Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana po raz setny

prawdziwych kochankow juz nie ma

Polecane posty

Gość matacz ,,,..,,,,
czyli co 100 partnerów sexualnych i klapa ? w takim razie jestes kurwą , dziwką , a takie satysfakcji nie osiagną przy normalnym sexie , potrzeba ci czegos innego czegos excytujacego , nienormalnego itd. i dodam nie mam nic przeciwko kurwom i dziwkom .

[zgłoś do usunięcia] Master of Puppets Oświecić to ja mogę w sypialni. Nie na forum. a juz myslałam ze tu nam bedziesz miód na uszy lał :O Zapominacie męzczyzni że my kochamy zapachem i słuchem :P a nie techniką łózkową :P

Gość matacz ,,,..,,,,
i nie pisałem o pieknych oczach , a o czytaniu z nich !!

Gość matacz ,,,..,,,,
wy kochacie tez własnym ego , ktore musi byc połechtane do granic mozliwosci :)

Do was trzeba DRUKOWANYMI zebyscie cos mogli zrozumiec, zeby ktos byl moim kochankiem to jednka musi cos posiadac, i nie tylko umiejetnosc stawiania f...a a ze tego nie macie wiec....a zreszta ilu ich mialam to moja sprawa, to nie topic w stylu ile itd a jesli chodzilo by mi o ilosc a nie o jakos to czy teraz siedzialabym tu z wami i marnowala czas zamiast podnosic liczbe zaliczen

matacz ,,,..,,,, wy kochacie tez własnym ego , ktore musi byc połechtane do granic mozliwosci mozesz mi to tak z Twojego na Polski przełozyć?:)

:) :) :) niech sie stanie

Gość matacz ,,,..,,,,
prosciej sie juz nie da ! ! chyba ze nie rozumiesz słowa połechtane - co oznaczą pokilane , kilać ...? znaczy kilać ... nikt cie nigdy nie kilał np po stopach :) owo wywołuje przyjemne reakcje (jesli odpowiednio robione ) i swietne samopoczucie

ja uzywam slowa miziane :)

matacz ,,,..,,,, prosciej sie juz nie da ! ! chyba ze nie rozumiesz słowa połechtane - co oznaczą pokilane , kilać ...? znaczy kilać ... nikt cie nigdy nie kilał np po stopach owo wywołuje przyjemne reakcje (jesli odpowiednio robione ) i swietne samopoczucie wiesz czemu nie rozumiem?:) Bo jesli sama sobie ego nie połaskotam to ktoś kto ma worek miedzy udam za mnie tego nie zrobi :classic_cool: dlatego pytam jełopie

Gość matacz ,,,..,,,,
czyli nie jestś kobietoą , a popierdółą jedna z wielu

matacz ,,,..,,,, czyli nie jestś kobietoą , a popierdółą jedna z wielu ciekawe ile ci czasu ta ciENta riposta zajęła :classic_cool: eunuchu

Gość nie loi
V34 co Ty soba reprezentujesz? tylko czekasz zeby komus dooopierdolić :D wyjdz do ludzi :)

Gość matacz...,.,.,.,.,.
to był moment

załamana odezwij sie na maila cezar30@onet.pl szkoda czasu na dyskusje i internetowymi trolami

cezar gdzie ją w krzoki ciągniesz?:P liczyłam ze sobie zrobię 🖐️ pod twoje wpisy

Gość sado_maso
ona nie odpisuje pewnie sie rucha podala adres ale milczy

Gość anty wielbiiel
:P :P :P

v34 załamana musisz załozyc strój króliczka i zacząc szybko uciekac Na króliki to polują lisy albo kojoty polują. Chcesz prawdziwego mięsożercę, to bądź kimś innym niż płochliwym małym zwierzątkiem :-)