Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maśśśśśśka

Jak do NIEGO zagadać? POMOCY ! kolega z pracy

Polecane posty

Gość Maśśśśśśka

Kurde ratunku... Dziewczyny jak zagadać do faceta który nam się podoba? W sensie takim żeby się nie narzucać a żeby się jakoś dowiedzieć czy się ma jakieś szanse... od 3 lat jestem sama, po prostu szukam czegoś prawdziwego, i tak jakoś w środku czuje jak by to było to... tylko ja mam tak że jak ja chce to nic z tego nie ma :/ Ogólnie sprawa wygląda tak, poznaliśmy się w pracy, jakoś od razu jak go zobaczyłam strasznie mi się spodobał, gadaliśmy parę razy, uśmiechy się do siebie też zdarzały ale tylko tyle, wiem że jest wolny... Pracowałam w tej firmie tylko 2 miesiące bo potrzebowałam pieniędzy, właśnie się zwalniam bo znalazłam zdecydowanie lepszą i lepiej płatna prace. Ogólnie nie trzyma mnie tam nic bo atmosfera była okropna, tylko on... dzisiaj się będę z nim widzieć ostatni raz przez godzinę, nie chce wyjść na idiotkę... Z portali społecznościowych (FB) dowiedziałam się że jest rok młodszy ode mnie, co mi w ogóle nie przeszkadza pytanie czy jemu przeszkadzać nie będzie że jestem rok starsza... Co mam zrobić? Dziewczyny pomóżcie co zwariuje cały czas o nim myślę, śni mi się po nocach... no masakra, dawno czegoś takie nie czułam...

Gość Maśśśśśśka
ps. gram na ukulele :classic_cool:

Gość Maśśśśśśka
nikt nie odpowie?

Gość nawet jak są łatwe
Idź na całość zaproś go na piwo, bo jednak wdziękiem osobistym go nie ujęłaś :D

Gość serft
na innym topiku prezentujesz jak bardzo masz zryty beret, wiec daj spokoj chlopakowi po co ma sie meczyc?