nie chcialabym byc niegrzeczna 0 Napisano Sierpień 6, 2011 jesli jest tu ktos zainteresowany to opisze a jak nie to nie bede sie produkowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karioka1111 Napisano Sierpień 6, 2011 napisz;-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha i achhhhh Napisano Sierpień 6, 2011 napisz!! proszęęęę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwona truskawka__ Napisano Sierpień 6, 2011 piszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cbadef Napisano Sierpień 6, 2011 mojej córce wypadają włosy po porodzie już 10 miesięcy - chętnie dowiem się jak temu zapobiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obiektywny_W Napisano Sierpień 6, 2011 pewnie smarowanie ich moczem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwona truskawka__ Napisano Sierpień 6, 2011 obiektywny_W, też tak myślę, no ale nic czekam ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małgooś Napisano Sierpień 7, 2011 A mi bardzo pomógł preparat witaminowy vitabox i zwykła nafta kosmetyczna. Naftę kupuję za grosze w aptece, ostatnio z olejkiem rycynowym. Smaruję i trzymam godzinę pod czepkiem, potem szampon i odżywka. Włosy - efekt super, nawet nie są już takie suche. I co najważniejsze nie wypadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wika 10 Napisano Sierpień 7, 2011 U mnie wypadanie i to bardzo nasilone,zatrzymało picie skrzypu. Naprawde ,niemal po pierwszych naparach wpadanie się zatrzymało. Żadne tam tabletki ze skrzypem czy inne wynalazki. Trzeba parzyc codziennie to zioło i pic. Ja parzyłam raz dziennie i efekt byl maga zadawalający. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach