Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Syrena_Oceaniczna

Najgorsze zjawisko na świecie - XXI wiek

Polecane posty

Co za obrzydliwe zepsucie, ludzie zachowują się gorzej niż małpy meksykańskie, zatracili resztki rozsądku. Wszystko jest sztuczne, nawet jedzenie jest z plastiku. Sprawdźcie kochani czy nie macie sztucznych mózgów z jakąś poważną wadą fabryczną. Polska nigdy nie była jaśniejącą gwiazdą, w końcu w czasach świetności Europy była pod zaborami, ale teraz zepsucie dosięgnęło nawet Anglii, Francji i Jamajki. I o ile samo 'zepsucie' to jeszcze nic to 'zepsucie XXI wieczne" to śmiertelna, nieuleczalna choroba.

coś w tym jest , raczej nazwałbym to upadkiem obyczajów a nie zepsuciem. Ale ma to swój cel - zrobienie z ludzi ciemnej masy akceptującej wszystko i to się powoli udaje

Gość Mądry proffesor
Jak była zimna wojna, to ludzie się tak nie psuki. jak jest efekt cieplarniany to psują się szybciej :P

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Wiecie jak USA napadnie za rok Polskę a następnie PRZY POPARCIU kontynentu Wielką Brytanię to może sobie łaskawie przypomną, że jest sobie jedna osoba w Polsce, której rozwalili całe życie bo MUSIELI MIEĆ AUSTRALIĘ i wiecie - nie wiem co będzie, ale jak im USA zrzuci atoma bo Hitler też ich napadł - chyba sklerozy nie mają zwłąszcza te ich dinozaury - to się nie dziwcie. Naprawdę :( Najpierw i tak napadną na Polskę, ale to coś na tej wyspie to WIELKIE coś - ta druga Japonia to się powinno poddawać już dawno temu i w zasadzie czemu nie - bo oni mają język. JAKI? KTÓRY? Jedynie Szekspir - skąd on był. Czy to ważne? Poza tym oni mają swój język i wychodzi na to, ze już coraz mniej sie wszyscy rozumieją A MOŻE NIE?

Ja im sie nie dam - Chiny i koniec. Oni mnie robią zależną od jakiejś szmaty Agnieszki Śmieszki - chyba czytacie, że ona rozumu nie ma. W końcu jestem biologiem i się nie dam. Się ją zapytajcie co tam robiła w tym OGRODNICTWIE W NIEMCZECh bo to jest ogrodnictwo i ja ma mieć zaliczone ogrodnictwo tam jak chce się porównywać. Powie, że nie bo jest niemoralna. Nieprawda - a jaką ja mam opinię? Ostatniej kurwy. I wyłącznie z wykształcenia mam tam ogrodnictwo nie wiadomo po co, ale mam. Reszta? Bo wiecie tam powinno być tak - ogrodnictwo sobie zalicz i póżniej sobie pierdol co chcesz gdzie ty jesteś. A reszta? A w ogóle stała praca to gdzie. W sklepie? To niech ją dostaną i tyle. Jedyny błąd tego właściciela , że tak miał robić - zalicz ogrodnictwo i WTEDY ubiegaj się o stała pracę, że możesz zawsze być w tym ogrodnictwie bo to jest ważne. To jest najważniejsze a nie rela. I tyle. Bo będzie na mnie kościół czemu nikt nie ma tam stałej pracy? BO NIKT NIE MA ZALICZONEGO OGRODNICTWA i tyle. Niech sobie zaliczą ogrodnictwo i mogą być. Mogą się ubiegać z urzędu na przykład. Ale muszą mieć zaliczone ogrodnictwo. Patrzcie - czy Rosjanka ma zaliczone ogrodnictwo? Bo teraz robią to co ja - idą do urzędu. On ich powyrzuca bo ja się nie ośmieliłam, a oni nie mogą być z tego w ogrodnictwie bo nie mają tego ogrodnictwa - bredzą sobie co chcą i to jest ogrodnictwo? On im nie da. On ich powyrzuca, żeby nic nie było na niego. A ja go pieprzę bo ma cudowną załogę i w zasadzie - całość na policję. On też bo w ogóle nad nimi DLA MNIE nie panuje, a mnie jeszcze wykorzystywali, zeby go zabić. I tyle mnie to obchodzi :(

