Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

little white dress

MUSZĘ schudnąć!

Polecane posty

Przytyłam. Czuję się źle ze swoim ciałem i mam już tego dość. Chcę znów nosić swoje obcisłe sukienki, które leżą na dnie szafy czekając na lepsze czasy... Pomóżcie. Na jakiej diecie najszybciej i trwale schudnąć? Może modna teraz dieta białkowa???

Gość wwrrr
Albo najszybciej, albo najtrwalej 💤

Dziś zjadłam: -kiść winogron, -jajko na miękko + 2 plasterki żółtego sera + warzywa, -brokuły zapieczone z mozzarellą, -mix sałat z tuńczykiem, pomidorem i ogórkiem. Wieczorem do filmu mo ze pokręcę trochę hula-hopem ale nie mam dziś ochoty na sport...

najszybciej to byś schudła na diecie 500kcal, ale nie polecam, zwolnisz sobie metabolizm. Najlepiej to jeść często a małe posiłki, spożywać więcej warzyw i owoców, pić dużo wody i płynów (min. 2l dziennie). Moim zdaniem trzeba jeść wszystko, organizm wszystkiego potrzebuje, tylko po prostu w małych ilościach Postaraj też więcej się ruszać, ćwicz 15,20 min przed spaniem, zobaczysz na pewno będą efekty i bez jo-jo.

Gość dietapieniężna
nie chudnij bo bedziesz wredna lepiej niech ci ukrafdna te sukienki

Małe podsumowanie upalnej niedzieli: 2 jajka na szynce drobiowej + pomidor + ogórek + rzodkiewka miseczka winogron i mandarynka warzywa na patelnie melon, 3 kawy z mlekiem i morze zielonej herbaty. plus kalorie spalone na slackline

jeśli chcesz schudnąć napisz na mój mail rrrobak@wp.pl w listopadzie 2010 ważyłam 90 kg przy wzroście 160 cm ludzie pytali kiedy urodzę ? teraz waże 74 ale chcę wrócić do wagi sprzed ciąży czyli 60 kg bardzo prosto można schudnąć ale trzeba poświęcić na to pół roku a nie oczekiwać że po tygodniu czy miesiącu bedą efekty odchudzam się od 10 lat próbowałam herbalif rozmaitych produktów z aptek alveo moja waga skakała od 60 kg do 90 kg mogę Ci pomóc