Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Martyna**

Co fajnego macie z IKEI ?

Polecane posty

Go艣膰 Martyna**

Co by艂o Waszym naprawd臋 udanym zakupem w Ikei,co kupi艂y艣cie i z czego jeste艣cie zadowolone ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Agentka00000000000000000000001
nogi do stolu za 10zl/szt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nastja#
Mnostwo rzeczy! Kocham Ikea! Zwlaszcza serie Ikea PS! Jest rewelacyjna. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martyna**
mnie si臋 uda艂o kupi膰 wspania艂膮 kie艂bas臋 ja艂owcow膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nogi do pod艂ogi
podkladki pod szkanki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gfrger
Fajna szafk pod telewizor taka z mnustewm poleczek dookoloa cimena braozwa na telewizor maxymalnie 32 cale ale tania i uwielbiam ja :0

Udost臋pnij ten post

Tark臋 do kuchni, podk艂adki pod laptopa, st贸艂 z 4 krzes艂ami, komod臋, poduszki na krzes艂a. Ju偶 nied艂ugo remontujemy salon, po wi臋kszo艣膰 rzeczy pojedziemy w艂a艣nie do Ikea

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nastja#
Jedzenie ze sklepiku szwedzkiego tez jest super. Ostatnio pieklam ich chleb borowkowy. :) A lingonsylt to staly element wyposazenia mojej lodowki.

Udost臋pnij ten post

Reczniki frotte - tanie, ale bardzo fajne, mieciutkie, dobrze sie piora, kolory nie schodza, i w ogole, duzo lepsze od tych drogich markowych recznikow frotte. Lozko i materac Sultan Duze czerwone serducho z rekami (ale to wszyscy maja) w domu. Zabawki pluszaki i pacynki Lampy dotykowe - ksiezyc Posciel Garnki

Udost臋pnij ten post

..du偶o ... prawie w ka偶dym pomieszczeniu mebelki, dodatki.. kuchnia -drewniany st贸艂, krzes艂a; p贸艂ki, lampki, flakony, talerze bia艂e i szklane, kielichy, szklanki, itd... salon - szklany st贸艂, krzes艂a, szare stoliki p.komputerowy - biurko, p贸lka, komoda, flakoniki, pierd贸艂ki... reszta pomieszcze艅- kom贸dki, komody, p贸艂ki, wyposa偶enie szuflad i kom贸dek ..a co najwa偶niejsze, dom du偶y i ta ikea jako艣 ginie... ostatnie nabytki, jeszcze nie ustawione - bia艂e mebelki - p贸艂ka, witrynka z szyb膮, rega艂 billy z szyb膮, p贸艂ka na talerze, 2 kompl. po艣cieli w r贸偶yczki, bia艂a narzuta... ma艂a deska do prasowania rewelacja!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajnego to chyba niewiele
jedynie z 艂贸偶ka z szufladami jestem zadowolona i z komody malm (chyba). Najwi臋kszym bublem jaki kupi艂am w ikea jest rega艂 billy. Mam trzy segmenty :D ch臋tnie bym si臋 tego pozby艂a i zrobi艂a zabudow臋 biblioteczn膮 z prawdziwego zdarzenia. Ale przy ograniczonym bud偶ecie musz臋 si臋 na razie przem臋czy膰.

