Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulenka2501

Wysokie czoło

Polecane posty

Wysokoczołowcy! :P Czy jesteśmy skazani na grzywki ? Czy możemy sobie pozwolić na inne fryzury? Ja mam dość noszenia ciągle prostej grzywki zasłaniającej całe czoło, ale inna mi nie pasuje :( Nie mogę zaakceptować swojego wysokiego czoła niestety... A mam ochotę często po prostu je odsłonić, robię to jednak tylko w domu. A jak Wy sobie radzicie z tym mankamentem urody??

czemu skazani na grzywki ? ja zawsze zbieram wszystkie włosy w kucyk, grzywkę też do góry biorę...

Ja nie byłabym na tyle odważna, mam wysokie czoło, do tego jest szerokie, tak samo jak cała twarz...

a jak oprócz wysokiego i szerokiego czoła mam jeszcze pionową zmarszczkę między brwiami i ona mnie najbardziej drażni. Także bez grzywy ani rusz...

Tez mam okropnie wysokie i szerokie czoło i odkąd pamietam mam grzywkę, nawet na zdjęciach jako 2latka juz biegałam z grzywką.. :D ostatnio obcinam moja grzywke na dosyc mocny ukos, tak że najkrótsze włosy maja ok. 3 cm długości, a z drugiej strony siegaja do linii oczu.. i w ten sposób mam dużą część czoła odsłoniętą, ale i dużą zasłonięta :D

Miałam kiedyś grzywkę na skos obciętą, ale kompletnie mi nie pasuje. Spróbowałam ostatnio zmienić kolor włosów i tym samym jak zaczesuję grzywkę po prostu z przedziałkiem na boku to chyba jakoś może tak nawet być póki się nie rozpada, a potem znów zaczesuję na czoło.