Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Syrena_Oceaniczna

Najgorsze zjawisko na świecie - XXI wiek

Polecane posty

Gość agnieszkaMD 2175
nie wiem co bierzesz - ale to musi być zayebiście mocna rzecz! :classic_cool:

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
I wiecie ona w ogóle ta moja matka nie rozumiała, ze te lesby w tej szkole doszły do wniosku, że to NA PEWNO była elzbieta I BO PASUJE NA SŁUZBE w pałacu. A ona nie chciała iśc do żadnego pałacu, chciała isć na policję. I zaczęły się wykańczać. One nią, ona nimi. Na początku było Ok, ale dalej nie i tyle. No ale gdzie odejść. Pozostawała jej wyłącznie policja. Wyjazd? Nie umiała dostać wizy, czemu? Nie wiedziała że rodzice nie żyją. Po prostu nie umiała się tego domyślić i tyle. No a reszta... bo by się za nimi powiesiła. Albo nie wiem. Na pewno by tak nie było. Zostało jej przemyślane samobójstwo normalnie, a tak? Albo wyjazd albo walka. Nie wiem. A tak ja się zrobiłam i tyle :(

Gość knhbjhvbjhv
przestac jojczyc - ktos dobry ma sie dobzre wszedzie , a marudery i popaprancy co to wydaje im sie ze kims są , zawsze marudzą

Gość Witamiżegnamzarazem
Ej! Ale piszcie chociaż te wszystkie "wielkie" zarzuty w jakiś ładny stylistycznie, elokwentny sposób, a nie jakieś banalne "sztuczne mózgi".... Kur­wa, profesor Miodek szału by dostał. A wypada szanować słowo, wypada! I to zawsze!

Niczego nie biorę - po prostu samo życie i tyle. Brygidka dla mnie to jest SEKTA a nie zakon. Tam w ogóle boga nie ma i tyle. Po co mi ten Bóg ktos powie. No wiecie... to idźcie z nimi mordować. Dlatego nie chcę wyjechać na zachód, ani tu mieszkać bo to bez sensu - miałam mieć swoje mieszkanie i koniec. Nie dam się nikomu. ZABIJĘ TEŻ. W końcu co wy sobie nie myślciicie same kariery na morderstwach, a ja mam wam ustępować. Jedno złodziejstwo - idzcie się SRAĆ tyle wam napiszę. Bo ja nikogo nie zabiłam. No i dobrze - zawsze mogę.

Wiecie co oni z nia wyczyniali? Nawet ten ślub miała bo NIBY WIDZIAŁA Elzbietę I. Tego Otto też wkopali w ten ślub - zgodził sie bo dzieci w szkole. po co on sie zgodził na ten ślub po śmierci? Wiecie - no sorry ale sami z siebie róbcie sobie dekli. Mieli się nie interesować tą zjawą , to matka by sie powiesiła i po niej, ale że wszyscy na nią to po niej ale nie tak i tyle. Bo tak by ja ta zjawa wciągnęła, a tak nie bo wszyscy że to Elzbieta I a ona że Bog Ojciec. I tyle :( No takie rzeczy to są i tyle :(

A wiecie tak naprawdę nie powinno być ządnej inicjacji - tego Otto też wkopały te brygidki. One sobie ogrywały Rzym tą inicjacją - ciekawe czy przyjadą. Dlatego wysłały papiery. Co oni na to. Tak sobie wymyśliły, że zrobią tej matce inicjację i ona głupia się na to zgodziła i tyle. Ale nie wiedziała co robią. Bo chciały sprawdzić czy miały rację. I czemu ta inkwizycja ją zgwałciła. Bo NIE MA ŻADNEJ INICJACJI w brygidkach! One sobie to wymyśliły, żeby sobie coś sprawdzić z Biblii. No wiecie... ale skończyło sie w sumie sprawą kryminalną i tyle :(