on ich powyrzuca bo ja się nie ośmieliłam podskoczyć nawet, do Niemiec nie wrócę przez nich - nie tylko - przez rodzinę, ale oprócz sezonowej pracy niczego w Niemczech nie chcę. Paszport mam na wycieczki DOSŁOWNIE - dlatego go chcę dalej, a reszta to w ogóle żle myślałam, wyszłam na głupa i tyle. Za długo siedzę na wsi. W mieście jak mieszkałam to byłam mądrzejsza. Tu nie mam nikogo znajomego, do nikogo sie nie przyznam. 65 lat mi zmarnowali są CHORZY UMYSŁOWO. to jacyś dyktatorzy i tyle :( I koniec :(

6 lat - nie 65. sorry. :(

Gość ** jup+cik **
nieprawdaż! najgorszy był wiek XX (socjalizmy, komunizmy, feminizmy, pedalizmy) - teraz zbieramy żniwo

Ty się Agnieszka Śmieszka podpisz ty kurwo - imie i nazwisko. Ona do urzędu na mnie idzie że ją ośmieszam. Jak już to na policję. idzie se robić znajomości w urzędzie. Moze, ale niczego nie wskóra - tablica ogłoszeń i tyle. Taka jest śmieszka. Miałam ją docenić i życzyć żeby ją szlag trafił. Taka wydawała się dosyć sympatyczna przez ten Net - trochę dziwna, ale taka uczciwa. Wiecie jaka ona jest naprawde? PIJANA. To po pierwsze. Ona jest po prostu spita z tej pracy cięzkiej i BARDZO AGRESYWNA. Tego nie widać przez kompa, ale gdzie alkohol tam jest agresja i dlatego ja nie chcę wyjechać. TAM WSZYSCY PIJĄ JAK SMOKI - ci ludzie w ogóle nie myśla - najwyżej walą na oślep. W szkole miałam to samo :(

Wiecie ona powinna iść na odwyk. I tyle. Syrena oceaniczna ona jest... no cóz... :( Wolę juz moje przekleństwa wiejskie :( JEŚLI MAM BYĆ SZCZERA :(

Powiem wam ja sie zastanawiam właśnie jak ona te studia skończyła. Jak w USA sie dowiem. No ale weżcie i se jedźcie do pracy od takiego pijoka. I tyle :( Normalnie pijana. Dowód? NIE RACZYŁA SIĘ PORZĄDNIE PRZEDSTAWIĆ - a tu juz na mnie tak najeżdża jak wsciekły bizon to powinna chyba, nie? Syrena oceaniczna - chyba NIEWYDANY DOWN. i tyle :(

Ja tylko PRZYPOMINAm , ze ona miała NARZECZONEGo w lutym 2010 a ślub PLANOWANY był. No to jak na niemieckie standarty dla mnie MORALNA JEST. Chyba że coś innego. ps. i jak na standarty moralne tego właściciela - MOJE ZDANIE.

sorry luty 2011

Wiecie w tym ogrodnictwie tą relą też można sobie stać o stała pracę albo zaliczyć ogrodnictwo. Tylko trzeba wiedzieć jak. I tak ma zrobić Agnieszka Śmieszka OSOBA WIERZĄCA. Ja to pisałam tu 10 razy i zaraz wiedziałam, że tej stałej pracy PRZEZ TO nie dostanę. Nie wiedziałam za bardzo czemu no ale... i tyle. Opłakałam to rzewnymi łzami, ale taki pierdolnięty jest kościół katolicki i tyle. Poza tym szła Wielkanoc, pieprzyłam wszystko. Po Wielkanocy dalej, a tu widzicie - ale dalej... :( I tyle wam napiszę. Wszędzie ta Iwonka. Bo ta Smieszka to i tak już 10 woda po kisielu. Przez Iwonke nie mam zwrotu podatku, wszystko przez Iwonke. I ONI WSZYSCY NA MNIE PRZEZ NIĄ bo ONA SIĘ ZAKOCHAŁA w tym młodszym moim. Wiecie ja mam matkę, rodziców jej, dalszą rodzinę też - ja już nie potrzebuję tych rodzeństw. Jak mam rodzinę to to już są pierdoły i tyle. I koniec. Ten młodszy też wiecie kiedyś ze mną będzie tyle ile. Z Europy wypad - co on zrobił i tyle. Ale indian z włosów to mam tylko ja. Tylko ja - bo wszyscy za mną w Polsce od dziecka wołąli - WŁOSY IDĄ, WŁOSY. Ale mieli z sensem wołać i by mieli passy USA ode mnie, a tak? Nawet Lepper nie miał paszportu USA. A ja juz kicham USA co prawda to prawda bo to juz są wariaty - zawsze byli, ale ostatnio KATASTROFEN juz Niemcy lepsi chyba - nie w zyciu , zbokole ostatnie, ale taki zdrowy rozum do całości - to już oni lepsi. Może przez to, że tacy zboczeni i tyle. Na odległość mogą być, jakaś wycieczka i tyle. Ale reszta dziękuję bardzo i tyle. Już Speilberg by miał tam sie lepiej niz ja - jeszcze z taką rodziną jak moja tam. I tyle. I koniec.