Udost臋pnij ten post

m贸j bia艂y billy..wiadomo kiepski za 3 st贸wy...ale 艂adnie w nim ksi膮偶ki wygl膮daj膮 za szyb膮 i za jaki艣 czas mo偶na wymieni膰.. ogl膮dam zagraniczne blogi i sporo os贸b dekoruje domy czy mieszkania meblami z ikea z r贸偶nych wzgl臋d贸w, bo na kr贸tko, bo tanie, bo 艂atwo mo偶na przestawi膰... http://frkshabbychic.blogspot.com/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a dlaczego ten
regal billy jest kiepski pytam bo sie przymierzam do kupna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ju偶 odpowiadam o billym
Mo偶e nie jest kiepski dla ka偶dego, ale dla mnie na pewno. Mo偶e wyj艣膰, 偶e si臋 czepiam i 偶e za takie pieni膮dze mo偶na przymkn膮膰 oko na pewne niedoskona艂o艣ci ;) Mam du偶o ksi膮偶ek i ma艂o miejsca, wi臋c chcia艂am ustawia膰 ksi膮偶ki w dw贸ch rz臋dach na p贸艂ce. Niestety p贸艂ki s膮 za p艂ytkie i przy dw贸ch rz臋dach nie domykaj膮 si臋 drzwiczki. Poza tym niby jest regulacja p贸艂ek, ale 艣rodkowa p贸艂ka "konstrukcyjna" jest umocowana na sta艂e, nie ma mo偶liwo艣ci zmiany jej po艂o偶enia, przez co u艂o偶enie ksi膮偶ek, dopasowanie wysoko艣ci pozosta艂ych p贸艂ek zaj臋艂o mi mn贸stwo czasu, bo nie mo偶na sobie uk艂ada膰 np. od do艂u, tylko trzeba dopasowa膰 si臋 do tej 艣rodkowej p贸艂ki. Wcze艣niej mia艂am tak膮 szafk臋 - rega艂 ze wszystkimi p贸艂kami regulowanymi i by艂o du偶o 艂atwiej. Poza tym denerwuje mnie, 偶e trzeba go mocowa膰 do 艣ciany, bo inaczej jest bardzo niestabilny. Za plus licz臋 艂atwy samodzielny monta偶 i spory wyb贸r drzwiczek - pe艂ne, z drewnian膮 ram膮, szklane; bardziej tradycyjne i bardziej nowoczesne, wi臋c praktycznie do ka偶dego wn臋trza mo偶na dopasowa膰. No i cena jest do艣膰 przyzwoita, poza tym stoj膮 ju偶 u mnie par臋 lat i wygl膮daj膮 tak samo jak na pocz膮tku, mimo obijania do艂贸w odkurzaczem itp. Na chwil臋 jest to dobre rozwi膮zanie, ja ci膮gle zbieram fundusze na zabudow臋 biblioteczn膮 z prawdziwego zdarzenia, idealnie dopasowan膮 do moich potrzeb. A z billym bez 偶alu si臋 po偶egnam (pewnie wywioz臋 do domu na wsi).

Udost臋pnij ten post

mnie si臋 bia艂y billy podoba, albumy 艂adnie wygl膮daj膮 za szk艂em, jest w膮ski i ksi膮偶ki si臋 nie kurz膮 fakt ty艂 ma z kartonu, wygl膮da okropnie, ju偶 nawet na dykcie zaoszcz臋dzili, ale cena ni偶sza! mam kilka rega艂贸w otwartych i tych nie polecam