Gość dzis jest dzień boga ojca
to owieczka tak pisze

I wiecie w sumie powiesiła się przez baby - ten Otto ją TYLKO zgwałcił i zaszła i tyle. A reszta? Bo gdyby wiedziała, że nie ma żadnej inicjacji to by żadnej zjawy nie było i tyle. Nie wiedziała. Ona sie go miała o to zapytać. Co to jest ta inicjacja? Czy to miało sens? I dlaczego ta zjawa milczała. Temu jakoś. Nie wiem. I tyle. No ale gdyby TAK powiedział jej Otto, że żadnej inicjacji nie powinno być to by wszystko było Ok, a ona? Trafiła do szkoły lesb i tyle. I wszyscy sie powykańczali, ja w Polsce WYKOŃCZONA. A rodzina? Jakie ja miałam szanse na rodzinę , normalne życie? Ona przynajmniej dziecko urodziła, a ja? Ale jej ukradli i tyle. No cóz... a ja sie nie odzywam. Mnie ukradli 2 dzieci. Bylebym już NA ZAWSZE wyjechała z tej Polski - nigdy mnie w tym śmietniku nie było. I tyle :(

Wiecie ten otto nie był taki najgorszy, ale zabrakło wszystkim żeby ZWERbALIZOWAĆ TO CO ONI MIELI ZROBIĆ - moja matka miała WYBACZYĆ brygidkom bezsensowna inicjację (ale nie wiedziała , ze to sensu nie miało bo żadnej inicjacji nie było) a ten Otto miał wybaczyć ojcu , że sie powiesił. Zobaczcie - zabrakło tylko tyle. Lesby miały wybaczyć matce, że chce odejść na policję i tak dalej i tak dalej... a ja? Ja muszę wybaczyc wszystkim , ze jestem BEZDOMNA BEZ ŚRODKÓW DO ŻYCIA PRZEZ ICH IMBECYLIZM. I tyle!!! I kto ma najgorzej? Bo wiecie - ja swego czasu też trafiłam do sekty to to rozumiem, że trzeba wybaczyć. Ile można wybaczyć to nie wiem. 77 razy pisze wybaczaj i tyle. Bo wiecie - każdy powie - to co zrobić z tymi brygidkami, żeby to miało sens. ZAKON POKUTNY - bez sensu. No własnie PODSTAWOWY SENS - WYBACZENIE. Wy tego nie rozumiecie - sami siebie oszukujecie, krzywdzicie, nie umiecie SAMYM SOBIE WYBACZYĆ to wtedy np. rekolekcje u brygidek - jak mam wybaczyć sam sobie - jak sobie radzić w trudnych chwilach. jeśli tam są np. osoby które zabiły - nie mogą tego powiedzieć bo powinny siedzieć w kiciu KAPUJECIE. No to może tak to powinno wyglądać - do kicia , wychodzę i ide do zakonu pokutnego np. św. Marii Magdaleny. I wtedy ona by się do tego przyznała. No przecież ona nikogo nie zabiła - ona sie też do nich nie przyzna. A co ona takie rzeczy robiła? Przestańcie. Cudzołożyła aż ją opętało no ale... to sama siebie zabiła i MUSIAŁA SAMA SOBIE RÓWNIEŻ PRZEBACZYĆ że nie miała racji. Zmienić się. I tyle. A takie coś to dajcie spokój. I stąd krzyż powinien być i tyle. I tak by miały patronkę bo to wiem - jak Bóg wybaczyć św. Marii Magdalenie, św. Monice, św Brygidzie Szwedzkiej - tak musimy sobie wybaczyć - takie rzeczy bla bla... tylko kilka osób wymieniłam , które linię tego zakonu tworzą. Sw. Augustyn - same takie wzory tam powinny być i wtedy każdy sie do tego przyzna, a tak co? Karol Kot i tyle :( Kogo normalnego to obchodzi - wybaczcie. Tak chcecie żyć? Bo tak się nauczyli, ze TAKIE SĄ BRYGIDKI no i co one mają za wartości? Przestańcie :( Jak dla mnie :(

