Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6g3t5

Jak załatwić sobie cesarkę???

Polecane posty

Gość takmalami
to po co w ciaze zachodzilas?? urodzisz naturalnie i koniec bo jak w lape nie dasz to nic nie wskórasz!!! nawet jak sie dotknac nie dasz, to wyjdziesz na idiotke tylko i tyle ci to da :D:D

Gość 6g3t5
To wyjdę na idiotkę, w czym problem? Ale nie urodzę naturalnie, zawiozą mnie na cc bo będą się bali ze coś się stanie

Gość ech...szkoda słów
lepiej uważaj z tymi cyrkami. Jeszcze każą ci podpisać papier, że nie zgadzasz się na żadne interwencje lekarskie i gdyby (nie daj Boże) coś się stało, winna będziesz jedynie ty!!!

minia, dzieki 🌼 dziewczyny nie odp bo to chyab jakas wariatka jest albo prowo stworzone przez nastolatki ktorzy maja teraz wolne. NIe wierze zeby dorosla kobieta tak bredzila jak autorka.

Gość hhyjg
dziesiątki kobiet nie chcące rodzić w ten sposób załatwia sobie cesarkę i nikt nikogo do psychiatryka nie odwozi ;) nie denerwuj sie autorko, dobrze sobie przemyśl plan działania, to co masz mówić, jaks ię zachowywać i będziesz miała cc ;)

Gość 6g3t5
Gdybyście wy przeżyły to co ja to byście srały pod siebie ze strachu. I to co wy sobie myślicie chuj mnie obchodzi, proszę jedynie o rady jak załatwić cc, resztę sobie odpuście bo marne wasze starania

Gość takmalami
ale jak sie zacznie to cie na lozku rozloza i samo pojdzie... ty sobie mozesz chciec i nie chciec, a natura zrobi i tak swoje.. :D:D

Gość takmalami
no to opowiedz nam swoja historie, moze rzeczywiscie nie mamy racji...

Gość debilizzzzzzzm
To chyba naprawdę jakaś wariatka . Ja sama rodzę na dniach swoje pierwsze dziecko i też się boję,ale nie na tyle żeby urządzać jakieś cyrki :O. Tyle kobiet rodziło naturalnie,wiec jak tez urodzę . Najważniejsze,zeby dzieciatko było zdrowe Jagoda369 - szczęśliwego rozwiązana,oby jak najmniej bolesnego ;)

Gość 6g3t5
Jak chcecie posłuchać o trauatycznych historiach to zapraszam do ogladania rozmów w toku, moje życie to nie temat na publiczną debatę

Gość 6g3t5
mam dwoje dzieci na cmentarzu, wystarczy? może jeszcze sie pośmiejsz jagódko jak twoje dziecko dołączy do moich w grobie, może i ty się zesrasz prostaczko

nIE BOJ SIE NIE ZESRAM SIE BO NIE JESTEM TAKIM GLUPOLEM JAK TY. a gdyby to co piszesz bylo prawda to byc cc miala od reki a ty zwyczajnie zmyslasz i tyle, prostaczko :D

Gość 6g3t5
spierdalaj pizdo głupia

Gość grytyty
no ale skoro twoim dzieciom cos się pzy porodzie stało to to jest wskazanie do cc. To się nazywa jakoś blokada psychiczna czy cos takiego. Moja znajoma miała takie wskazanie.

Gość debilizzzzzzzm
nie wierzę,w to,ze dwójka dzieci twoich nie zyje :O . Taki kity to możesz sobie wciskać .. Jagoda369- będziesz miała chłopca czy dziewczynkę ? :)

Gość 6g3t5
jagoda będzie miała trupa bo juz dawno zdechl w tym tlustym brzuchu, teraz pojdzie i wysra zwłoki bękarta

Gość debilizzzzzzzm
6g3t5-jesteś okropna! Dziecko nie ejst niczemu winne i nie nazywaj dziecka bękartem :O. Jesteś frustratką i jakaś nienormalna :O

debilizzzm, bede miala drugiego chlopczyka. CXelowalismy z mezem na dziewczynke ale sie nie udalo. Mimo to jestem szczesliwa bo dziecko jest zdrowe. Juz sie z mezem nie mozemy doczekac rozwiazania. A Ty co bedziesz miala?

Gość debilizzzzzzzm
Ja też chłopca ;) . Dla nas najważniejsze żeby było zdrowe ;). A rozwija się prawidłowo,mam nadzieję,ze tylko nie będzie stawiał oporu żeby wyjść :D . A na kiedy masz termin ? Ja na 11 .08 :D

Gość debilizzzzzzzm
Będzie Bartuś miał brata chociaż chcieliśmy dziewczynkę ale to nic :)

Gość debilizzzzzzzm
jakiś podszyw :O

nie zrobia ci cc bo tak chcesz,nie ma czegos takiego. a przez taki cyrk mozesz tylko dziecku zaszkodzic. w najlepszym wypadku twoje dziecko bedzie mialo niedotlenienie i zrobisz z niego kaleke na cale zycie. jak nie zgodzisz sie na porod normalny to cie wypieprza ze szpitala i tyle. nikt sie nie bedzie z toba patyczkowal uwierz. zreszta przed porodem podpisuje sie zgode na rozne zabiegi w tym porod. musiałabys tego nie podpisywac,a bez tego nikt na oddział cie nie przyjmie.

Gość debilizzzzzzzm
O,no to już niedługo będziecie wszyscy razem ;) . Ja mam nadzieję,że nie będę miała wywoływanego,cóż natura zdecyduje ;) Jeszcze raz szczęśliwego rozwiązania i zdrowego,ślicznego maluszka ;)

dzieki :) mam nadzieje, ze wszytsko pojdzie dobrze. Tobie tez zycze wszystkiego najlepszego. :)

Gość masz 21 laaaat?
Dziękii bardzo ;)

Gość usss1
Autorko watku, idź do psychologa lub psychiatry, porozmawiaj z nim o swoich obawach i on wystawi ci zaświadczenie, ktorego ordyntor nie bedzie mógł zakwestionować. A cc na zyczenie jest i będzie i bardzo dobrze. Kobieta powinna miec wybór.m