dzieci odchowac

Gość Bez szans na zycie
Od poniedzialku Nocuje na dworcu. Jestem juz zdesperowany ze Poprostu chowan sie w kąt z płaczem bo nie daje rady. Chciałbym nawet nerkę sprzedać tylko niewiem jak i gdzie

Gość uwierz mi ....
no dobra , ale po co sie wyprowadziłeś na ulicę? nie mogłeś zostać przy dzieciach?

Gość Bez szans na zycie
Nawet nie mam kasy na burdel. :( Kto mi podaruje 150 zł ?

Gość bez powodu pewnie cie nie
wywalila, wiec pewnie ją zdradziles. Poza tym ten temat smierdzi mi prowokacja, jakos wpisy twoje nie pasują do doroslego faceta...

Gość 203i4ruori
sprzedaj telefon :o🖐️

Nie, nie bylam, ale zbieralam warzywa na targu po skonczeniu dnia targowego bo nie mialam za co kupic jedzenia i pracowalam wzamian za mieszkanie i utrzymanie. Teraz jest w miare cieplo, nie ma sensu spac na dworcu, mozna sobie szalas zbudowac lub chocby nawet pojechac autostopem gdzies do lasu. Sa juz grzyby. Wydajesz mi sie bardzo niezaradnym czlowiekiem. Tak na marginiesie, trudno mi uwierzyc, ze z podzialu majatku nie dostales nic, a Twoi rodzice, krewni i przyjaciele, wiedzac, ze jestes dobrym czlowiekiem, nie chca Ci ani troche pomoc.

Gość Bez szans na zycie
Z dziecmi i z nią mieszkaliśmy u jej rodziców którzy nie zbyt byli mili. Ona wniosła do tego o zabezpieczenie alimentacyjne na czas rozwodu. Wiec moze jest szansa ze pojde siedzieć za alimenty. Ja nie moge. ..

Gość uwierz mi ....
ale ona musi mieć jakiś powód , świadków , ot tak ni z gruszki ni z pietruszki rozwód? Broń się , walcz o siebie. A ty rodziny swojej nie masz -rodziców,rodzeństwa?

Gość 203i4ruori
po co sie produkujecie? przeciez widac, ze to prowo. kto normalny tak z dnia na dzien ląduje na dworcu? załóżmy, ze z dnia na dzien tracicie dach nad glowa (Chociaż i to wydaje mi sie abstrakcja jak sie jest zameldowanym) to co robicie? idziecie na dworzec czy najpierw do rodziny w dalszej kolejnosci do znajomych..??

Biore swoje rzeczy i je sprzedaje,a pozniej zamiast zalic sie na kafe, zakladajac, ze nie mam znajomych, prosze o pomoc ksiedza, szukam domu pomocy spolecznej i udaje sie do dzielnicy z domkami jednorodzinnymi. Pukam i pytam, czy nie powyrywac chwastow z ogrodka wzamian za jakas pomoc, np obiad i mozliwosc umycia sie Spie w zrunowanych domach w mozliwie bliskim sasiedztwie fontanny albo rzeczki :P

Gość Bez szans na zycie
Każdemu z osobna zycze by na jeden dzien żyli tak jak ja dzis. Nie jestescie w stanie nic zrozumieć a potraficie sie tylko śmiać. Tak jak na ulicy z kaleki sie śmiejecie.

Gość czerwona malva
no a co z pracą? pracujesz gdzieś?

Gość 203i4ruori
no ja jeszcze nie widzialam bezdomnego z telefonem :D

Gość 203i4ruori
na bułke nie ma, ale na transfer to już ma :D 🖐️

W takim razie ja Ci, Autorze, dobrze radze: zamiast tu smecic na kafe i nabijac sobie rachunek za neta ktorego nie splacisz (dopiero bedziesz miec powod do samobojstwa) - poszukaj w google opieki spolecznej i zamiast sterczec na dworcu rusz tam szacowne swe dupsko. Choc wiem ze tego nie zrobisz, bo to JEST PROWOKACJA :p

Gość fsdsddffdfgghfgd
pewnie koles po prostu chce wyciagnac kase, tylko czekac az poda nr konta ;)

Gość Calluna ma rację
Calluna podała NORMALNE drogi radzenia sobie, jakie człowiek podejmuje w trudnej sytuacji. A Ty tylko się umiesz żalić, że nic nie rozumiemy. I jak to możliwe, że nie masz kompletnie żadnej WŁASNEJ rodziny ani znajomych? Jeszcze w brak rodziny uwierzę - zdarza się; ale co, byłeś pustelnikiem, że nie masz kolegi choćby jednego?