Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bajua

Jestem w 6 tc i zauważyłam krew .... POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość Bajua

Nie wiem czy panikować czy nie,to moja pierwsza ciąża. otoż w toalecie zauważyłam na podpasce krew-znaczy się wyglądaja troche jak jasnoróżowa delikatna galaretka była tylko tak na powierzchu podpaski....Czy to coś groźnego??

Gość dzaskierka
To moze byc powazne, jestem po krwawieniech w ciazy i niestety mnie sie nie udalo ale to nie znaczy,ze w twoim przypadku bedzie podobnie. Gnaj do lekarza, powowdzenia

Gość pit z zusu
jedź do szpitala dowiesz się.

Gość pit z zusu
Lepiej spanikowac teraz niz potem płakać. Ja w 1 ciązy czekałam i sie doczekałam poronienia, w drugiej przy pierwszej kropli jechałam do szpitala.

Gość Bajua
Ale mam odrazu jechać? To było jednorazowe delikatna bladoróżowa krew i poprostu nie wiem co robić.:(

Gość pit z zusu
TAK JECHAĆ! po co masz się stresować, jezeli może cie przyjąc twój lekarz o tej godzinie to idx do niego, jezeli nie to na najbliższą izbę przyjęć. jeżeli to nic grożnego to przynajmniej sie uspokoisz.

Na początku różowa plamka, za chwile czerwona, wkoncu brązowe plamienie i finał= poronienie. Miałam identycznie, więc jeśli Ci zalezy na ciąży umów się na prywatną wizytę do ginekologa, powinien przepisac Ci progesteron bo to jego wahania są najczęsciej powodem plamien i poronień ( podtrzymuje ciąże).

Gość Bajua
dzwoniłam do mojej gin. i kazała mi leżec plackiem dz

Gość krokodylica
Bajua - ja wczoraj miałam dokładnie tak samo i byłam u ginekologa. Zapisał mi Duphaston. Na szczęście to plamienie ustało i jest ok.

Gość krokodylica
Najgorzej jak krew jest jakby to określić świeża, czerwona. Pewnie masz leżeć żeby tak nie było. Boli Cię brzuch? Mnie nie bolał.

Gość a ty w ciazt podpaski nisuisz
lezenie nic nie da - duphaston 0 jedz do szpitlala

Gość to moze nie byc nic groznego
ale nie rozumiem jak sie mozna zastanawiac, zamiast pojechac na IP i sie UPEWNIC? Ja tak mialam, pare dni lezalam w szpitalu, dotalam leki na zwiekszenie poziomu progesteronu i teraz jest juz ok. Ale pamietam jak sie stresowalam i jaka ulge poczulam jak zrobili usg i dowiedzialam sie, ze z maluchem wszystko ok.