Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mxmxmxm

brak orgazmu przy pierwszym stosunku

Polecane posty

Gość mxmxmxm

witam ;) i prosze o normalne, szczere odpowiedzi a nie rozmowy pomiedzy soba po za tematem. Z góry dzięki ;) Więc tak jak w temacie mozna sie domyslec iz nie osiagnelam orgazmu przy pierwszym stosunku. Jak mozecie powiedzcie co moglo byc tego winą.? chlopak wystarczajaco mnie nie podnieca?, spinalam sie podczas sexu?, zle pozycje??? Głupio mi bylo nawet przed kolezankami (gdy grupowo rozmawialysmy o takich rzeczach) sie przyznac ze nie mialam orgazmu ... a robilismy to 8-9 razy w ciagu jednej nocy (moj to sexoholik ;D) a jak tego nie robie to mam na to chec. pomocy!;(

Dam Ci normalną, szczerą odpowiedź. Odpowiem Ci pytaniem. Gdzie wyczytałaś albo usłyszałaś, że podczas pierwszego razu musowo jest orgazm?

Żuchwa z hukiem uderzyła o klawiaturę, ręce opadły bezwładnie wzdłuż ciała. Dodatkowo- wyplułem ostatni łyk browara. Jak pokaże ten topik mojej białogłowie to chyba umrze ze śmiechu!

Laska nie wiem skąd masz informację że orgazm jest czyms obowiązkowym przy pierwszym razie . Zadałas trzy pytanie i w sumie sama sobie odpowiedziałas co może byc przyczyna Twojego braku orgazmu ... Nie śpiesz się... :s

dziewczyno , orgazmu też trzeba się nauczyć...

Gość do mxmxmxmxmxm
sluchaj : ja ze swoja ksiezniczka sami zaczelismy to niedawno robic wczesniej byly tylko zabawy oralne . wyjechalismy specjalnie gdzies na wakacje i caly dzien byl romantyczny i wogle i to sie nie udalo dopiero po kilku moze 3 - 4 ( kolejne podejscia juz byly po powrocie) podejsciach dopiero dostala ale wtedy to ja rznolem ze nadrobila jednym po drugim. ie wiem czy poprostu ja zaczailem co i jak i kiedy ruszac czy po prostu naprawde kobieta najpierw musi nauczyc sie orgazmu:) wiem spokojnie probujcie i tez w koncu dostaniesz;)

Gość mxmxmxm
do: VanHorne - szkoda ze sie nie udlawiles. A jak nie potrafisz czytac to nie pisz. napisalam bez jakis glupich podtekstow i nie na temat. Innym dziekuje ;)