Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głownie dla fanów trance

Proszę 10 osob o doradzenie mi w piosence - w zamian powróże .

Polecane posty

acha i żebyscie nie pisali na oślep. proszę sprawdzić przesłuchać obie i napisać dlaczego ta . a co do wróżby to prosze podac imie , date urodzenia , pytanie i ulubiony kolor

Moim zdaniem wersja Roberta M, bo jest bardziej dynamiczna. I ogólnie jakoś bardziej mi podchodzi. Serio potrafisz wróżyć? :classic_cool:

Gość dddddddddddddddddespertatr
hahaha widzisz nikt Ci nie powie, a jakbyś chciała powróżyć za nic ro by zaraz stado żałosnych grubych dziwek sie zleciało z pytaniami :o ja Ci powiem że ta Roberta M lepsza. chociaż wolę ATB osobiście ,ale to Robertowi wyszło ;) a wróżby nie potrzebuję

umiem troszke :) juz 1,5 roku tu siedze i czesto sie sprawdzało co pisałam dziękuję za wypowiedzi :) może jeszcze 7 osob ?

Gość jesli trance
to blizej ATB jest zblizone do tego rodzaju muzyki...i ta druga bardziej mi sie podoba...a w swoim zyciu duzo trance przesluchalam ;)

Gość jajajajja22
pierwsza:)

dobra to ja chce :D:D Agnieszka, 06.04.1995, biały Będę miała pecha, czy szczęście w tym miesiącu? :D:D:D

dziękuję za wypowiedzi :) jednak wcale ludzie na kafeterii nie są tacy źli

będziesz miała szczęście ale uważaj nad wodą i coś sie może zgubić jakaś błyskotka, niedroga, ale bardzo ważna dla Ciebie

Gość jajajajja22
To ja tez chce:) Basia, 11.11.1987 Kiedy odnowie kontakt z meczyzna urodzonym 13.07.1987? jak widzisz przyszlosc tej relacji (w przypadku odnowienia jej:))

Gość zdecydowanie ATB
zależy co kto lubi - jak dla mnie wersja Roberta M jest za bardzo... jak to ująć... komercyjna. A wersja ATB ma... charakter, swój styl, według mnie lepsze brzmienie. Za wróżbę dziękuję, nie potrzebuję ;)

Gość jajajajja22
czerwony kolor :)

Gość veeronia
pierwsza lepsza;)

Gość muminkaaa
Druga:)bardziej wpadla mi w ucho:) justyna 26.8.88 co do koloru to lubie czarny I czerwony. Czeka mnie cos milego w tym roku?

Też kiedyś lubiłam ATB ale teraz jego piosenki wydają mi sie wszystkie podobne do siebie , nie robi już takich hitów jak till I come, Let u Go , a roberta M nie lubie zbytnio, ale tak jak skitzo napisała - bardziej dynamiczna Basia - póki co nic sie nie wydarzy, być może masz kogos innego lub bedziesz miała, ale to bedzie mało ważny związek i pod koniec jego trwania odezwie sie tamten :) relacja bedzie pozytywna ale możliwe że bardziej koleżenska niż romantyczna

zdecydowanie ATB, czy i kiedy/gdzie poznam faceta przeznaczonego mi , ania 15.10.1976 kolor czarno- biały

Gość fsfddffd
tylko ATB , jest chodzi o trance :), bo to co Robert M zrobił nie jest złe, ale to jest po prostu "elektoroniczny" pop , poza tym jest to piosenka którą się zapamięta, a Robert M stworzył kolejne coś na to samo kopyto.

Gość jajajajja22
dziekuje:)

Gość dariadaria1983
pierwsza lepsza daria 16.05 1983 jak wygląda moje życie uczuciowe,jacyś partnerzy,adoratorzy obok?

Gość dariadaria1983
kolor niebieski i różowy bądz żółty

Gość dariadaria1983
aha jeden kolor:) niebieski ale taki jasny bardziej błękitny;)

po all day all night to i tak miła odmiana. a teraz wróżby Justyna - coś milego Cie spotka, nic wielkiego ale coś czego długo oczekiwałaś możliwe że coś z motoryzacją - albo zdasz prawo jazdy albo kupisz/wygrasz auto... jakies marzenie , coś na co długo pracowałaś uda sie :) dolphin - ania , możliwe że już poznałaś tego Jedynego... możliwe że to ktoś kogo nie zauważyłaś, albo traktujesz jak kolege/brata magda - w życiu uczuciowym , narazie jest spokojnie , jeśli jesteś wolna bedziesz szaleć, flirtować... możliwa tesknota za byłym którym był ważny, jesli jestes w zwiazku możliwe kłotnie daria - jest dwóch zainteresowanych, jeden jest chyba obcokrajowcem albo ma taką ciemną karnację

Gość fsfddffd
a jaaa? :D Barbara 10.05.1990 i ulubiony kolor to niebieski , taki jasny :)

Gość fsfddffd
a pytanie, to co dalej z zyciem moim uczuciowym, czy ktos sie pojawi, czy dalej lipa ? :P