Wiecie ja mam rację - dla mnie brygidki to KAROL KOT i tyle. Nie ma sensu ich dobroć. Dobroć musi mieć sens - z wybaczenia można być dobrym. Dosłownie z rozgrzeszenia przez Boga. A tak? Bo one są dobre. I co z tego. Zabijają dzieci, siebie, świnią, zeżerają się, przestępstwa seksualne to na porządku dziennym. A ten guz mózgu tego Karola Kota - to też takie od brygidek - NIE LECZĄ DZIECI. On tez nie był leczony. I wiecie - pisze DZIWACTWA odstawiał - może trzeba takiego młodego człowieka posłać na badanie mózgu - widzicie - głupoty robił, a miał guza mózgu. I tyle. Takie rzeczy. Ja nigdy nie zaufam brygidkom, nic dobrego o nich. NIGDY. Bo nie i już. Poziom Agnieszki Śmieszki NA TRZEŻWO. A ona po co tam idzie? To są morderczynie. Karole Koty to są. Bo w sumie współżycie dosyć ostro traktują, ale też przestępstw seksualnych pełno tam. Eee nienormalne i tyle :( I przeciw ewanmgelii w sumie :(

Wiecie może i ogólnie tego nie było w Londynie, ale było i tak se mogę matki szukać. i tyle. Z tego. Duch Elzbiety I u brygidek. Niezłe :(

wiecie tych rodziców Karola Kota na pół roku też trzeba było wsadzić - tak wam też leci prawo i tyle. Bo w sumie miał tego guza mózgu czy nie miał. Bo sie cieszą Polacy, ze są lepsi w prawie niż Niemcy. Nie - po Analizie rodzice siedzieli pół roku - zagłodzili dziecko i koniec. Karol Kot słuchajcie MIAŁ GUZA MÓZGU i mieli rodzice iść na pół roku siedzieć. taka prawda - co oni sie nie poczuwali, że tylu ludzi zabił a ich nie? A ci moi tu nie powinni siedzieć? To samo. Dla mnie oni są do kicia za manipulowanie mną i tyle :(

Moi rodzice mnie skreślili w życiu i stwierdzili, że mam sie jak matka powiesić. Takie mieli zdanie gdy miałam 15 lat i dalej bo o mnie wszyscy wiedzieli wszystko a ja nic. przestańcie - do kicia i tyle. A w sumie - dziecko diabła i tyle.

Z takiego dziecka jak ja TYM BARDZIEJ LEKARKA powinna być, no ale dziecko brygidek. Wiecie - to jest bardzo skomplikowane no ale... i tyle :(

Ja w Anglii nie jestem skreślona z powodu 1 rzeczy bo nie umieją wymyślić pewnej rzeczy. I tyle. PEWNEJ RZECZY. Jakbyście wiedzieli jakiej to byście się do nich nie odezwali ale nie wiecie i się nie odzywacie do mnie. Może i dobrze. Ale ja nie powiem co to za rzecz bo po mnie a w sumie od dziecka stoję sobie o to czy tamto i też chcę wiedzieć co w tym sensu. Wygląda na to że wiele, no ale... tak brygidki chciały całą kasę zabrać za mieszkanie, że nikt nic nie zrobił z mieszkaniem. No wiecie - mieszkanie było ABSOLUTNIE BEZ SENSU. Przykro mi :( Ale dobrze wiedziały, że rodzice matki NAJPRAWDOPODOBNIEJ nie żyją bo co mogły wymyślić 2 byłe brygidki. Nic tylko gdzies wiszą. I wiecie - dlatego moja matka NIGDY nie będzie w Anglii bo mieli jej to powiedzieć, że tak jest w brygidkach - powiesić się jak coś nie tak. Bo ona taka w sumie nie była, a a ją wciągnęli. Tylko mowili ze dzieci się wieszały i nie ma ich w Londynie - to wszystko co wiedzieli to o dzieciach, a matka czasem też ich miała dosyć - pieprzą tak i pieprzą, a dzieci i tak nie mają. A brygidki mają. Ale cóz... i tyle :(

:( :( :(

Gość powiem ci kochana jjjjjj...
że niestety, ale jesteś skreślona na całym świecie poza murami psychiatryka, także lepiej dobrowolnie się tam udaj zanim będzie za późno.