Ty się Śmieszka wydaj i jesteś w biurze. Naprawdę -ona powinna się tylko wydać. Ani dzieci nie musi mieć, nic. Za takiego jak ona i do biura by mogła iśc. taka jest NIESAMOWITA ona. A ja już tam nie wrócę nigdy bo chciałam tylko pracę fizyczną a nie żadne biuro i jak ja tam wyglądam z tymi książkami w Polsce. Bo tam już jest, że mam książkę w Polsce i co chcę dalej? INNY TEMAT. Też ksiązki ale inny temat i tyle. Już żadna przyroda - zdjęcia MOJE. Bo to był rozdział w albumie w sumie - RODZINNYM - uber Heimat czy jak sie to tam nazywa. I tyle. No to taka ksiażka nie ksiązka. Rozdział w albumie o okolicy. I tyle. No co to jest? Jak to policzyć? A ksiązka bo teraz wszystko ma numer ISBN i tyle. Drukniesz sobie BYLE CO i masz ten numer. A czy takie coś powinno mieć numer? Nie wiem. Powinno być ładnie wydane i wiecie W SUMIE to POWINIEN być album i powinny być PIĘKNE zdjęcia, a tam byle jakie są, a wody to tam w ogóle prawie nie ma i to takie. A w sumie np. powiedzmy ZAWOJA I OKOLICE - to co to jest książka? W sumie album fotografczny bardziej i tyle.

No i z tego sobie mogę wymyślić, ze poprzez np. 2 książeczki PRZYRODNICZE zajmę sie PANSTWEM i zwiedzaniem PAŃSTWA innego niż Polska i tyle. A tu mogę opisać np. wycieczki moje po okolicy, a nastepnie jakieś miejsca w Niemczech. Bo Polska mi bokiem wychodzi i tyle. Na przykład. ?

Gość piczekson orange
syrena piszemy tą bajkę ? :) załozysz nowy topik ? może na uczuciowym tam jest mniejszy burdel niż tu i psychopatów mniej pisze

A niech sobie pisze te bajki tu - ja już stąd idę - jeszcze trochę poczytam. Jak coś będzie ciekawego to znowu przyjdę na kafe. Najwazniejsze że pozbyłam sie Krakowa - MIASTO KAROLA KOTA i tyle. Bo wiecie - ja Polsce nigdy żle nie życzyłam i tu mieszkałam, pracowałam. Ale to już koniec. Wy sobie myślcie co chcecie o krakowie - miasto KAROLA KOTA to jest i taka jest o nich prawda. Gdyby nie papież to po nich, a tak mogą być - miasto papieża. Jeszcze teraz by polecieli kronikami policyjnymi i zrównani z ziemią gdyby nie papież, a tak w Londynie mają Kraków w zadku i możecie być, ale jak USA wam najedzie to ich ZNOWU poprą i tyle.

