Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniela1

zmiana obfitosci miesiaczki ;/ coo jest?!

Polecane posty

Gość aniela1

Witam moj problem jest dosc pospolity zapewne przytrafil sie wielu z wam ale ja kompletnie nie wiem jak sobie z nim poradzic, dlatego tez chcialabym zadac kilka pytan i prosze kogos o odpowiedz. Mam 20 lat okres przewaznie mialam regularny roznice byly max 2 dni miesiaczce towarzyszyl ogromny bol juz od pierwszego okresu z ktorym nauczylam sie zyc trwal przez 2 dni..od 2 lat wspolzyje z chlopakiem jest to seks na zasadzie stosuknu przerywanego zawsze wychodzilismy z tego calo..wczoraj dostalam "okres" chociaz wcale bym tego tak ne nazwala..nie ma bolu ktory byl zawsze nie ma przepraszam za bezposredniosc "skrzepów" jest delikatne krwawienie ktore tak na prawde w malych ilosciach wydostaje sie na podpaske oczywiscie dzis rano zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywy...prosze powiedzcie mi co moglo spowodowac takie zmiany w mojej miesiaczce bo bardzo mnie to martwi!!! kompletnie nie wiem co myslec...pomocyyyy!

Gość wszystko, lekkie
zmieny w cyklu powoduje stres, choroba, nawet zwykłe przeziębienie, zmiana klimatu, dłuższa podróż...

Gość najlepiej na Twoje pytanie
odpowie ginekolog :)

Gość tak juz leć do
ginekologa bo raz okres ci sie nieco zmienił. to normalka

Gość najlepiej na Twoje pytanie
a dlaczego nie? Po to sa wlasnie ginekolodzy. Nie tylko do leczenia chorob intymnych, ale rowniez rozwiewania naszych watpliwosci, kontroli nawet zdrowych osob. A przede wszystkim, skoro autorka rozpoczela juz wspolzycie, powinna wykonac pierwsze badanie cytologiczne. Usg tez nie zaszkodzi. To nasze babskie "obowiazki" wobec samych siebie, naszego zdrowia. Przy okazji lekarz doradzi jej metode antykoncepcyjna, bo stosunek przerywany nia nie jest... :-/

Gość aniela1
mam nadzieje ze chodzi po prostu o to ze sie zmienila bo na necie naczytalam sie tyle..o krwawieniu w ciazy...ale robilam test i wyszedl negatywny

Gość aniela1
a czy ktoras z was przeszla juz cos podobnego? z obfitego okresu nagle miesiaczka zmienila sie w skapy okres? hehe w dodatku bez bolu? i mam jeszcze pytanie.. zagniezdzajacy sie plod w macicy ktory podobno moze wywolac krwawienie..ile trwa takie krwawienie normalnie jak okres czy krócej ?