Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana w kotach

poród w prywatnej klinice

Polecane posty

Gość zakochana w kotach

Czy są tu mamusie, które mają za sobą poród w prywatnej klinice? Jak możecie opisać swoje wrażenia?

Gość zakochana w kotach
?

Gość zakochana w kotach
🖐️

Gość Ja rodziłam w prywatnej
klinice blisko 4 lata temu. Rodziłam sn, co tam należy do rzadkości, większość to cc, bo różnica w opłacie była wówczas zaledwie 500 zł. Plusy to: dziecko całe i zdrowe gwarancja bycia samej z mężem na sali porodowej gwarancja zzo poród (pierwszy) trwający 6 godzin Minusy to: Położna profesjonalna, ale ze "starej" szkoły, czyli rodzenie na leżąco, masaż szyjki dla przyspieszenia, brak ochrony krocza przed nacięciem, założony cewnik, zamiast powolenie na wstanie. Pozostały pobyt to same przyjemności - super miły personel, pomocny, bardzo dobre warunki pobytu, mała torba - wszystko dla dziecka w zapewniała klinika, bardzo dobre wyżywienie i możliwość odpoczynku - w nocy i w każdym momencie dnia na prośbę mamy dziecko było zabierane przez pielęgniarki. Pozdrawiam

ja nie rodzilam ale moja kolezanka rodzila. I wspomina bardzo bodrze, wszyscy mili uprzejmi i troskliwi. warunki super, zzo gwarantowane, ladny pokoj do porodow rodzinnych. super opieka po porodzie i intymne warunki a i jedzenie do wyboru z menu