Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania egocentryczka ???

gadalam z facetem na gg 3 tygoidnie, czasem 4 godziny dziennie

Polecane posty

wydawal sie b. sympatycznby ale teraz wyslal mi zdjecie i mi sie nie spodobalo, jakas taka dziwna twarz, odstajace uszy, ubior tez jakis malo zadbany wiec calkowicie przestalam sie odzywac, a on teraz wypoisuje, czy cos sie stalo, eh

Gość Agkweer
i co, przestal ci sie wydawac sympatyczny przez wyglad ? .. prosze cie... skoro jest fajny, wyglad nie ma duzego znaczenia.. -.-

Gość hehe he eheheh
I dlatego ja zawsze jak gadam z jakąś dziewczyną to od razu proszę jej zdjęcie na wypadek gdyby była brzydka to oszczędzę sobie straconego czasu :) Było trzeba od razu o zdjęcie prosić a nie pisać z nim po za tym nie oceniaj ludzi po wyglądzie, może akurat na tym zdjęciu wyszedł najgorzej a na żywo by Ci się spodobał ?

jak ktos mi sie podoba to chetnie lykam sperme

eh znowu ludzie podszywaja sie pod moj nick a co do tego, ze na tym zdjeciu zle wyszedl, heh, wysyla sie zawsze takie, na ktorym sie dobrze wyszlo, to chyba logiczne ?

Gość dfdsvfgergwrgrwge4g
To cię pocieszę, ja pisałem z dziewczyną ponad 1 rok i miałem jej tylko jedną fotkę na dodatek niewyraźną.Po roku czasu jak doszło do spotkania to mnie zatkało, pasztet jak nie wiem co !

mam problemy z gastryką :classic_cool:

Gość aaameeellkaaa
No i kolejna głupia pizda która ocenia ludzi po wyglądzie :) Popatrz jaka jesteś chujowa, piszesz że facet sympatyczny i wszystko super ale nagle zmieniasz o nim zdanie o 180 stopni bo nie jest w Twoim guście ? To z Tobą jest coś nie tak kochana.

zamiast robić uniki i nie odzywać się. Napisz mu o co Ci chodzi. Będziesz w stosunku do niego ok i nie będzie więcej pisał. Miej trochę odwagi a nie jak tchórz walisz uniki.

tak mamy dowód że wygląd się cholernie liczy. Pomimo że na tym forum zaraz będzie gadanie że wygląd się nie liczy.

Gość miastowy
4 godz na gg Skąd Wy bierzecie na to czas?

Gość Kalamancjusz
@ ania egocentryczka Skoro twierdzisz, że koleś ma nie wyjściową maskę to może ty wyślij tu swoje zdjęcie. Może jednak sama też nie grzeszysz pięknością więc byście do siebie pasowali. No nie daj się prosić.

pewnie wraca do domu po pracy i do nocy gada na gg. Forma spędzania czasu i brak zainteresowań.

Gość przegrałem z kredensem,..
szkoda na to życia :O

a autorko tematu jak sama wyglądasz? sądzę że sama nie jesteś powalająco piękna szukając znajomości na necie. Tak to jest przeciętna a wymagania to się ma może warto zejść na ziemię;)

Gość mklml
ja jak nie znosze takich ludzi bez jaj. Na forum maja odwage wejsc i pisac, ale napisac komus z kim sie rozmawialo tyle czasu "wybacz, ale twoja fizjonomia nie do konca mi odpowiada" to juz poza ich mozliwosciami:O jestes zenujacym tchorzem

Gość kkrrrammsss
Hehe miałem kiedyś taką sytuację że pisałem z dziewczyną na necie.Ona cwana i przebiegła, pewna siebie, stała bywalczyni czatów.Pisząc ze mną była przemądrzała i pewnie myślała że po drugiej stronie siedzi jakiś zakompleksiony prawiczek niegrzeszący urodą.Ona siebie przedstawiała jaka zgrabną brunetkę nie narzekającą na powodzenie :) Gadaliśmy chyba przez trzy godziny po czym nastąpiła wymiana zdjęć.Ja jestem wysokim i dobrze zbudowanym szatynem, od razu jej wpadłem w oko i od razu zmieniła do mnie podejście o 180 stopni natomiast ja jej podziękowałem za znajomość bo nie dość że była przemądrzała i pewna siebie do tego nie kulturalna to pasztet jakich mało ! brzydka, otyła i miała małe grube pulchne palce.

Gość lwtb rekin finansjery
kapselko dokladnie jest tak jak mowisz. kobiety szukajace "znajomosci" na necie to zazwyczaj paskudne rapszle, nalane knurzyce albo laski ze zrytą psychą. ciezko znalezc normalna i ladna kobiete szukajac przez internet 🖐️

Gość mklml
mklml znaczna część kobiet taka jest raczej znaczna czesc ludzi (kobiet i mezczyzn), bo akurat faceci jeszcze bardziej przoduja w takim zachowaniu.