Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrpawel

Sperma - wróg czy przyjaciel ???

Polecane posty

Czy sperma stanowi dla Was, Drogie Panie, problem czy też cieszy Was jej obecność :) (na penisie, na waszym ciele, w buzi) ? Czy podczas seksu oralnego z finałem w ustach wypluwacie ją czy połykacie, a może chcecie aby wytrysk znalazł się na waszych twarzach, piersiach ?

Gość arakakurwa
NIE NIE NIE! wróg

w buzi wróg, na twarzy wróg, w pochwie wróg (ale tylko dlatego że narazie nie chce dzieci) wszędzie indziej bardzo mile widziana

w buzi wróg, na twarzy wróg, w pochwie wróg (ale tylko dlatego że narazie nie chce dzieci) wszędzie indziej bardzo mile widziana :-D w moim przypadku idealnie tak samo :D

Gość xzcb
pozostaje tylko wspólczuc waszym facetom

Gość laleczka z wypiętą pupką
przyjaciel-plemniczki się tak milutko uśmiechają 🖐️

uwielbiam gdy cnotliwa nastolatka wypowiada się w tematach zupełnie jej obcych :O

Ja uwielbiam kiedy moj facet spuszcza mi sie na twarz i rozsmarowuje ja penisem, lubie tez kiedy spuszcza mi si edo ust, najbardziej kiedy robie mu glebokie gardlo i od razu do tego gardla mi sie spuszcza wiec w moim przypadku- zdecydowanie przyjaciel ;) ALe ja jestem inna, wiec mna sie prosze nie sugerowac :)

"uwielbiam gdy cnotliwa nastolatka" Jaka tam cnotliwa, od 3 miesięcy już seks uprawia. :classic_cool: Miła 😘

Weź bądź dla niej miły, bo odejdzie jak Dasza i zaraz potem pojawi się kolejna mądra nastolatka. :classic_cool:

mam dziś kiepski humor :O Ruskie mi dopiekli (muszę się zapisać na korepetycje do kogoś) i mam niski poziom tolerancji na głupotę :O

oj tam oj tam :P jak znasz alfabet to mnie pouczysz, fonetycznie ten jezyk nie jest za trudny :P tylko te jebane znaczki jak C może być S, jak P może być R , jak małe T może być m?????? :O kacapy!!!!!!

i co do kurwy nędzy chodzi z miękkim znakiem i twardym znakiem ?

Gość Wszystkie panie
miękki znak jest "po", a twardy jest ( a przynajmniej powienien być) przed :classic_cool:

szkoda że nie ma się z kim napić tego pifa ... Perw ;)

Za daleko mieszkasz. 😴 No i żona by mnie mogła pobić w razie jakby wcześniej wróciła. 😭 :p

w sumie to nigdy nie wiem kiedy ona dokładnie wraca z roboty :P ale jest ryzyko jest zabawa ... :classic_cool: PS - ;):classic_cool::P