Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudaSylwunia

NOCLEG U FACETA....!!!!!

Polecane posty

Gość rudaSylwunia

witam potrzebuje poważnej rady. Spotykam się od 2 tygodni z mężczyzną, nazywa się Michał... mimo, że oboje mamy prawie po 29 lat, to zachowujemy się raczej ja nieśmiałe nastolatki.. tak po prostu wyszło..oboje ciezko sie otwieramy na bliskość. Nie przytulamy się nie całujemy, on stwierdził, że "spotykamy się, spotykamy a co z tego będzie zobaczymy", cały czas traktuje mnie jak koleżankę ale widzę po oczach że fizycznie patrzy jak na kobietę a nie koleżankę.Ale trzyma dystans ja też i tak tkwimy narazie bez żadnego zbliżenia chciaz widujemy sie prawie codziennie:/ dlaczego on niezrobi pierwszego kroku>??? wyraznie dałam mu do zrozumienia ze chce aby mnie dotknal lub pocalowal! i drugi problem: chcemy isc razem w Niedzielę na takie zawody które potrwają do 2 w nocy, zaproponował nocleg... Co mam o tym myśleć i czy sie zgodzic? Nie chce zeby pomyslam ze jestem łatwa, Spać u niego? Dałam mu do zrozumienia, że nie jestem łatwą kobietą i na wszystko potrzebuje czasu...Co facet ma na myśli proponując mi ten nocleg>? Liczy na seks?A co jeżeli go nie dostanie a niedostanie na bank?

Gość xxl-men
29 lat i nie masz ochoty na seks?

Gość twoja macica
spij u niego i nawtykaj sobie kilka tamponów do cipy, udawaj okres,

Gość slovik
jak w tym wieku nie masz ochoty to juz po tobie

Gość maszkaronowaty
powiedz, że umyjesz mu jaja i prącie i wtedy wyssij mu ze 3 razy,

Gość chce cię przelecieć
jak łatwą zdzirę

Gość rudaSylwunia real!
jasne, ze mam ochotę na seks, ale jest za wczesnie, nie znamy sie... prosiłam o poważne odpowiedzi a wypowiada sie banda idiotów!

Gość ooooooooooooooj
A czego oczekujesz po kafeterii ;-). Nie rozumiem Ciebie do konca - napisalas, ze chcesz by Ciebie dotykal, ale z drugiej strony nie chcesz fizycznego zblizenia. Nie dziw sie, ze facet jest w przyslowiowej kropce - a Wy juz prawie 30tke macie ;-). Zastanow sie czy chcesz czegos wiecej czy tylko kolezenstwa i powiedz mu to wprost. Jesli czegos wiecej to rownie dobrze mozesz to chciec zrobic podczas pierwszej wspolnej nocy jak i pozniej - wiec dlaczego by nie miec fizycznego zblizenia?

Gość rudaSylwunia real!
czytaj ze zrozumieniem: 1. mam ochote na to ale jest za wczesnie, znamy sie dopiero 2 tygodnie 2. Nie jestemztycvh co tood razu dają facetowi dup... a potem sie dziwia, ze stracił zainteresowanie nie dałaś żadnej rady

Gość aa22222
hmmmmmmm

jak dla mnie to wcale nie musi oznaczac odrazu seksu ten nocleg. nawet nie wiesz czy bedziecie razem spali w jednym poko9ju. a sama mówiłas ze on nawet cie nie pocałował ani nic wiec nie wiem czy tak odrazu rzuci sie do seksu. moze spróbuje wtedy cie przytulic, pocałowac, podotykac ale nie musi odrazu chciec seksu a nawet jakby chciał to przeciez mozesz powiedziec ze z tym chcesz jeszcze troche poczekac a na pocałunki itp mozecie sobie pozwolic