Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz dosyc tego serdecznie

Jak wyglada zycie erotyczne innych facetow?

Polecane posty

W swoim zyciu mialam tylko jednego partnera z ktorym jestem nadal ale jestem juz na skraju wyczerpania nerwowego.Zastanawiam sie jak to wyglada w innych zwiazkach?Czy wasi faceci tez wogole nie inicjuja sexu?Moj nigdy nigdy od paru lat nie zaproponuje,nigdy nie ma choty,wrecz jak chce to ciagle zmeczony itp.Nie chce tutaj rozmawiac dlaczego takj jest bo powiem wam ze po prostu tak ma,juz prubowalam wszystkiego.Jesli nie zaproponowalam to nie bylo nic przez trzy miesiace.Moje znajome mowia mi ze u nich tak nie ma.Ze to faceci nawet po pracy zmeczeni nalegaja na sex.Dlatego prosze o odpowiedz jak to wyglada w innych zwiazkach.Ja juz nie wiem jak to jest kiedy facet cie pragnie :/

Gość pytam ja sie was nooo
i kto to pisze, perwersja, ktora ma cale mnostwo rzęskich hormonów :D hahahha:D

Gość Mialam 2 facetow, jeden byl
alkoholikiem i mial stulejke, mialam podobnie jak Ty teraz, okazalo sie ze oreferuje on ogladanie erotycznych filmow i samozaspokajanie. Obecny facet ma duzy temperament i sypiamy ze soba codziennie, bardzo rzadko zdarza sie (2x w ciagu 3 lat), ze ze soba nie spalismy, czasem 3x w ciagu 1 dnia (np wczoraj)

Gość dareczka 35
każdy ma inny poziom libido, czyli popęd, ten twój należy do takich, dla których seks nie jest bardzo ważny, pytanie tylko, czu to nie chorobowe, może coś go trapi albo boli podczas seksu, faceci nie umieją o tym rozmawiać, kiedyś było inaczej??? bo jeśli zawsze ty go ciągnęłaś do seksu to nic nie poradzisz, taki typ

Gość tu są same zbokole
Zaprawdę powiadam wam że nie chodzi o gramatykę a raczej o formę odzienia i zmysł do eksponowania swych walorów estetycznych kobiety :classic_cool:

o mamo ja jestem z nim 8 lat i nie wiem to jest miec sex np codziennie a co dopiero pare razy w ciagu dnia.Wspolzyjemy tak dwa razy w miesiacu jak ja zaczne bo bez tego on nie zrobi nic.Mam juz dosyc,nie wiem kurcze co zrobic.Tyle lat razem ale to juz mnie tak dobija ze szkoda slow.Nie wiem czemu jak trafilam na takiego wybrakowanego faceta.Nigdy nie spalam z innym wiec nawet nie mam jak porownac.Moze on powinien isc do sexuloga?Nie wiem sama juz.Jedno co wiem ze mam juz dosyc takiego traktowania.Przez to nie czuje sie kobieco,nie czuje sie pozadana i mam dosyc tego ze zawsze to ja wszystko robie.

Gość dareczka 35
rozumiem cię, jest jakiś problem bo mialam kilku facetów i powiem ci, że żadnego nie namawiałam na seks, było wręcz odwrotnie, że mi się nie chciało tak często, rozmawiacie o twoich potrzebach? jestes sfrustrowana i masz powody, skonczy się tak, że albo sie rozstaniecie albo znajdziesz sobie kochanka, bardzo żadko się kochacie, bardzo żadko:( a nie jest on może ukrytym gejem?

Gość dareczka 35
rzadko oczywiście:(

Gość tu są same zbokole
Ciągle byście tylko narzekały

Gość amy 122
moj zobaczy kawałek posładka i juz mu staje

Gość tu są same zbokole
posładka?

Gość no to musisz sie wystrzegac
na plazach dużo pośladków można spotkać

nie gejem napewno nie jest.Po prostu mu sie nie chce.Dlatego wlasnie nie chcialam tutaj rozmawiac o tym czemu tak jest.Juz to przeanalizowalam i wiem ze po prostu tak ma i juz.Nie chce mu sie,nie potrzebuje i tyle.Chcialam tylko sie dowiedziec jak to wyglada u innych par.Ile razy w miesiacu jest sex i czy faceci potrafia was do tego namawiac.Moj mnie nigdy nie namawia,nie robi nic zeby bylo zblizenie.Mysle o rostaniu,bo caly czas mam w glowie ze za 5 lat to jzu wogole nie bedzie nic a ja bede szukac kochanka.Mam 28lat i po prostu chce miec faceta ktory mnie zaspokoi.Tylko jak sie rozstac po tylu latach?Nawet nie mam sily myslec bo go kocham.

Gość afelicja
chyba tylko małolwatowi staje . Dorosły facet potrafi sie powstrzymać

Gość Undisputed86
Hmm... Albo gosc daje z lapy albo zdradza albo jest gejem Moze postaraj sie bardziej ciuszki jakies zbrezne slowka laska pod biurkiem to kreci facetow sam wiem chociaz mam zone 34 ja 25 to ona jak ma ochote to zawsze tak sie postara ze nie opre sie i odwrotnie .

Gość Mialam 2 facetow, jeden byl
z tym 1 bylam 5 lat, najpierw 2x w miesiacu, ale jak zamieszkalismy razem (a poczatkowo byl to zwiazek na odleglosc), to prze pewien raz bylo 1x w tygodniu, a skonczylo sie na 1x na 3-5 mcy :o W sumie jak policzylam z obecnym jestem juz wiecej niz 3 lata, prawie 4