Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AmericanAmy_

PYTANIE DO PANÓW

Polecane posty

Gość AmericanAmy_

Mam do Was takie pytanie, jak postąpilibyście gdyby Wasza partnerka uległa poważnemu wypadkowi po którym jej twarz nie przypominałaby twarzy, po którym stałaby się zdeformowana niepełnosprawna i powiedzmy, że nie dałoby się tego naprawić żadnymi operacjami, rekonstrukcjami niczym... Czy zostawilibyście ją? Czy zostalibyście przy niej? PS. Proszę o poważne odpowiedzi, jak się pytanie Wam nie podoba albo coś to nie musicie odpowiadać w ogóle.

Gość smutnaaa94
nikt nie odpowiada bo prawda jest przykra - nie ma prawdziwej miłości na tym świecie, a już na pewno nie ze strony facetów :(

Gość ptasiek nastroszony
nie wiem jak bym postąpił 20 lat wcześniej zresztą to już przecie nieważne wiem , że tera bym nie zostawił i się opiekowal .

Gość gosc.0
Wiem ze jest ci pewnie teraz ciężko.... ale postaw się w jej sytuacji jak ty byś się czul na jej miejscu teraz ? jak ty bys się czul gdyby ona cię zostawila samego

Gość jakie życie taki zgon
wiekszość by odeszła i kobiet i facetów

Gość do jakie życie taki zgon
"wiekszość by odeszła i kobiet i facetów" Mów za siebie, skąd możesz wiedzieć co zrobiliby inni?

To pytanie jest bardzo trudne. Myślę, że nikt, kto się w takiej sytuacji nie znalazł, nie wie, jak by postąpił. Możemy sobie tu pogadać, ale i tak 'wiemy o sobie tyle, na ile nas sprawdzono'.