Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniam mniam mniammm

co dzis ZJEDLISCIE? wpisujmy!

Polecane posty

Gość mniam mniam mniammm

2 bulki z szynka, serem, pomidorem kawalek szarlotki rosol pieczony schab z ziemniakami i sosem, surowka kawalek szarlotki 5 ptasich mleczek zapiekanka z serem, szynka, oliwkami, pomidorami :)

Gość rosie rhetttt
jajko grejfrut łyżka ziemniakóe, kotlet, ogórek kiszony jogurt naturalny jabłka.

Gość pycha pycha pycha
kanapki z paprykarzem, serem fromage, pleśniowym i dżemem z czernej porzeczki domowej roboty + pomidor, na obiad plendze z cukrem

Gość łakomczuszek :D
:d osz cholera.... ja dzis zjadłam jajecznice z papryka potem zrobiłam sobie makaron w sosie sycylijskim a potem szaarlotka i szarlotka :d mmmmmmmmm i teraz kaFFAAA :D

Gość jesteś paskud
kawałek mięcha + mizeria kawa z mlekiem bez cukru lód Big Milk 1 kromka z masłem i pomidorem teraz herbatka a do niej herbatniki w mlecznej czekoladzie

Gość czerwona_porzeczka
3 kanapeczki na śniadanie, zupa pomidorowa z makaronem, ziemniaki, mięsko w sosie i mizeria brzoskwinia a przede mną - kolacja

I. Sniadanie: - 3 kromki chleba pelnoziarnistego = 200kcal - plasterek sera zoltego = 80kcal - maslo = 70kcal - szynka chuda = 100kcal - orzechy migdaly = 100kcal - banan = 90kcal - 2 kiwi = 60kcal - 3 kostki czekolady mlecznej = 100kcal - ogorek (nie razem z czekolada) E = 800kcal II. Obiad - ziemniaki = 350kcal - schabowy = 350kcal - marchewka = 100kcal - orzechy laskowe = 50kcal - baton typu corny = 110kcal - kostka czekolady mlecznej = 40kcal E = 1000kcal III. Kolacja - 2 kromki chleba pelnoziarnistego = 200kcal - szynka = 100kcal - maslo = 100kcal - ser zolty = 150kcal - jogurt = 150kcal - platki owsiane = 150kcal - 80ml czerwonego wina = 50kcal - jablko = 100kcal E = 1000kcal Razem 2800kcal, zgodnie z dziennym zapotrzebowaniem kalorycznym, ktore, na dzien dzisiejszy, wynosi 2800kcal.