Nie sądzę. Po prostu mam swoje zdanie o MORDERCACH. Ze OGÓLNIE powinni siedzieć w kiciu na tyle czy ile - np. zabójca, który zabił to co najmniej rok, a np. coś takiego jak mój ojciec - że posądzony to PÓŁ ROKU i tak człowiek jest normalny - winny czy nie, ale siedział, było coś takiego i tyle. A tak? I koniec. Nic wiecej. A np. wiecie w pracy FIZYCZNEJ LESBA żeby sobie rządziła - ŻE CO? Że ma dziecko - tym bardziej przy sobie jak lesba. BO ŻAKLINA MI SIĘ NIE DAŁA I PÓJDĘ SIEDZIEĆ. Ona zabiła 2 ludzi - FACETA, żeby dzieci nie mieć. jest LESBĄ!!! Co ta kurwa sobie nie wyobraża? 21 lat i ona będzie mną rządzić? Wiecie co - jej trzeba tak w pYSK PRZYWALIĆ tej Zaklinie, ze wy pojęcia nie macie. i to miał zrobić jej ojciec jak jeszcze żył. Po prostu w pysk aż poleci 10 metrów do tyłu - KTO TU RZĄDZI DO JASNEJ CHOLERY I GDZIE MASZ TY KURWO TO DZIECKO. I tylko tyle. Bo jeszcze lata ta niwydymana dziwka po nagu tam. Zdjęcie i na policję. Ale problem. bo ją matka popiera i nic sie nie da zrobić z tym. Podpalić - tyle zawsze da się zrobić z jedną i drugą. I wsadzić do kicia. Bo czemu zabiła ojca? Bo matka i tak jej nic nie zrobi nawet jak sie połapie. No to dobra - ojciec. A teraz ten listonosz. Co wy sobie nie wyobrazacie tam wszyscy? Ja po prostu doktorat robiłam w szkole i nie miałam czasu sie PYSKOWI Żakliny w tej szkole przyjrzeć bo bym jej cipę bym może już w podstawówce petem wypaliła bo teraz sie dowiem wiecie czego po tych wszystkich listach - ze Żaklina MA CIPĘ WYGOLONĄ a ja nie bo nie miałam nożyczek bo widać. Co widać KURWA MAC - ile one butelek miały za łózkiem? Niech sie cieszą, że zdjęć nie robiłam wtedy te pizdy wygolone lub nie bo bym zrobiła zdjęcia ich MONOPOLOWEGO wiecie - głupie skurwiałe ciulice. i AMEN. Czego chca te pojebane idiotki - czego do kurwy nędzy? POLICJI? Pierdolone jebamne ciulice niewydymane w ryja! AMEN :(

Wiecie co - czasem sie po prostu nie rozmawia inaczej BO NIE MA O CZYM. Uwierzcie mi. Po co one za mną dzwoniły, szykanowały mnie. ONE SĄ WIECZNIE NIEZASPOKOJONE SEKSUALNIE z tego PICIA. to są normalne obżartki i tyle. kogo to obchodzi? Ponad pól roku ciągle za mną. PO CO TU PRZYLAZŁAŚ TY KURWO ŚMIESZKO - miałaś się wydac. Jezu niech się te złaosne chachary pmordercze o pyskjach MAŁPICH - bez obrazy lda małp - wezmą wreszcie i nie wiem POŻENNIĄ - jedyna rzecz jaka miały w życiu do zrobienia. Naprawdę. Wydać się i zrobić se dziecko po tej podstawówce. Naprawdę. Jeszcze WSPÓŁŻYJĄC z tym ksiedzem tam takim samym jak one - wybaczcie. I tam sie TAK ROZMAWIA i koniec. Po czym się idzie na policje, a inna rozmaowa NIE MA SENSU. TYLKO CO SIE TO TY KURWO JEBANA W PIZDĘ OBCHODZI i koniec!!! :(

Wiecie oni mi chyba chcieli udowodnić tu wszyscy, ze bez średniej ogrodniczej nie mam szans na ogrodnictwo. przestańcie. tylko tyle tam było bo przecież w międzyczasie ktoś stąd już tam na mnie powinien być i tyle. Ze dobrze pracuje, ja bez sensu - wariatka, nic nie robiłam. Takie rzeczy. A tymczasem? I wiecie - bez sensu wszystko przecież. Co ja im zrobiłam? Chyba rozumiecie, że jak kogoś NORMALNEGO bez słowa ktoś wyrzuca to sie obraża i wiecej widzieć takich zer nie chce. Czy to jest NIENORMALNE? To jest właśnie normalne i tyle. A słownictwo ich toście mieli słyszeć CIUL CHUJ co słowo. Jak ja teraz. Także sie nie gorszcie. Skąd ja mam takie słownictwo - od nich tam. Co wy sobie myślicie, że oni sz usmiechem do pracy idą? Co wy :( Z uśmiechem nie muszą - ale ciul chuj to co słowo - przykro mi :( To tylko fakty :(