Wiecie bo jak sobie znajdą tego Karola Kota to juz nic dobrego o Krakowie nie powiedzą, ale miasto papieża to moze być. A tak do zrównania z ziemią bo cała Polska przez Kraków tylko...czemu. Oni są tacy. Nie łudźcie się. Idą prawie jak ja - PRAWIE IDEALNIE. I gdyby nie to, ze u siebie mają braki takie same - byle co nie kojarzą. ale SZCZEGÓLIKI, a wy? I tyle :(

Wiecie ja wam tu napisałam BAJKĘ o ŚWIĘTYM WOJCIECHU i o Mieszku I pisałam - to wszystko jest prawda - tylko początku im brakuje i krzyżaków chyba mają , Otto von Bamberg mają, ale nie mają właśnie tego św. Wojciecha nie mają. Jakiś Adalbert - Niemiec - szukają rodowodami czy miał. Nie miał. To nic nie wart. Dalej. I tu mają rację i nie mają bo Polska to jest kraj łazenia do kościoła, ale księza mają mi powiedzą. No ale to było na władzę. A nie wiedzą jak doszło do rozbiorów i tyle. No i tego nie wiedzą i nie dadzą rady. Usa jedynie ma prawo napaść was, Niemcy nie bo nie umieją chwycić początku i tyle.

Ja wiecie w Polsce przegrałam,że kościół to buda i na tę budę się płaci. Bo reszta to by mi nie dali rady choć ten samobójca... pewnie i tak by mnie wykończyli. Ale to by mi rady nie dali. I bym nie wiem... ale tak by mnie nie mogli potraktować. Ale nie płaciłam na kościół, a poszło o pieniądze. Bo co to jest Polska łazenie do kościoła i płacenie na kościół. Koniec państwa polskiego. No i tego płacenia mi zabrakło. I ZA TO BRAK ZWROTU PODATKU sie dowiem i śmiech. Nie, nie, nie - to przegrałam proces i za to jedynie no nie mam papierów - zwolnienie dyscyplinarne. I TO JEST KONIEC. A reszta to myslenie MORDERCÓW. i tyle. Ja sie nie dam. Do kicia morderca I OPINIA, że zabił bo zostaje się BEZ KASY. Do widzenia i tyle :(

Wiecie ci nasi za tą granica JEDYNIE< ŻE SĄ TANI - normalnie się tyle trzeba naużerać z pijokami że sie opisać nie da. Ale i tak lepsi oni niż ja i koniec. Bo ja jestem wiecie kto LADY JONES i tyle :( Lady Jones - no to tak akurat. Ale na szarym końcu bo dzieci nie mam. Jak to nie mam? Mam - nawet dwoje tylko ukradli i tyle. Przed sklepem - żeby nie było że w Polsce to samo co w Wielkiej Brytani. Nie - przed sklepem mi ukradli. Zostawiłam w wózku. :(

Hrabina Jones ja jestem - ale wiecie są niezli - jak harpunniki japońskie. bo jacy oni? Jak harpunniki japońskie. I takie sa z nimi gadki heeeeeeeeeeeeeeeej ho!!! HO HO HO! Kapujecie? :(

Niech ta szmata AGNIESZKA ŚMIESZKA SIĘ WYDA a nie pierdoli. Bo wiecie moja matka miała rację że się smiała jako brytyjka z Niemców że pięknie oni na Chiny z Hitlerem ruszyli. taka głupia KRETYNKA co po pijaku skończyła studia nawet tego nie rozumie, ze oni o tym nie wiedzieli w Anglii, że to powiedziała. A oni? Rozumieją co się stało? Oni wszyscy chyba tam piją jak w tym krakowie. Wy wszyscy jesteście nietrzeżwi. Widzieliście kiedyś, zeby ktoś napadł całą Europę? PO CO? I tyle :( I dobrze mówiła - cudownie skończyła bez pracy w Anglii i temu tam była. I to wiedzieli i nic jej nie powiedzieli. Przecież wiedzieli, że wychowują ją uciekinierzy brygidek. CZY WAM WSZYSTKIM BIJE NA ŁEB? Mam nadzieję, ze nie chociaż... :(

Nie wiem czy musieli ruszać na Chiny, ale się śmiali z mojej matki, że ma w sobie coś z Elzbiety I i DLATEGO ZROBILI JEJ INICJACJE wy głupie dekle. Nawet nie rozumiecie o co poszło i tyle. Inicjacja - o ile tam w ogóle coś takiego było. A jak przyjechał Otto CYGAN I ZERO NIEMIECKIE to miał powiedzieć, że przysłali go w sprawie zjawy, a on dalej inicjacja i tyle.

