Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patusia98372892011223

place za swojego chlopaka

Polecane posty

hej, mam taka troszke dziwna sytuacje, jestem z moim chlopakiem 3,5 roku i prawie zawsze to ja place w restauracji, klubach, za kino, benzyne i inne atrakcje, na poacztku naszej znajomosci pare razy zaplacil rachunek, albo dolozyl polowe ale juz od 3 lat to ja place, on zarabia niecale 3 tys i twierdzi ze nie ma kasy bo malo zarabia i musi dokladac sie rodzicom ze u nich mieszka, fakt sam sie utrzymuje, ale ja pracuje dorywczo zarabiam mniej od niego, dostaje jeszcze jakies pieniazki od rodzicow bo studiuje jeszcze dziennie. czasem p mnie nie stac zeby wiecznie za to placic, a jesli place a to odmawiam sobie innych rzeczy, gdy go prosze zeby zamiast jechac gdzies poza miasto pojsc na spacer to on wogole nie chce sie spotkac, albo proponuje isc do restauracji, a mnie chodzi o to zeby unikanc takich duzych wydatków, przy kasie zawsze jest mi glupio bo on nagle sie zmywa a ja zostaje i musze placic, doskonale wie co robi, co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość sanataa feeee
chyba snie

Gość olala.
1/10

Ja jestem zdania, że sprawy pieniężne to rola faceta, w każdym wypadku. Jak facet ma jaja.

Gość siostraMierzwa
prowo :D

Gość zgaga20
po prostu dajesz sie wykorzystywać.

wiem ze to moja wina bo sie na to zgadzam, ale kocham go i boje sie ze jak nie bede za nas placic to wogole nie bedziemy sie widywac, on zawsze mowi ze nie ma kasy, nie wiem czy to prawda zarabia od 2 do ok 2,8 tys miesiecznie, utrzymuje sie sam, czy to mozliwe by przy takich zarobkach nie bylo go stac zeby zaplacic za siebie, nie chce przeciez zeby placil za mnie..

Gdyby facet zarabial 7000zl netto to byscie ja wyzywali, ze jest k....ka :D

Gość longmysz
gdzie takie tepe dziewuchy mieszkaja? Chlopak sie dobrze ustawil, ma kase tylko dla siebie i glupiutka gaske dla rozrywki i sponsorowania przyjemnosci :D

Gość asicaaaaaaaaaaa
Najlepiej jak każdy płaci za siebie, inaczej jest to sponsoring, czy to ze strony pana, czy pani...