Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diabełkowa007

remont łazienki

Polecane posty

własnie zastanawiam sie nad remontem łazienki od podstaw do samego końca wszystko. szukam ciekawego programu do zaprojektowania bądź chetnych do pomocy jak to zrobić. łazienka jest dosyć mała. jest w niej wanna ale w ostateczności mogłabym sie przestawić na kabine... remont dopiero w planach... szczególy mogę podać wtedygdy znajdzie się chętna/chętny do pomocy :)

Gość i398374892374
no co powiedziec? Mała łazienka- jak u mnie- raczej jasne kolory... Można miec prysznic we wannie- są takie rozwiązania.... warto zadbac o wentylację. płytki nie moga byc za duże bo zmiejsza powierzchnię.

własnie jakie rozwiązania dla małych łazienek moja ma tak ok 1.7x1.4 wiec za duzo nie mozna zrobic czy w takiej łazience ma racje bytu wanna asymetryczna?

Gość maturks4
Po prostu idź do sklepu z płytkami. U nas w salonach są zaaranżowane kompleksowo łazienki w najróżniejszych rozmiarach, z wannami, kabinami, pralkami itp. Nawet fason baterii jest zaproponowany

Gość i398374892374
z tą wanną to wątpię... jakby było cię stac, to możesz pomyslec o podłodze z drewna egzotycznego, nie będzie sliska w sumie wystrój to sprawa indywidualna.

Gość stary wilczek
u mnie projekt łazienki kosztuje 150 PLN lub w dobrym sklepie zrobią Tobie to za darmo :classic_cool: chyba ze jesteś projektantką wnętrz :P

chodzi o to by zrobic to tak by było ładnie i funcjonalnie z naciskiem na funkcjonalnie. Dlatego szukam jakiegos programiku, który pomógłby mi to wizualnie ogarnąć. Szczerze wolalabym zostać przy wannie ale już ewnetualnie...

o to nawet niedrogo 150zł mogliby mi przewalić wszystko na inne strony bo ma być kompleksowy remont. własnie brak mi taich zdolności aranżacyjnych ;/

Gość silna 134
Odwiedźcie sklep Aquaroom. Jest tam ogromny wybór nie tylko wanien i pryszniców, ale także domowych saun. Ja remontując łazienkę korzystałam z ich pomocy

diabełkowa007 masz ten sam problem co ja w mieszkaniu zrobiłam remont wszystkiego a łazienki nie nie mogłam się zabrać , zrezygnowałam już kiedyś z umywalki dla pralki a teraz nie mam pomysły

Gość Poskas

No jakby nie patrzeć to remont łazienki jest czymś co zawsze jest problematyczne. Dlatego ja postanowiłam zrobić raz a porządnie - dobra sprawdzona ekipa i dobre płytki. To podstawa. A kupiłam je w Cermagu. Salon jest dobrze wyposażony, można wiele znaleźć, armatura, pytki....warto poszukać.