I wiecie w tej Wielkiej Brtyani przez tę Amy , której do pięt nie dorastają juz nieco trzeżwieją co zrobili, a tutaj? i tyle. No niby nic się nie stało, ale Elzbiety I pozbyli sie na zawsze. Chyba to rozumieją. Dzięki Polakom. Bo czemu ja to zrównuję jak 2 tak inne państwa. TEMU. Niech sobie sprawdzą jak idzie Elzbieta I obecnie - USA- CHINY - POLSKA - WIELKA BRYTANIA. No to wiecie... co sie tak śmieją ze mnie? Najpierw atak na Polskę, a pózniej na Wielką Brytanię i tyle. Bo to jest Elzbieta I. Chcieli to mają.

Wiecie - ja zawsze czytałam że za Elzbiety I nie było zadnej wojny. No na morzach sie prali. Skąd ja miałam wiedzieć, ze ona chciała na Chiny ruszyć. Nie miałam pojęcia. Może sobie jeszcze raz te ksiażki przeczytam co je czytałam - moze powinnam - kto wie? A ta okolica gdzie mieszkam ma znaczenie ZASADNICZE i tyle. W końcu znwu mnie tu przywiało choć nie chciałam - ciekawe czemu. Nie doceniacie tej okolicy a ona... jest STRASZNA. I tyle :(

Brygidki to sa KATOLICZKI BEZ KRZYZA. jedynie że mają krzyż na głowie. One nie mają ani krzyża czyli Pana Jezusa ani Maryji. Chyba nie uważacie, ze to normalne kobiety były i że one wiarą żyły. Jedynie, że mają - jakby to napisać - dobre budy. Choć czy dobre? Kaplica Miłosierdzia Bożego. Czy to dobra buda jest? Nie wiem. Ale ograć diabła nie umieją do dziś i tyle. Nimi się w ogóle nie należy przejmować= zakon miał być dawno rozwiązany i koniec. Albo prawda ZAKON ŚW. MARII MAGDALENY i koniec. Gdzie ona tam dzieci miała z Panem Jezusem. Przestańcie :(

Nie wiem wiecie ile ta moja matka miała racji. Jako brytyjka przyjechała do Niemiec. Niemcy - no wiecie... cudowny naród. Brygidki - każdy wiedział co to za jedne. I tyle. Co ona miała robić? Nie wiem.

jedno jest pewne - Elzbietą i nie była. Bo co te brygidki są takie maryjne. No własnie dlatego że powiedziały przez LUCY, że widziała ELZBIETĘ I. Bo co ona za zjawę widziała - czemu sie wszyscy tym interesowali? Bo myśleli, że widziała ELZBIETĘ I. A to był szatan i wszystko przemieszała. Miała sobie to ograć i ODEJŚĆ z zakonu, a ona nie - studia dokończy. No to dokończyła. Taka Analiza to była. No nie do końca, ale coś tam około. Po zjawie miała odejść. Ona z czasem zaczęła uważać, że widziała Boga Ojca. Co to było? Nie wiadomo. Miała powiedzieć. Coś ty za jeden? A ona - pobłogosław mnie, pobłogosław i wiecie zakonnice miały rodowody, wszyscy, a ona nie. I każdy pomyslał o zjawie coś innego. A wy tego nie rozumiecie Londyn to jedna ZJAWA. Każdy sie tym interesował. Elzbieta I - to na służbę idż do pałacu. I tak ją chcieli na tej służbie. Bo czemu mnie nie chcą. Tak. A ja bym i tak nie poszła bo Angole to durnie są i tyle :( No ale... nie wiem. Że się nie umiem zachować tak? No zobaczcie sobie jaka jest pogoda za oknem i w ogóle zaiwaniajcie sobie w taką pogodę w pracy fizycznej - ja 6 lat temu miałam dostać doktorat ale jeden HITLER mi go nie dał. Bo mi pozawiścił, że do czegoś w życiu dojdę. No i pięknie mnie przez rodziców urządził. Fakt , ze od razu miałam sie obrazić, no ale... nie wiem. Na mieszkanie miałam mieć. Przykro mi. Czynsz to tam jeszcze na kredyt, ale mieszkanie? Co? Też na kredyt? No to stała praca od razu albo wyjazd. Może tak miałam rozmawiać bo wiecie - te przepisy :( ???