Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Timm874283475389475

Jestem rok po ślubie i... zauroczyłem sie w innej.

Polecane posty

Gość Timm874283475389475

Na początku było cudownie, ale stara fascynacja odżyła, podoba mi się moja dawna przyjaciółka z którą znam się od przedszkola. Jest bardzo ładna i pwna siebie. Moja żonka ma masę kompleksów i ciągle jest zazdrosna. Mimo to ją kocham... Ale ciagle myśle o tamtej...

Gość podszywem jestem lalalala
TY GNOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hhhubbbaa
widac srednio dojrzales do malzenstwa, bo gdybys naprawde kochal to by cie pierwsza lepsza napotkana dziewczyna nie zauroczyla ;O

Gość Timm874283475389475
Kocham moją żonę, a tamta w sumie to wredna suka. Ale ładna... Nie chciałbym z nią być. Ale ma w sobie coś co przyciąga:(

Gość hhhubbbaa
w takim razie jestes przykladem typowego psa na baby, cale zycie pewnie bedziesz "podziwial" niewiescie uroki, wspolczuje zonie

Gość hndhgynjtyh
gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj

Gość Timm874283475389475
To co mam robić??? Nie chcę tego. A poza tym wszyscy faceci latają za innymi. Nie oszukujcie się, Drogie Panie.

Gość hhhubbbaa
jasne najlepiej sie idiotycznie tlumaczyc, uwierz znam takich co nie lataja i to calkiem sporo :O

Gość hndhgynjtyh
gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj gnoj

Gość LittleMe
To po co się żeniłeś skoro mówisz, że wszyscy latają za innymi? Może Twoja żona miałaby szansę na kogoś lepszego niż Ty, kogoś, kto będzie jej mówił jak jest piękna, bo widać Ty tego nie robisz, skoro ona ma kompleksy.

Gość OlafOlaff
moge tylko wspolczuc takiego pajaca twojej zonie, daj mi ja chetnie sie ja zaopiekuje

Gość OlafOlaff
mialo byc nią

co masz robić?? być codziennie dobrym mężem dla swojej żony i poczekać, aż ci to durne zauroczenie przejdzie. bo zawsze przechodzi.