Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o test

Wynik testu ciążowego po kilku godzinach

Polecane posty

Gość pytanie o test

Witam! Mój problem wyda się pewnie błahy i bez sensu, ale test ciążowy, który wykonałam dziś rano nie daje mi spokoju. Był to QV wykonany nie z pierwszego, porannego moczu, lecz z kolejnego, około 7:30. Wynik wyszedł wyraźnie negatywny. Nie miałam go gdzie wyrzucić i włożyłam do torebki. Niedawno spojrzałam na niego a tam druga kreska :| Było to po około 3 h. Wiem, że nie wolno odczytywać wyniku po czasie dłuższym niż 10min i jestem na siebie zła, że nie wywaliłam go od razu (bo teraz chodzi mi to po głowie). Wiem też że nikt tutaj nie odpowie mi czy jestem w ciąży. Chciałam tylko zapytać, czy jest tu jakas dziewczyna której zdarzyła się podobna sytuacja i jednak była w ciąży. Będę wdzięczna za opinie.

Gość petitki
Mi się zdarzyło i w ciąży nie byłam :)

Gość alles
ja robiłam dzisiaj rano test i mi wyszła kreska w kilka sekund wiec sadze ze jesli bys była w ciazy to tez by ci tak wyszła:) zawsze mozesz zrobic jeszcze jeden test dla pewnosci

Gość pytanie o test
alles gratuluję Ci serdecznie! :) Też wydaje mi się mało wiarygodne odczytywanie wyniku po tak długim czasie, ale z drugiej strony widząc tą drugą kreskę myśli znów płatają figle...

Gość alles
no jeszcze troche w szoku jestem

Gość Witamiżegnamzarazem
Gratulacje. Test pradopodobnie był wiarygodny za pierwszym razem, a potem tę wiarygodność stracił.

Gość grytyty
JA TAK MIAŁAM I JEDNAK TO BYŁA CIĄŻA :/ ZROBIŁAM NA DRUGI DZIEŃ BHCG Z KRWI I BYŁO WSZYSTKO JASNE.

Gość pytanie o test
alles nie dziwię się, że wciąż jesteś w szoku - ja to chyba oszalałabym :D grytyty, a po jakim czasie od wykonania testu wyszła Ci ta druga kreska? Faktycznie może się tak zdarzyć? Kurczę...

ja testowałam kilka miesięcy i bardzo często miałam drugą kreskę po dłuższym czasie, mimo braku ciąży. W ulotce każdego testu jest podany czas- zazwyczaj 5-10min. i tylko tyle jest test wiarygodny. Skoro nie w ciąży wychodzi, to w ciąży tym bardziej wyjdzie i nie ma sensu gdybać. Idź na betę i będzie wszystko jasne, tylko nerwy stracisz przez to wkręcanie sobie