Wiecie oni interesują się JEDYNIE SEKSEM i niczym poza tym i tylko tak szukają stałej pracy, a jak nie przeklinasz to po tobie. Wymagania maja NIE WIEM JAKIE z kosmosu dosłownie a reszta... a nie wiem zresztą... niech sobie każdy robi CO CHCE wiecie. I tyle wam napiszę :( Seksem stałej pracy fizycznej jeszcze nikt nie znalazł. Może małzenskim. To są prace gdzie PODOBNO trzeba być moralnym - trochę napic sie czy tam zapalic, ale wiecie - ciągle palenie , picie, wyzwiska. Siedzcie tam sobie i nawet gdzie wyjść. No sorrry. I ciągle na mnie - ZA CO? Przecież to jest MIÓD, nie? Zachód to jest? O co im chodzi? CHUJ IM W DUPĘ, nie? :(

A w tym ogrodnictwie to wiecie TYLE LUDZI i nie ma nawet telewizora, żeby wiadomości pooglądać czy w ogóle. Okropne. jedynie seks i tyle :( No trudno i koniec :( Ja nie jestem zbokiem zachodnim - mieli mi dawać kasę i dawno jestem na wschodzie na wykopkach gdzieś. Ja miałam być archeologiem po technikum ogrodniczym albo nikim bo nie ma kasy. Ogrodniczką, wyjazd i dalej coś. Po prostu miałam być ogrodniczka i tyle :(

Wiecie - nie obraźcie się ale w tym ogrodnictwie ktoś miał zrobił z tą Zakliną porządek. Ja bym jej zagwarantowała LOT NAD KUKUŁCZYM GNIAZDEM jeśli o mnie chodzi. Ale to jacyś tacy ludzie, że nie umieli nad nią zapanować. Wystarczyłby wiecie ktoś NAPRAWDE moralny i po niej. Właśnie gospodyni domowa jakaś moralna. Bo sie nie dałam tutaj, ale ta babka to była kurwa i tyle. Czemu mam mieć prace od kurwy? Pracę fizyczną? Babka z 3 dzieci i dobrze sytuaowany maż - bo czemu sie nie dałam. Gdyby to prawda była i wiecie wyjazdy żeby dorobić to po Żaklinie. Ale to była była prostytutka, która chciała sie tu hajtnąć ale jej sie nie udało. I tyle. Bo przecież by na tę Zaklinę miałą wpływ. I na dodatek przyjechała z lesbą. Bo miała wiecie nie wiem co miała, ale z tego zrobiła sie lesbą. Jak to była prostytutka. Co mogła wymyślić była prostytutka na starość. A wiecie ile tam jest kurew byłych? Na starość nikt ich nie chce i zapierdalają tam ostro. Takie są rzeczy tam. Aż się boję jechac. Jeszcze trzeba dojechać PO ANECIE tu niedaleko. Niezłe, ja pierdolę ja jako kapelan więzienny tam wiecie. Tego jeszcze nie było. Ale wiecie ze szkoły przyjdziecie i sie wyśpicie w domu, 2 miechy wakacji, a tam? I tyle :( Ja bym tam zrobiła z tą Zaklina porządek na rzecz Magdy i tyle. Bo tak powinno być. Kto jej tam dał do głosu dojśc. Pan Haki. Bała się go ta Magda? Bez sensu. No ale ona chciała tylko siedzieć, stałej pracy nie i wszystko zablokowane przez Żaklinę, a przez tę Magdę też i całą grupę Arabów. Oni byli pierwsi. I co z tego? I tyle. ja bym ich wyrzuciła. No co - oni też mnie wrócili do polski. Swoi mi powiedzą. No nie wiem kto - przyszedł Arab i mnie znalazł i wyrzucił. Mam sie cieszyć, ze mi zapłacił. Miał nie płacić bo teraz przez TEGO PSYCHOLA nie mam podatku i tyle. Bo to wiem. Bo czekają aż będę przeklinac borówki tak długo aż brata wywalą. Nie wywalą bo przez Hakiego wszystko - jadę do Holandii, to podatku nie ma przez Niemców. na pewno się nie połapię. Hahaha - po co pojechałam do Holandii jak wszystko to samo. Myślałam że państwami nie grzebią. też. oni do piekła pójdą za to wszystko co robią. Sami mordercy. To są mordercy i nic więcej. No wiecie - jeszcze rok i koniec tej bajki. Nawet jak wyjadę to w USA - powiedzmy ze dostanę paszport i pracę - WSZYSTKIE ADRESY FIRM gdzie pracowałam i nie dostałam zwrotu podatku za co? Za co???? i se mogą gadać co chcę podatek miał być i tyle. oni myślą, że ja sobie w kulki lecę? ONI MAJĄ KUKU NA MUNIU. Mordercy powinni siedzieć i tyle :( Przykro mi :((( Albo mieć opinie MORDERCA - i każdy od razu myśli wyłacznie o KASIE!!! O KASIE!!! Bo jak są mordercy to myśli się wyłącznie o kasie. Przykro mi!!!