Udost臋pnij ten post

nad ikea nie ma co dyskutowac mebel tani, do wymiany uwa偶am ,偶e rega艂 za 300 pln kosztuje tyle co jeden, dwa albumy... mo偶e kiedy艣 zrobi臋 na wymiar ogromn膮 drewnian膮 bibliotek臋 ..ale kto to wie? czy w贸wczas b臋dziemy korzysta膰 z ksi膮偶ek...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a dlaczego ten
no to sie zmartwilam bo chce upchnac maximum ksiazek na tym regale a raczej regalach bo planowalam ze trzy nabyc.Stac mnie na otwarta, najtansza wersje.Pocieszajace jest,ze chociaz sie nie niszczy tak latwo(odkurzacz,dzieciaki szalejace).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chyba zamiast odkladac kase
na niemodny regal na ksiazki czy biblioteczke, lepiej odlozyc na porzadny tablet. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chyba zamiast odkladac kase
Ja tam wole niedrogi, ale ladnie prezentujacy sie, funkcjonalny i nie psujacy mebel i akcesoria z takiej Ikei, Jysku czy jakiegos polskiego odpowiednika, a za to zainwestowac wiecej w wazniejsze przedmioty codziennego uzytku, typu elektronike czy art. gospodarstwa domowego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oooozabekkk
hmm mam wszystkie meble w chacie z Ikei...ale chata nie moja jak i meble....a z tego co ja sobie kupilam to szklaneczki, plastikowe sztucce, kubeczki , miseczki,i bardzo fajna rzecz ..podstawka pod gorace garnki,a z mebli to kupilam tylko lozko corce takie biale z dwoma szufladami pod lozkiem...schowek na zabawki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anna_nowak
Wydaje mi si臋 偶e w Ikea wszystko jest fajne :P. Problemem jest tylko to, 偶e wi臋kszo艣膰 os贸b ma daleko do tego sklepu. Na szcz臋艣cie istnieje taki sklep internetowy jak http://www.taniutko.pl gdzie jest prawie ca艂y asortyment z Ikea :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adriana Mi***ewicz.
Mam z Ikei pe艂no rzeczy, a ostatnio by艂am w niej 1,5 tygodnia temu i kupi艂am szaf臋 z przesuwnymi drzwiami, przesiewacz do m膮ki, durszlak, sito, miark臋 kuchenn膮 i kilka paczek wieszak贸w po promocyjnej cenie. Ze wszystkiego jestem bardzo zadowolona (jedyn膮 niedogodno艣ci膮 by艂o mo偶e to, 偶e po drzwi do szafy musieli艣my grza膰 do magazynu do 艁az贸w... no ale rozumiem, 偶e magazyn w sklepie Ikea nie jest w stanie fizycznie wszystkiego pomie艣ci膰... szczeg贸lnie tak du偶ych element贸w).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co do magazynu
No Ty je藕dzi艂a艣 do magazynu po drzwi do szafy, a ja... po malutkie fronty do szuflad kuchennych :D Ca艂a reszta by艂a w sklepie dost臋pna, a fronciki - w magazynie. A ju偶 szczytem by艂o jak musia艂am jeden dokupi膰. I po ten jeden - zn贸w ze sklepu do magazynu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adriana Mi***ewicz.
:) Heh. Czyli moja teoria si臋 nie sprawdzi艂a? My艣la艂am, 偶e w tym magazynie s膮 tylko bardzo du偶e cz臋艣ci, a jednak okazuje si臋 偶e wszystkie... :) Z p贸艂 roku temu kupowa艂am u nich du偶膮 umywalk臋 i szafk臋 pod umywalk臋 Godmorgon i po wszystko jechali艣my do magazynu (z wyj膮tkiem chyba n贸偶ek, kt贸re 艂askawie by艂y na miejscu).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kirsch
Lubi臋 sklepy Ikea, ale nie urz膮dzi艂abym ca艂ego domu tamtejszymi meblami. Z asortymentu tej sieci贸wki posiadam: biurko z bocznym rega艂em, p贸艂k臋 sko艣n膮 na ksi膮偶ki, dywan - to te wi臋ksze, oraz szk艂o (typu kieliszki, szklanki, dzbanek itp), wazon, lusterka oraz kilka innych drobiazg贸w, kt贸re upi臋kszaj膮 wn臋trze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cze艣膰, mam pytanie
Ja mam bardzo du偶o rzeczy z Ikei, w tym sporo tych najta艅szych, bo to moje pierwsze samodzielne M, a chcia艂am sobie pozwoli膰 jeszcze na drobne luksusy w postaci nadprogramowego RTV I AGD, wi臋c nie chcia艂am przeznacza膰 ca艂ej kasy wy艂膮cznie na dro偶sze meble.

Udost臋pnij ten post

Ca艂e mieszkanie urz膮dzi艂am w ikea,min.drewniana rama 艂贸zka 599z艂,lampa wisz膮ca za 17z艂 2 szt,i kuchnia z bia艂ymi frontami na wysoki po艂ysk za nieca艂e 6tys z blatem,8szafek w tym 2 naro偶ne,2 szafki po 40cm z szufladami(3+5) front do zmywarki i szafka pod piekarnik z szuflad膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 problem z plam膮
Ja mam sof臋 beddinge, niestety nie mog臋 dokupi膰 nowego pokrycia, bo takie kt贸re najbardziej mi odpowiada艂o zosta艂o kilka lat temu wycofane. Te co s膮 teraz s膮 koszmarne! Sofa sama w sobie jest 艣wietna, mam j膮 ju偶 wiele lat, s艂u偶y艂a mi jako 艂贸偶ko, a teraz jako sofa i 艂贸偶ko go艣cinne, jedyne zastrze偶enie mam do pokrycia, a raczej jego braku :( Szk艂o typu kieliszki Ikea ma bardzo brzydkie, sztu膰ce kiepskiej jako艣ci (kupi艂am kiedy艣 zestaw do mycia w zmywarce i niestety po kilku myciach wygl膮da艂y tragicznie), skusi艂am si臋 jedynie na ma艂e szklane miseczki.

Udost臋pnij ten post