Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredna blondyna

Są tu jacyś rasiści którzy nie lubia murzynów? Mam do was jedno pytanie.

Polecane posty

Uważacie że murzyni są głupsi i gorsi od białych. Jaki macie stosunek to tego że biali podobno są głupsi i gorsi od Azjatów? Skoro macie za nic murzynów to sami czujecie się gorsi od rasy żółtej? Dodaje do wypowiedzi: "Od czasu badań rekrutów w czasie I wojny światowej, badania stale pokazują, że rasa biała osiąga wyniki średnio o 15 punktów wyższe niż rasa czarna. Różnica ta utrzymuje się pomimo obserwowanego stopniowego wzrostu inteligencji i konieczności ponownego skalowania testów. Jednocześnie nowsze badania pokazują, że przedstawiciele rasy żółtej średnio mają przewagę 6 punktów nad rasą białą"

Gość czekdysałt
dla mnie to wszyscy są głupsi ode mnie. tak po prostu :classic_cool:

Blondynka, nie da się tak uogólnić. Generalnie czarnuchy to dzikie małpy. Ale sa też wykształceni i z dobrą pracą - amerykańscy aktorzy, profesorowie dobrych uniwersytetów, ekonomiści, lekarze itd. Oni coś sobą reprezentują, nie robią szamba i tylko głupiec byłby bezpodstwanie w stosunku do tych rasistą. Natomiast co do reszty dziczy, to tak, jestem rasistą, do nigeryjskich czarnuchów, do tych z amerykańskich gett, do tych co tylko dzieci robią i żyją w Europie z zasiłków, do oszustów itd.

7060950 tu masz gadu pewnego typa , który się w to bawi . ;] może on odpowie Ci na Twoje pytania. ; )

nie wiem, po prostu ich nie lubie, obrzydzaja mnie,ich wygląd, uwazam ich za gorszych, ale z kultury oczywiscie w twarz bym im tego nie powiedziala i nie robila przykrosci

No tak rozumiem że macie swoje poglądy na temat czarnych ale czy sami czujecie sie głupsi i gorsi od azjatów? Dodam że zastanawiałam się nad tym i wychodzi mi ze to prawda że Azjaci sa mądrzejsi od nas białych. Osiągnięcia ras: czarni - chatki z gliny, łuki, dzidy biali - miasta, lekko rozwinięta cywilizacja żółci - papier, proch, rozwinięta cywilizacja Tak było kiedyś, kiedy to biali wtargnęli na Afrykański ląd. Teraz też nie jest lepiej. Czarni wciąż żyją w ubustwie, biali wprawdzie mają już bardzo rozwiniętą cywilizację ale spójrzcie na japończyków. Tam nauka się rozwija szybciej niż u nas w europie czy usa. Co chwila nowe ipody, komputery itp. Coś w tym jest.

Gość śfagier..,
zdecydowanie azjatki sa ładniejsze od polskich pasztetów

Gość śfagier..,
wredna, po twoim pisaniu widac że oprócz że jesteś pasztet to jesteś głupsza nawet od małpy a co dopiero mówić o poziomi azjatów

Gość tylko dziecdino
ipody są amerykańskie , komputery tez zostały stworzone przez białych :D

Gość tylko dziecdino
internet został stworzony w CERN

Gość gość
jestem rasistą nie lubie tych czarnych mużynów i nie cierpie tej żułtej hołoty

Gość gość
Żółtki wypadają lepiej, bo lubią pracować 24h/dobę, gdyby biały człowiek poświęcał tyle czasu własnemu rozwojowi, to różnica byłaby większa niż 6 punktów. Ale biali nie muszą tak zapierdzielać, bo są ładniejsi :)

Gość gość
Owszem, azjaci mają rozwiniętą kulturę zapieprzania. Te biedne japońskie dzieci wracają z zajęć poszkolnym o zachodzie słońca. Szkołę mają 6 dni w tygodniu i po standardowych lekcjach śmigają na zajęcia dodatkowe i jeszcze jakieś szkoły wieczorowe przygotowujące do nauki na uczelniach. Te wyniki nie biorą się z doopy ale też niekoniecznie są związane z rasą, bo jakby nasze dzieciaki tak szlifować (zakładając że by się nie buntowały), to sami wiecie.

Gość gość
Jestem rasistą i mam Negrów za podludzi ale boję się bardziej Żółtków . Dlaczego bo mają wiedzę i pieniądze . Najchętniej to i jednych i drugich bym za......

Gość Goliath
Największymi rasistami są czarni.Wszędzie widza przejawy dyskryminacji i dobrze na tym wychodzą.Dla tego nigdy nie przestaną białym przypominać o niewolnictwie i domagać się jakichś przywilejów itd. Nie lubię czarnych bo to jest zwykła dzicz.Też nie miałem do nich uprzedzeń do czasu wyjechania do pracy w U.K. Pracowałem w restauracji.Największy burdel zostawiali czarni.Chlew,porozlewane napoje,resztki na podłodze i stoły pozalewane ketchupem to ich specjalność.Często awanturowali się kiedy po 10min.nie dostali pizzy.Inni klienci mogli spokojnie czekać ale negry oczywiście nie potrafiły.Byli często agresywni,zaczepiali innych klientów.Kiedy większe stado czarnych przychodziło do knajpy to już wiedzieliśmy że nie będzie spokoju. Po powrocie do kraju cieszę się że u nas tego czarnego bydła nie ma

Gość gość
Ja mam iq 142 i uwazam ze murzyni i ciapaci to banda kretynow

Gość gość
Murzyni mają prognatyzm jak małpy, żyją w Afryce subsaharyjskiej w krainie szympansów. Nie stworzyli żadnej cywilizacji,pisma,wynalazku, niczego.Ich szczyt architektury to chatki z główną.Nie mają nawet normalnych prostych włosów jak reszta ludzkości.Wszędzie gdzie rządzą panuje chaos i bieda.Z pewnych powodów oczywiście propaganda komunistyczna zakłamuje nam obraz tych " nadludzi".Czyste fakty bez cienia złośliwości.

Gość gość
Co wy tak jedziecie po tych biednych Murzynach, co się z wami stało Polaczki cebulaczki ostatnio? Macie z nimi jakiś problem czy jak, bo co drugi temat na Dyskusji ogólnej to jacy Araby albo Murzyni są fe i w ogóle... chyba ktoś tutaj ma poważny problem z ogarnięciem się.

Gość gość
Murzyn to brudas i nierób. Żyd to cwaniak. Polak to: brudas, nierób, cwaniak, i pijak. I kto jest najlepszy? :)

Gość gość
nie jestem rasistką.szanuję tych którzy na to zasługują .bez względu na kolor,są miejsca gdzie bardziej rozwinięci powinni ingerować ale to nie takie proste

Gość gość
Bo ja chce ruhac blondynki z wielkimi doopami i cyckami a nie jakis kunta kinte mi sie bedzie wpychal do europy na chama