Choć wiecie ta matka też jebnięta bo matkobójczyni to jest. Jak to rozmawiać z takimi? I ogólnie powiem wam w ogrodnictwie rację mają TYLKO MORDERCY. Dosłownie zawód dla morderców. Lub na ogrywanie morderstw. W rodzinie masz mordercę MOŻESZ BYĆ i tyle :( Ogrodnikiem. Takie rzeczy to są. Teraz wiecie W NESIE mam spokój, ale dzwonić będą. Nic mi nie zrobią, ale taki niesmak mam z tego ogrodnictwa, ze nigdy wiecej nie chcę słyszeć o zadnych kwiatkach i tak dalej. Braci nie mam - mam ojca matki, powiesił sie i koniec. Ja ci bracia się powieszą - nie moja sprawa. Mam matkę tego młodszego - on nie rozumie że całą kasę ma dzieki mnie żebym miała czysto w Polsce bo TAK MNIE NIEnAWIDZĄ za to samobójstwo masowe w średniej i za 2 siostry. No to on ma pieniądze za to, zebym tu miała spokój i tyle. takie rzecyz to sa i tyle :( No mnie tez jest przykro z tego powodu, ale po co tak kłamali wszyscy i tyle :(

ta Magda z tego ogrodnictwa - matkobójczyni, Neron - bo czemu one poszły - wszystkie morderczynie, dalej Żaklina 2 morderstwa przez to Magda nie daje jej rady, Rosjanka 1 morderstwo. Tam się tylko tak jedzie, a bije wszystko Iwonka z I firmy - 4 morderstwa. To jest po prostu fenomen i 3 samobójstwa CO NAJMNIEJ. Zostaje Janina - czyja to wina. Moja też bo byłam w ogrodnictwie, a miałam tam nie jechać. Oni chyba ją zabili za to, ze byłam w tym ogrodnictwie, ale UWIERZCIE MI ja od 2 lat jadę w herbaty. Naprawdę. Janinę przeproszę i koniec. Ale mówiłam, że mam domek wstrętny, zjeżdzałam od pierwszego tygodnia jak przyjechałam. Takie rzeczy :( Wie jak było dokładnie :(

Wiecie Janina wiedziała o papierosie 9 lat temu, o 3 samobójców, o powieszonym uczniu - ciekawe kiedy zacznę rozmawiać o szkole WCALE. I o domku mówiłam, że facet agresywny, biuro się śmieje, żonę bije - mówiłam wszystko, że mi jedzenie zabierają - wszystko JAK MATCE jej mówiłam. I tyle. Ale ona nic... i teraz w czerwcu chyba ją zabili. Bo wiem, ze nie żyje. W Norwegii w lesie została. Na borówkach. Czy to ma znaczenie dla Polski? Bez grobu jest. Jakieś tam ma. Nic lepiej na pewno i tyle :( Ona miała żyć. Nie bo by wróciła, a jej PO MNIE nie chcieli. I temu ja zabili. Bo miała siedzieć w Norwegii. Wyobrażacie to sobie? Emerytka - miła, sympatyczna. Jedynie, że miała kochanka. Tam powiedziała. I tam poszła Iwonka - jako trzecia. Taka jest moralna. Była Janina, facet Janiny i ona trzecia. Bo czemu tam nie poszłam. Bo mówiła, że śpi z facetem. i tyle :(

