Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebieskie_kolczyki

Powiedzieć czy nie powiedzieć - poradźcie !

Polecane posty

Cześć, Spotykam się z facetem ponad pół roku, jestem szczęśliwa z nim, dogadujemy się, rozumiemy, jest moim zdaniem dobrze. Do tej pory żadne z nas nie wyznało miłości drugiej osobie. Ja w pewnym momencie byłam blisko, spontanicznego wypowiedzenia tych słów, ale do tego nie doszło. Czy wypada kobiecie pierwszej wyznać miłość? Zastanawiam się czy powinno już do tego dojść? Jak było u Was? Wiem, ze słowa to słowa i czynami można też pokazać stosunek i uczucia względem drugiej osoby, ale jednak słowa "kocham Cię" są wyjątkowe.

Gość kjmlmjkl
w biedronce trwa akcja"ucz sie i rozwijaj"

do emerytury zdążycie....w razie czego oglądajcie chociaż filmy z tymi słowami - czyli kiedy i jak się je wypowiada...:P

Co to znaczy "czy kobiecie wypada pierwszej to zrobic" :O:O???? Czy jest jakis katalog rzeczy które wypada / nie wypada? I co to znaczy " czy juz powinno do tego dojsc" :O?? o ludzie..

Gość kjmlmjkl
to tak na temat było ? tak, jak najbardziej na temat:)

Gość Pędząca butelka wina z mlekiem
Mnie wydaje się, że powinnaś zaczekać, aż on to powie. Jestem za tradycją i dawnymi manierami:) Nie ma sensu niczego przyspieszać:)

Jasne, że nie ma żadnego katalogu rzeczy które wypada a które nie, ale także z ciekawości chciałam się o to zapytać.. Po jakim czasie u Was doszło do wyznania ( o ile doszło), od której ze stron itp. To są normalne pytania, ja się nie pytam jak to zrobić przecież.

Niebieskie_kolczyki wiesz, to nie sa normalne pytania:O usrednisz sobie odpowiedzi z forum i bedziesz czekac az on to zrobi lub minie "odpowiedni czas"?? jezeli jestes pewna tego co czujesz, to zwyczajnie to powiedz , zreszta nie musisz od razu wyskakiwac z wyznaniami goracej, wielkiej i niekonczacej sie miłosci, mozna w zupelnie inny sposób wyznac to ,ze zaczynasz cos czuc do drugiej osoby