Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszniesieczuje4

Wymioty zaczely sie u mnie teraz w 4 miesiacu ciazy i zle sie czuje.to normane?

Polecane posty

Gość straszniesieczuje4

witam, jestem w 4 miesiacu ciazu. Od paru dni zaczelam sie zle czuc, oslabienie, brak energii. zgaga i zaczelam wymiotowac:/ przed chwila zjadlam obiad i caly zwrocilam bo tak bylo mi niedobrze:/ Do tej pory czulam sie wspaniale, nie czulam ze jestem w ciazy, nie maialam mdlosci itp. Czy to normalne ze to co kobiety przewaznie przezywaja do 3 miesiaca ciazy dopadlo mnie w 4? prosze o odpowiedz bo sie martwie :(

Gość straszniesieczuje4
halo dziewczyny powiedzcie co to moze byc:(

Gość Mama 2latka..........
u mni ebyło podobnie z tym że szybko minęło sąsiadka co 2tyg temu urodziła synka do prawie do 6mies wymiotowała za to moja babcia opowiadała że z tatą do 7mies wymiotowała a później jej przeszło i 25kg przytyła :D

Slyszałam o takich prypadkach ale bardzo rzadko. Standardowo "rzygamy" do 3-4 miesiąca, ale bywa również inaczej. Najlepiej wybrać się do swojego lekarza i porozmawiać, może zleci dodatkowe badania. Może masz niedobór witamin i organizm tak reaguje?

Gość straszniesieczuje4
Lekarza mam dopiero w poniedzialek bo jest na urlopie ;( i wlasnie dlatego tak sie wystrzaszylam bo przeczytlam ze wymioty ustepuja po 3 miesiacu, kobiety zaczynaja sie lepiej czuc a u mnie odwrotnie ;(