O tej ostatniej firmie nie mogę NIC PISAĆ ANI MÓWIĆ bo by przyszło PRZEZ JANINĘ zaproszenie do sądu w Norwegii bo chyba ciało znaleźli, list samobójczy, ze przeze mnie i bym w Norwegi poszła siedzieć ZA JANIE. Że zabili ją za Janię. Za mnie. Ale ja ją mam wiecie i tyle. Bo wiecie to jest tak - ta sędzina co mnie skazała zabiła, dalej zabiła taka jedna co ma mieszkania - przedostatnia firma i zabiła w ostatniej firmie. Patrzcie 3 morderczynie na mnie i nie umieją mi dac rady. BO TAK LUBIE JEŻDZIĆ NA WYCIECZKI bo tam miałam siedzieć a ja ciągle jeżdże. BO MNIE WYRZUCAJĄ. Nie lubią mnie i tyle :( Straszne nie? I koniec :( Ale 3 nie dadzą mi rady. Bo nie - bo tam jest tylu morderców, ze nikt się nimi nie przejmnie. A w Norwegii też się nimi nie przejmą bo zacznie policja za nimi łazić wiecie po lesie, a to jest dobre żeby zabić - do lasu, zwłoki zakopać. A tam wiecie w biurach to pikuś, a w pracy ilu morderców, a ta ostatnia firma... ja pierdole tyle wam napiszę :(

Wiecie jak ja mam otworzyć stronę z ogłoszeniami o pracę w Holandii albo Niemczech to ja SRAM ZE STRACHU. Bo czemu nie szukam ogłoszen o pracę w Niemczech lub Holandii. Bo sram ze strachu. Ja powinnam być w NIEMCZECH W HOTELU i tam ogrywać pożar. Bo co ja mogę robić. To i coś tam układać. Bla bla bla... najlepiej blisko polskiej granicy. Najlepiej w Polsce coś i tyle. Czy ja zostałam bez kasy dzięki janinie? Ale ona nie zyje. To proszę oddawać bo CO PRAWDA TO PRAWDA normalna też nie była. WŁASCIWIE to miałam ochotę ją kopnąc, żeby udała sie na księżyc, ale stara baba już całkiem pierdolić ją dokumetnie. I sie straciła. Sami widzicie jak tam jest - i sie wyśpijcie kurde w tym., zeby nie powiedzieć gorzej. Już nie chce kląc, ale weżxie i nie klnijcie w takim towarzystwie. Proszę bardzo - może wam sie uda bo mnie nie :(

Ta Janina święta nie była, a czemu mi nie papierosie 9 lat temu. Ale świnia. ja bym sie ZE STRACHU TAM POSRAŁA OD RAZU. I jeszcze taki domek. A tak? Wszystko miałam gdzieś. I tyle. I mieli nie dzwonić. Szybko zadzwonili żeby mnie wykończyć, ale myślałam biuro się zmówiło - bo tak mi to wyglądało. I POPEŁNIŁAM 1 błąd, że się nie poszłam zapytać czy to oni interweniowali w mojej sprawie, a wiecie - jak chcą kogoś to nie trzeba zjeżdżać. I wiecie - zachowywałam sie POPRAWNIE bo to był tylko telefon i tyle. No ale... nie miałam 1 życzliwej osoby, żeby mi dobrze powiedziała co robić i zrobiłam to co ja uważałam. Bo 1 życzliwa osoba i bym sie zapytała - jechac tam czy do niemiec se jechać. Ale te swięta coraz bliżej, tam już bombki były w sklepach i tak sę zachnęłam.... a to wrócę, żeby nie było, ze o biura nie stoję. I ŻLE ZROBIŁAM. Jak ja żle zrobiłam to pojęcia nie macie. Ale nie wiedziałam co sie dzieje :(