Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goga55

Czy on jest warty czekania?

Polecane posty

Gość Goga55

Moj facet zerwal ze mna kilka miesiecy temu poniewaz nie mial czasu na kontakt ze mna, gdyz jest bardzo zajety. Wraca do mnie na chwile po czym oswiadcza ze znowu jest zajety i ze ma nadzieje, ze zachowam wzgledny spokoj. Czy taki ktos jest warty czekania? Nie interesuja go telefony, smsy, zaden kontakt, poniewaz jest zajety :) Czy to "cos" to w ogole zwiazek?

Czy to "cos" to w ogole zwiazek?" to jest chroniczny brak czasu :)

Gość Goga55
Jego nie interesuje, ze ja moge tesknic lub zwyczajnie potrzebuje zainteresowania. Rzuca komende "czekaj" i tyle. Nie odzywam sie do niego od 3 dni, dla mnie sprawa jest jasna.

Rzuca komende "czekaj" i tyle" dobrze że nie każe ci szczekac i aportować :)

Gość Goga55
Dokladnie, koles ma chyba cos nie tak z glowa, powoli zaczynam sobie to uswiadamiac.

Gość Goga55
Poznalismy sie w grudniu. Bylo super, w lutym stwierdzil ze jestem histeryczna bo nie odbieral moich telefonow a ja napisalam ze to mile z jego strony. Od lutego wraca i odchodzi, piszac ze jest zajety. Nie odbiera, nie odpisuje na smsy. A kiedy ja pisze, ze sie z kims spotykam, on nagle ma czas i sie zjawia. Po czym znowu znika... Mam go dosc.

normalna to ty nie jesteś zadajac pytanie czy jest wart czekania?

Gość Goga55
Ma 30 lat. Od poczatku biegal za mna, przyjezdzal, staral sie. A teraz... Zlewka totalna na maxa. Moze i jestem nienormalna pytajac, ale skoro przyjezdza to jest to sygnal ze probujemy od nowa. A on znowu to samo, wiec to on jest nieszczery a nie ja...

Gość Goga55
Nie musisz mnie obrażac, nie pisze tego po to, zeby byc obrazana. Jesli nie masz nic do powiedzenia, to nie pisz wcale.

Gość a po co
nie nie nie i jeszcze raz nie

Gość takie tam duperele
Rozstania, powroty, rozstania, powroty,........ :( Fajne życie Ci koleś urządza :) Rzuć go w diabły ale migiem!!!!!

Na Twoim miejscu bym próbowała zakończyć tą znajomość. On budzi nadzieje, ale zaraz ja znowu usypia. To bardzo boli. Wiem, że będzie ciężko na początku, ale oszczędzisz sobie go jeszcze więcej kończąc to definitywnie teraz. Nie trać czasu dla kogoś, kto go nie ma dla Ciebie.

Gość Goga55
Wlasnie to zakonczylam, nie odzywam sie, nie pisze, nie dzwonie. Jestem duzo spokojniejsza. Nie wiem czy to z nim jest cos nie tak, skoro robi takie rzeczy? A tak plakal, ze dwie poprzednie go zdradzaly... Teraz sie nie dziwie dlaczego.

Gość trele morele30
naprawde liczylas na to ze ktos ci napisze ze masz za nim czekac? Dziewczyno, ogarnij sie a frajera wyslij na drzewo. Nad czym ty sie jeszcze zastanawiasz to nie pojmuje...

Gość Goga55
Nie liczylam na to, ze ktos mi napisze ze mam czekac. On uwaza, ze to ja jestem "dziwna", ze nie rozumiem ze ktos moze byc bardzo zajety. Teraz wiem, ze to nie ja, lecz on jest dziwny.

Gość Goga55
Odwalic mu pieknego smsa ze wszystkim co mysle, czy lepiej olac temat i zostawic to tak jak jest?

olać temat. Nie jest facet wart nawet tego sms, najwyraźniej jest za głupi, żeby w ogóle coś z tego zrozumieć.

Gość trele morele30
Mozna byc zajetym chwilowo ale nie az tyle by konczyc zwiazek lub go zawieszac. Nie potrzebujesz takiej emocjonalnej hustawki. Nie wiem czy powinnas do niego pisac ale ja bym pewnie napisala. Mam taki charakter ze musialabym sobie ulzyc a wygarniecie tego co nas boli zawsze pomaga.

Gość Goga55
Nie bede chyba pisala, bo on i tak nic z tego nie rozumie, nawet sie nie stara... Jesli na nowo sie pojawi w moim zyciu, spuszcze go na sam dol.

Gość trele morele30
Albo potaktuj go tak jak on ciebie tzn. kiedy w koncu laskawie znajdzie dla ciebie czas ty powiedz ze teraz z koleji ty juz go dla niego nie masz.

Teraz wiem, ze to nie ja, lecz on jest dziwny." niestety ale jesteście po jednych pieniadzach :)